Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Alte evenimente > ITS - 2005 - Oradea

ITS - 2005 - Oradea International Tuning & Sound - Oradea - 22 mai 2005

Reply
 
Thread Tools
Old 23-05-05, 19:11   #1
sfigmo

Stage 5
 
sfigmo's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 908
Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]
Default

PICNIC PE AEROPORTUL DIN ORADEA...Felicitari baietilor care au castigat...merite peste merite tuturor...hai sa va spun o poveste...acum o luna jumate, un cineva din Cluj, ia legatura cu niste cineva din Oradea pentru a vedea in ce consta un anume show anuntat pe 22 mai pe aeroport...acei doi cineva spun ca va fi un concurs intitulat DB Drag care consta in masurarea SPL in masin...printre alte concursuri si chestii ce vor avea loc la acel eveniment...tot acei doi spun ca ei nu se pricep la muzica din masini dar ca vor angaja pe cineva care sa se ocupe...cu aceste promisiuni, baiatul din Cluj se intoarce acasa, aduna oameni si incepe o munca nebuneasca pentru a face masini competitive la SPL...si le-a terminat cu cateva ore inainte de plecarea catre acest minunat show...ajunsa echipa pe aeroport la Oradea, in ziua X, 22 mai,asteapta cu nerabdare sa inceapa concursul de SPL...cred ca acea echipa din Cluj nu era singura care astepta acest SOUND CONTEST....mai erau si altii...trece vremea si se anunta premiile pt tot felul de categorii...orice numai DBDRAG nu...trece si trece vremea...acel cineva din Cluj cauta un organizator, ii spune ca trebuie sa inceapa si acel concurs atat de mult asteptat...organizatorul il duce la un al treilea tip, belgian, unul mic si blond...asta cand il vede pe acel cineva din Cluj incepe o discutie de genul:\"YOU CAME FOR dBDrag...sorry, the airport guys don't allow us to hold the contest...this is Romania, your country, your politics...\"la vorbele acestuia acel cineva din Cluj spune:\"we came for something that was announced 2 month ago...that's why we came for...dBDrag...\" si tipul acela mic si blond, belgianul, care tinea niste DVD-uri in mana, i le intinde baiatului din Cluj si ii spune:\"take this for your trouble\"...concluzia a fost ca nu s-a mai tinut nici un dBDrag, THIS IS OUR COUNTRY, putem cheltui si investi cata munca vrem noi si de 10 ori mai multi bani pentru a merge la un concurs...ca sa primim in schimb DVD-uri...practic aceasta zi de 22 mai a fost pentru unii un picnic foarte scump pe aeroportul din Oradea...multumim organizatorilor...va promitem ca treaba nu ramane stinsa si ca se vor lua masuri din partea noastra pentru a fi despagubiti pentru reclama mincinoasa...e ca si cum s-ar anunta un concert Rolling Stones si pe scena sa apara trupe de manele... ati fi cheltuit atatia bani ca sa vedeti si sa ascultati \"AOLEU INIMA MEA \" si \"SA MOARA DUSMANII CA EU AM BANI SI FEMEI\"????????????????????????????NOI NU!!!!!treaba e ca incepe sa devina o obisnuinta...pentru a doua oara in interval scurt de timp am luat teapa la evenimente similare...anuntate si netinute...de data asta va fi altfel...bafta in continuare...LOUD TEAM
__________________

Uischi...I'll never forget you...
sfigmo is offline   Reply With Quote
Old 23-05-05, 21:11   #2
Anonymous

