S'a facut ,cand sa vin cu neastea'u
? defapt mi cam frica sa vin pe acolo dupa ce ghinioane am avut aseara:am fost sa-mi pun niste jante pe cali'chiar vizavi de tine, la baieti aia la vulcanizare...ploa torential,baiatu de acolo ma rugat sa merg la alta vulcanizare ca nu are asa perne/cric sa-mi ridice masina'am zis: nici o problema ca ridicam noi masina(mai eram cu Dabotta) numa sa mi le schimbe..oki pana la urma am rezolvat cumva 'si cand dau sa ies de acolo din curte numa vad ca imi iasa fum din tot bordu,pe la ceasuri,pe langa volan..pur si simplu lua foc daca nu opream la timp..ii rog pe baieti sa ma ajute sa scot masina din curte sa o parchez acolo lateral pe undeva pana imi vin ajutoarele
intre timp ce scoateam masina ' am vazut cum un ...... (nu stiu daca e bine sa spun tipul masini) ia in plin pe trecerea de pietoni un batranel...
eu eram prea preocupat cu masina mea(bine ca mai erau ceva oameni pe acolo care sa acorde primu ajutor),ma si claxonau masinile ...vine salvarea il duce ,vine politia .pauza ..baiatu care-l lovise plecasera de acolo..eu nu mi-am dat seama ca fuge.nici nu m-am gandit ca nu sta pana vine politia..ce sa-i iau nr.. vine politia la mine si ma intreaba ce si cum'le-am zis ce am vazut...si ma intreaba: cum de nu am luat nr.si cum de nu am mers mai aproape sa vad ce s-a intamplat?!! sa vezi dupa aia razii pe strazi,filtre ,k furnicile umblau...o trabuit sa mai stau si eu o juma de ora acolo k martor,numa bine ca in timpul ala mi-a venit si interventia. asta e''sa nu fi patit ceva batranelu.. asa ca te rog da-mi pontu sa nu mai vin pana acolo sa patesc ceva..
glumesc acu,oricum in primavara tre sa trec pe la tine pt.un sistem audio pt cali' mea. sa ne auzim cu bine