Stage 5
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,375
Default

Care TUNING & SOUND ???
Cu regret constat ca in ultima perioada show-urile de car audio pot fi considerate fara rezerve TZEAPA-AUDIO-SHOW.....
Primii tzepari au fost cei de la Vantage.Concurenti care au venit de la sute de km. cu masini la care s-a muncit MULT !!!!!!,bani cheltuiti,si ce-i mai grav,sunt oameni care au pus suflet in munca lor....Si ce au primit ??? (mi-e jena sa spun...)
Urmatorii Tzeparirganizatorii de la Oradea.la adapostul masinilor aduse de fara pentru\" Impresie Artistica\",n-au facut nimic !.Ba gresesc,au facut incasari considerabile....E foarte adevarat ca amaritii de romani s-au bucurat tare la vederea masinilor pe care le-au admirat numai in filme,dar \"De La Distanta !!\",tot un fel de VIDEO,sau DVD daca ne gindim bine...
Dar INTREBARE !!! : UNDE a fost dB DRAG ???.
Ce au facut DIN NOU !!!! cei cu masinile preparate pentru concurs ????
Va spun eu : S-au intors acasa DEZAMAGITI si UMILITI !!!
Chiar nu se sesizeaza NIMENI ???
Asteptam cu interes intre 4-5 iunie etapa EMMA.( care o fi aia ca pe site-ul EMMA nici nu figureaza...).Sa fie oare o noua TZEAPA ???
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 23-05-05, 21:18   #3
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 543
Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
Default

INSOMNIA RACING ... CARE A AVUT O PREZENTZA CAT DE CAT CONSIDERABILA LA EVENIMENT (SE PUTEA SHI MAI BINE)... CU GUSU (TOYOTA CELICA) PHARA (AUDI A3) SHAGGY (PEUGEOT 307) ZETEMTE (TOYOTA COROLLA) VOINEA (VW GOLF 4) CLAUS (FORD FOCUS) PUSTIU (VW GOLF 3) ... A FOST PE DEPLIN SATISFACUTA DE EVENIMENT. NU A EXISTAT NICI UN FEL DE DEZAMAGIRE SAU UMILINTA ... ASA CA DRAGULE USER AL 4TUNING`ULUI ... SE PARE CA VORBESHTI IN NUME PROPRIU ... (daca ai avea unul!?!?) ...


INCA O DATA... FELICITARI ORGANIZATORILOR ... INTERNATIONAL MEETING TEAM (GREAT JOB CULT) SI TRIUNGHI.COM !!!!!!
__________________
polifem is offline   Reply With Quote
Old 23-05-05, 21:34   #4
Anonymous

Stage 5
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,375
Default

A fost cumva proba de sound si eu nu stiu?
Daca a fost imi cer scuze,dar daca n-a fost iti recomand sa te documentezi inainte sa postezi.chiar daca eu n-am nume si tu ai....
Spune de laude si celor care au venit DEGEABA pentru db Drag !
Oricum remarca mea a fost EXCLUSIV pentru proba de audio si ca orice post exprima parerea mea PERSONALA. N-am voie ????
Anonymous is offline   Reply With Quote
Old 23-05-05, 21:41   #5
ReLLaXX

Stage 5
 
ReLLaXX's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,977
Member of:
[Registered Users]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[Competitor CNCA]
Default

Poate ar trebui sa-mi cer scuze ca intervin chiar daca nu am avut o masina implicata si am participat doar ca si vizitator...

Apropiat fiind de subiectul DB Drag Racing vreau sa pun doar o intrebare...

Avand in vedere ca Focus-ul cu MNC a castigat un premiu la Sound, nu ma mira ca sunteti multumiti. Dar a castigat un premiu la un concurs care nu sa tinut. Daca veneati cu 6 masini a caror instalatii de sunet costau per total mai mult decat unele masini prezentate la show, daca ati fi lucrat in draci pe ele sa fie gata EXACT pt asta si daca ati fi facut cu adevarat eforturi sa fiti prezenti acolo cu niste masini care, pana la urma, au ceva de aratat si aduc pe langa incasari organizatorilor, un pic de sare si piper manifestarii, daca ati fi fost in pozitia lor si dupa toate acestea sa veniti acasa cu senzatia ca pe undeva cineva a omis faptul ca ati fost acolo, cum v-ati simti? Nu cred ca e vorba despre un club multumit. Nu de aceea a existat aceasta manifestare. Afisele si reclamele au atras o parte din participanti. Cate masini cu tuning la partea mecanica si cate cu sonorizari puternice au fost? Daca alea cu sonorizari lipseau, nu credeti ca era cam goala parcarea?

Egoismul asta de \"mie mi-e bine, de restul ma doare-n cot\" nu face bine nimanui. Eu va inteleg admiratia pt organizatori si pentru ceea ce au realizat. Dar sa pupi un fund strain cand ala de langa tine o ia peste cap doar de dragul show-ului... Sa-mi fie cu iertare. Mi se pare putin deplasat.

Oriunde in lume la un show de genul asta partea de Sound e cea mai asteptata. Ati vazut niste bibelouri frumoase.... Realizari remarcabile, desigur. Dar in afara de Nissan-ul ala, ati mai auzit vreun motor pornit? Pt atata avem net la dispozitie. Concursul de Sound era ceva palpabil si putea face show cu adevarat. Multi au venit pentru asta.. Si pt a doua oara anul asta, au venit degeaba. Sper din suflet sa nu fiti in pozitia celor care au venit cu banii bagati in masini si au plecat fara nici o multumire. Si mai ales in pozitia lor in timp ce altii uita sa va intrebe de probleme da' isi aduc aminte sa va intrebe de nume...
__________________
www.melodix.ro
ReLLaXX is offline   Reply With Quote
Old 23-05-05, 23:58   #6
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5
 
Piry's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,105
Member of:
[TIME SQUAD]
Default

Ma relaxx aproape ca mi-or dat lacrimile, super frumos calm si clar ai scris ce ai scris. felicitari
Piry is offline   Reply With Quote
Old 24-05-05, 00:02   #7
cj50php

Stage 1
 
Join Date: May 2005
Posts: 10
Default

nasol .. si stiti de ce ? poi pentru ca una zicem alta facem .. io cand am citit pe postere : db drag .. am zis noah hai sa cautam regulamentul .... si gasim categorii de participare alea alea .. ne pregatim sufleteshte sa ne dam in cap cu bashii pana ne sar suruburile ce ne tzin caroseriile laolalta ..

dezamagire nu e un cuvant care sa descrie aceasta situatie .. cred ca mai degraba : GREATA si nu, nu am consumat alcool in acea zi ..

oricum constat cu tristete ca romanu' nu shtie ce este o competitie de audio .. eu personal nu shtiu .. nu am participat la vreuna .. si nici makar n-am vazut vreuna .. pentru simplul fapt ca la noi nu exista asha ceva ..
daca dam premii pentru sound la mashina care are difuzoare cu capace cromate si multe multe multe multe neoane .. apoi noah .. atunci as fi foarte bucuros sa fim anuntati de acest \"regulament\" ..

pe urma, fiind concurs \"international\" ca veni vorba
1) trebuie anuntzati arbitrii publicului si participantilor
2) trebuie sa exista perioada pentru depunerea contestatiilor inainte de afisarea rezultatelor (in acest caz premierea mashinilor)
3) acei arbitrii tre sa aiba o tzaruca de scoala (nu vreau sa stabileasca miss tuning care-i cea mai frumoasa mashina .. pentru ca daca respectiva are o feblete pentru culoarea roz e clar ca numai mashinile roz vor cashtiga)

ei bine punctele 1,2,3 au loc evident in cazul in care se tzine un concurs chestie care numai n-a fost.. evenimentului i se zice \"tuning sound\" si concursul de sound n-a fost .. hmmm .. poate n-am citit bine ..

4) la orice eveniment trebuie sa se afiseze un program de genul 08:00 intra mashinile, 09:00 facem rotocoale de fum in grup, 10:00 ne prindem degetele la cheder si trantim portierele peste mana colectiv. In nici un caz nu are voie sa se intample o chestie de genul : Cand are loc db Dragul si sa primim raspunsuri de genul : Mai incolo ca pe urma sa fim tratati ca nishte tzarani nenorociti, nu de alta dar cred ca avem mai multa scoala decat belgienii si mashinutzele de le-or adus ei .. erau estetice de la 10 metri si atat .. de la 30 de cm gaseai defecte cate vroiai plus ca nu excelau pe parte de audio ..

in rest numai de bine ..
pe mine unu o sa ma mai vedeti la evenimente in .ro cand o sa vina anotimpul pulivara. Nu shtiu de restu' si nu vorbesc in nume colectiv dar a fost prima si ultime incercare in .ro

O zi buna la toti.
cj50php is offline   Reply With Quote
Old 24-05-05, 01:09   #8
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 543
Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Anonymous\"
A fost cumva proba de sound si eu nu stiu?
Daca a fost imi cer scuze,dar daca n-a fost iti recomand sa te documentezi inainte sa postezi.chiar daca eu n-am nume si tu ai....
Spune de laude si celor care au venit DEGEABA pentru db Drag !
Oricum remarca mea a fost EXCLUSIV pentru proba de audio si ca orice post exprima parerea mea PERSONALA. N-am voie ????
... vrei sa imi zici ca ai venit pe degeaba???Lupule ne leshi ... adica nu ti-au placut ceea ce ai vazut acolo??? ...

ia spune-mi ... de unde eshti? ... ai batut tu cumva peste 500 de km ... shi din greshala ai mai facut shi drumul brad-oradea ... cu mashini lasate... cu garda la sol ... 4 cm ... mai mai ca ti-ai rupt un spoiler???? ... sigur nu!!! ...

cat despre partea cu echiparea mashinii tale nu pot face nici un fel de afirmatZie (din cauza asta am specificat ca eshti UNKNOWN) imi cer scuze ca a ieshit asha de \"urāt\" felul in care m-am exprimat in post'ul de mai devreme dar de abia dupa ce am recitit acuma ce am scris ... mi-am dau seama ca nu a dat bine

...dar eu cu ce sunt de vina ... ca nu s-a tZinut DB Dragu`? ... eu mi-am
exprimat incantarea shi incantarea pe care am avut-o totZi din INSOMNIA doar pentru SIMPLUL FAPT ... ca MASHINILE INSOMNIA AU FOST ADMIRATE SHI PREMIATE PE MASURA EFORTURILOR CE S-AU DEPUS IN A LE TERMINA PANA LA ACEST EVENT si pentru ca INCA O DATA ... INSOMNIA A FOST UNDEVA IMPREUNA SHI PENTRU CA NE-AM DISTRAT DE MINUNE ... chit ca am stat de la 7 dimineatZa pana la ora 9 seara ... mai bine de 30 de ore nedormitZi, nemancatzi ... shi arshi de SOARE!!!!!!!



Quote:
Originally Posted by \"ReLLaXX\"
Avand in vedere ca Focus-ul cu MNC a castigat un premiu la Sound, nu ma mira ca sunteti multumiti. Dar a castigat un premiu la un concurs care nu sa tinut. Daca veneati cu 6 masini a caror instalatii de sunet costau per total mai mult decat unele masini prezentate la show, daca ati fi lucrat in draci pe ele sa fie gata EXACT pt asta si daca ati fi facut cu adevarat eforturi sa fiti prezenti acolo cu niste masini care, pana la urma, au ceva de aratat si aduc pe langa incasari organizatorilor, un pic de sare si piper manifestarii, daca ati fi fost in pozitia lor si dupa toate acestea sa veniti acasa cu senzatia ca pe undeva cineva a omis faptul ca ati fost acolo, cum v-ati simti? Nu cred ca e vorba despre un club multumit. Nu de aceea a existat aceasta manifestare. Afisele si reclamele au atras o parte din participanti.
mi se pare amuzant ... dar intr-un sens ironic pentru ca ... asta s-a intamplat ... am venit cu 6 mashini ... mashini in care s-au investit BANI GREI ... mashini la care s-a lucrat pana in ultima zi (audi`u avea vopseaua proaspata... nici macar 24 de h) am facut EFORTURI sa ajungem ACOLO ... Shi chiar inamplator ... am vrut sa fim SAREA SHI PIPERUL de la acel eveniment ... dar ... am fost eclipsatZi de alte SUPERBE MASHINI... respectele mele pentru Golful din Ungaria (am fost cel mai infocat \"aplaudätor\" cand a luat baiatul cupa pe scena)!!!! Asha ca DA AI DREPTATE ...

DA FOCUSU DE LA MNC ... A MERITAT UN PREMIU ... si nu pentru ca avea 12 medii ... 6 tweetere ... 2 bashi ... 2 ampuri ... un head jmeker foc iar de incinte sau neoane nici nu mai zic ... ci doar pentru faptul ca baiatul ala ... a stat 3 luni de zile LA ORADEA ... sa ishi faca mashina ... shi ca a suferit de fiecare data cand nu mergea CEVA! ... shi inca o data ... DA CLAUS A MERITAT UN PREMIU!! ... shi daca se tZinea dB Drag`u ... TOT LUA UNUL!!!!

Dar nu ai dreptate cand zici ca dam dovada de EGOISM!!!!!!!!
Eshti suparat shi arunci cu nervi in directZia GRESHITA ... nu are rost! sincer ... ar trebui retractate anumite chestii de acolo!!! Pentru ca NU NE CUNOSHTI ...

Intamplator ... NU AM PUPAT PE NIMENI IN FUND ... ci doar mi-am exprimat aprecierea fatza de baietii din BELGIA ... care au facut ... ce NIMENI DE LA NOI DIN TARA NU A FACUT PANA ACUMA!!! ... NICI MACAR UN ADEVARAT dB DRAG ... shi au mai fost evenimente la care s-a anuntZat asta shi ... deah! ...

hmmmmm ... motoarele sigur au fost pornite deoarece am vazut mashinile mergand singure ... din parcarea unde au for tZinute peste noapte (undeva langa halele de la intrare) pana in tZarcul de la show! deci mashinile sigur aveau motoare \"PROPRII\" ... nu face anumite afirmatii daca nu ai la baza fundamente.

iti aduc aminte ... numele unuia din \"concursuri\" a fost SHOW AND SHINE!!!!! ce iti inspira asta??????? cumva motoare tunate?

Quote:
Originally Posted by \"Piry\"
Ma relaxx aproape ca mi-or dat lacrimile, super frumos calm si clar ai scris ce ai scris. felicitari
eshti \"sensibilist\"? nu-mi zice ca te uitZi la marimar ...
dragutZa interventZie ... sper ca vei mai avea macar 1 pentru mine!!!

va pup pe totZi ... shi nu are rost sa va enervatZi ... si sa va plangetZi ... A FOST UN EVENIMENT pe cinste!
polifem is offline   Reply With Quote
Old 24-05-05, 01:15   #9
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 543
Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
Default

NICI MACAR UN ADEVARAT dB DRAG ... shi au mai fost evenimente la care s-a anuntZat asta shi ... deah! ...

hmmmmm ... motoarele sigur au fost pornite deoarece am vazut mashinile mergand singure ... din parcarea unde au for tZinute peste noapte (undeva langa halele de la intrare) pana in tZarcul de la show! deci mashinile sigur aveau motoare \"PROPRII\" ... nu face anumite afirmatii daca nu ai la baza fundamente.

iti aduc aminte unul din concursuri s-a numit ... SHOW AND SHINE ce iti inspira? ... o turbina ... un compressor in plus?

Quote:
Originally Posted by \"Piry\"
Ma relaxx aproape ca mi-or dat lacrimile, super frumos calm si clar ai scris ce ai scris. felicitari
Eshti \"sensibilos\"? nu-mi zi ca te uiti la marimar!!!...
dragutZa interventzie ... sper ca vei mai avea macar 1 pentru mine

eshti baiatul cu aerografele??? ... daca da? ... sa shtii ca am stat de vorba ... gaju` ne-a facut cunoshtintZa ... aveam o shapca pe cap cu un MARE OCHI!!!


oricum ... va pup pe totZi ... shi nu va enervatZi caci acuma nu mai are rost ... shi cel mai important .. nu mai aruncatZi cu mizerii aiurea!...

sper ca vetZi da macar un reply ... doar asha in semn de respect!!!
polifem is offline   Reply With Quote
Old 24-05-05, 06:57   #10
gaju

Stage 5
 
gaju's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,482
Member of:
[Nissan]
Default Re:

DRAGA POLIFEM
incearca sa-i intelegi ca nu vorbesc degeaba.
au venit 12 masini lucrate numai la SOUND(matiz cu 2 kickere)
voi daca veneati si nu ati fi luat nici un premiu ce ati fi zis?
oricum el din pacate este la a doua teapa dupa VANATGE.
este deranjant sa ceri o explicatie pt un concurs care nu a mai avut loc si sa-ti zica \"ia un cd si dute\"si sa-i auzi ca \"of ROMANIA\"de parca am fi ultimii oameni.
BINE CA ATUNCI DE PLATIT AM FOST BUNI.
pacat ca o\"MINCIUNICA\"umbreste un asemenea eveniment.
__________________

The power is HERE
gaju is offline   Reply With Quote
Old 24-05-05, 08:13   #11
sfigmo

Stage 5
 
sfigmo's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 908
Member of:
[Moderators]
[TIME SQUAD]
Default

Draga POLIFEM...
nu subestimeaza nimeni munca masinilor de care vorbesti tu...au meritat premiile...au fost votate de juriu, au fost admirate de public...spuneai undeva de spoilere rupte pe cei 500de km facuti de voi pt a veni la Oradea...stii ca TIGRA AB-19-MCM si-a rupt spatele masinii intr-un accident in dimineata showului si nici macar nu a fost vina lui???stii ca alte doua masini valoroase s-au distrus in acelasi accident?pierderile acelor oameni sunt mari...si ei sufera...apoi...de ce nu ati spus aceeasi chestie acum cateva luni cand trupa de ardeleni a mers la Bucuresti pt un alt show de batjocura unde la fel ca si la Oradea nu s-a tinut ce s-a promis?drumul atunci era acelasi...sau s-a modificat in doua luni traseul?cat despre ce a fost acum la Oradea, voi daca sunteti obisnuiti sa luati tzepe, noi nu...si nu vrem sa ne obisnuim...nu acceptam...banii investit in muzica din masinile participante cred ca depasesc investitiile pentru exterior...cu mult...sa iti dau un exemplu? RENAULT MEGANE II care are muzica in total de 5100 EURO...nu l-a ascultat nimeni...si a fost acolo prezent...un body kit pentru aceeasi masina costa max 2000 de EURO...importat, original, transportat, montat pe masina si vopsit...masina statea in umbra asteptand concursul dbDrag...Polo lui Sandu unde investitia in audio este mai mare decat investitia in exterior nu a fost lasat sa se desfasoare...GAJU' cu a lui muzica nu a fost apreciat, Matizul de Dolj cu investitia care ii dubleaza valoarea nu a fost masurat...stiu povestea Focusului care a stat 3 lui la Oradea pentru a fi facut...dar poate el sa se prezinte la o competitie de afara???intrebarea se adreseaza cunoscatorilor care stiu ce inseamna Car-Audio...sau poate duba aceea DAMAS de la MNC era cea mai tare in SPL...sau VITO cu neoane multe...ok...inchei acum ca ma bag prea adanc...felicitari tuturor din nou...ne mai auzim in competitii...dar nu in ROMANIA...atata timp cat suntem calcati in picioare si nu ne este dat voie sa ne aratam munca, va asteptam din UNGARIA incolo...bafta...LOUD TEAM
sfigmo is offline   Reply With Quote
Old 24-05-05, 09:34   #12
daflyer_oradea

Stage 5
 
daflyer_oradea's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,901
Default

Din pacate, asta e realitatea. NU pot pune ca nu mi-a placut, dar unele chestii au fost chiar deranjante si nu stiu daca se poate face ceva.
Nici macar jumate din ce s-a promis nu s-a facut....totusi, au fost niste bani investiti, ca fiecare sa isi termine masina inainte de show, sa se apuce de ea, plus timpul pierdut, zilele nedormite, care nu se mai contorizeaza.
Si ei nu au respectat apropae nimic din ce au promis. O fi chiar asa scump un aparat de SPL? Sau ei nu au fost ceea ce spun ca au fost?
Ca chiar nu mai inteleg nimic. Nici Shelby ala nu parea cel veritabil...in fine, eu sunt un nimeni, am mers doar ca simplu vizitator si maniac, dar toate astea mi-au lasat un gust amar, acum , dupa show, chiar daca atunci pe moment mi s-a parut super. Probabil fiindca a fost primul show
outdoor din Romania, si a mai fost si la mine acasa...E un pas inainte, dar , cum am mai spus in celelalte post-uri, TREBUIA sa fie MAI BINE.
Pentru unii a fost chiar nasol, si cand s-0au anuntat premiile la sound chiar ma gandeam cand au apucat aia sa masoare si n-am vazut eu...
Ca apoi, dupa podium si dupa ce am intrebat pe Sandu(LGY) si pe Cristi(GAJ), sa imi spuna ca de fapt nimeni nu le-a masurat nimic.
Si apoi, a venit un organizator si el a spus ca nu e treaba lui, ca aparatul a avut o \"treaba\" mai importanta in Belgia si nu l-au putut aduce...
Asta e tot ce pot spune.
Sa speram ca data viitoare va fi mai bine.
__________________
My wide E36
daflyer_oradea is offline   Reply With Quote
Old 24-05-05, 10:07   #13
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5
 
Piry's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,105
Member of:
[TIME SQUAD]
Default

polifem, acum iarta-ma ca ma iau de tine dar unpic am impresia ca vii so urcat faima la cap...poate gresesc dar mam dus sa pun si eu UN DEGET pe celica si unu cu 3 ochi adica ochi si pe sapca una doua a sarit \"ia mana\"....acuma oricum mai mult ca sigur ca si eu de as fii investit x bani in masina sa vina unu sa puna mana pe ea las plesnii.

insomnia vrea sa rupa gura targului, ok am inteles foarte bine dar asa si loud team vrea sa rupa tot la categoria muzica, si asa si este momentan nu cred ca in romania este competitor la categoria DB DRAG pentru \"LOUD TEAM\", si sa nu intelegi gresit nu toate masinile au muzica de milioane de lei unele is mai bine facute altele mai slab.

si sfigmo are perfecta dreptate, polifem tu ai observat macare megane 2-ul? ma refer ca era stock exterior... lai observat? nu cred...dar daca cu aia 5100 euro facea exterioru.... vai mama ca is sigur ca arata mai bine decat MULTE masini de la show (ca sa nu dau nume de masini sa atac direct)

oricum noi suntem prinsi la inceput cu evenimentele si eu ma culc linistit cu gandu ca copii mei o sa participe la showuri organizate perfect.

o vreme o sa fim tot timpu nemultumiti, dar totusi consider corect sa se anunte schimbarile in program chiar daca ei risca sa piarda participanti sau spectatori.

sanatate, fericire si noroc in viata.
Piry is offline   Reply With Quote
Old 24-05-05, 10:24   #14
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 543
Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
Default

sfigmo ... shi piry ... respectele mele ... shi voua shi baietzilor care au investit o groaza de bani ...

dar eu nu am facut decat sa imi exprim multumirea ... deoarece noi nu regretam ziua de 22.mai.2005... iar voi mi-atZi sarit la gāt!!!!

Sincer ... imi pare rau ca nu s-a tZinut dB drag`u ... shi stai linishtit ... caci am trecut de 2 ori pe langa mashinile care erau ashezate pt. dB ... shi am ramas ... shi intZeleg ce munka s-a depus shi la voi!! ...

Dar acuma ... ce se mai poate face ... Cand aruncau cu ***urile alea de insigne shi cd`uri ... eu eram printre singurii care tZipau shi boscorodeau ... shi dadeam din maini sa nu mai arunce ... (era sa fiu lovit de vre-o 2 ori!!) ... oricum ... nu se arunca cu cd`uri ... doar la noi!!! ... sa nu va simtZitZi asha de ... mici ... ... peste tot e la fel!... organizatorii dau produse gratuit ...

pana mea ... conversatZia asta nu ishi prea mai are sens! ...ne plangem acuma ca nu shtiu ce ... daca era ceva de facut. faceatZi atunci ... boicotatZi cumva evenimentul ... sau va luatZi de organizatori ... puteatZi arunca cu pietre in mashinile lor :P:P ... (glumesk) ...

respecte... shi poate ne vedem ... CAT MAI CURAND ... la un adevarat dB drag (inca nu e 100% sigura chestia ... va anuntZ) ... shi cine shtie ... poate chiar in 2 saptamani!!! ... vorbitZi cu Gaju` ... el shtie despre ce e vorba!!!

RESPECTELE MELE!!!
polifem is offline   Reply With Quote
Old 24-05-05, 10:54   #15
Piry
TIME SQUAD Member

Stage 5
 
Piry's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 3,105
Member of:
[TIME SQUAD]
Default

bine hai sa bem o bere.
Piry is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -