19-07-09, 08:15
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [VW]
|
Re: Intrebari diverse (piese tuning, reparatii diverse)
Quote:
Originally Posted by quick_silver2
Salutare tuturor, am si eu o intrebare
la voi in oradea cine ar putea realiza o evacuare de preferabil cap coada inclusiv acei serpisori care vin pe blocul motor,sau cum se numesc exact pentru un bmw e90 320d ?
eventual daca ati putea sa ma ajutati cu un nume sau un numar de telefon ar fi ideal.
O seara buna
|
salut
voi in satu mare aveti atatza alergatori de raliuri si liniutzari ca nu cred sa nu poa 1 sa te indrume undeva
uite iti dau numaru unui bun mecanic din satu mare zsolti se nbumeste detine un subaru destul de preparat la voi in s.m.0744570387 are si atelier auto asa ca dute cu incredere poti sa ii zici ca sandu de la oradea te-a trimis
|
|
14-08-09, 19:14
|
|
Stage 4
|
Buna. M-ar interesa si pe mine niste body kit-uri mai nervoase pt un E36 4 usi, poze si preturi, va rog. Multumesc anticipat.
|
|
|
15-08-09, 21:10
|
|
Swift Driver
Stage 5
Member of: [Suzuki]
|
Am vazut ca ai mai intrebat si in alta parte.Cum ai vazut nimeni nu ti-a raspuns.
Pune-te si cauta pe net.Fa-ti o idee,ce anume iti place..ce ti-ai dori totusi?La un E36 ai foarte multe posibilitati si daca nici din alea ce se gaseste nu iti convine nici una,macar ai deja idee,poti sa faci o combinatie din cele vazute...poti sa pui pe hartie si sa rogi pe cineva sa iti faca un bodykit unicat.
Spor!
|
21-08-09, 13:23
|
|
Stage 4
|
Ms mult Trixi. Sa stii ca pana la urma cred ca asa o sa fac, numai sa ies din criza prima data.
|
|
|
21-08-09, 23:35
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Doctoru'
Ms mult Trixi. Sa stii ca pana la urma cred ca asa o sa fac, numai sa ies din criza prima data.
|
cand iesi din criza si ai love vino la tata sa vezi ce iti ofer pana atunci nu ma pune sa imi batt capu
|
|
|
26-08-09, 15:28
|
|
Stage 2
|
Sound, da-mi mie niste informatii caut un tinichigiu sa imi fac o capota bad boy look la un e46
|
|
|
27-08-09, 22:29
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by neosph3re
Sound, da-mi mie niste informatii caut un tinichigiu sa imi fac o capota bad boy look la un e46
|
daca esti oradean poate ai vazut capota mea fatza si haionu recent modificat?daca iti polace calirtativ vii cu 2 flacoane de 1,5 l nestea lemon si iti dau un tinichigiu si moca ca si bani si de treaba rau si rapid
|
|
|
27-08-09, 22:41
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
daca esti oradean poate ai vazut capota mea fatza si haionu recent modificat?daca iti polace calirtativ vii cu 2 flacoane de 1,5 l nestea lemon si iti dau un tinichigiu si moca ca si bani si de treaba rau si rapid
|
Sunt oradean da nu am vazut capota, poate daca imi zici pe unde e parcata si dau o raita sa o vad desi magazinul de pe ady endre stiu unde e .. vis-a-vis de service si langa 2 roti
|
|
|
27-08-09, 22:44
|
|
Stage 5
|
Quote:
Sunt oradean da nu am vazut capota, poate daca imi zici pe unde e parcata si dau o raita sa o vad desi magazinul de pe ady endre stiu unde e .. vis-a-vis de service si langa 2 roti
|
acolo e parcata cam toata ziua
|
|
|
29-08-09, 16:16
|
|
Stage 2
|
Quote:
acolo e parcata cam toata ziua
|
Well atunci cand trec odata pe acolo si daca vad masina intru pana inauntru, sa stii daca ma vezi cu 2 bidoane de nestea in mana =) ca sunt eu
|
|
|
29-08-09, 22:13
|
|
Stage 5
|
Quote:
Well atunci cand trec odata pe acolo si daca vad masina intru pana inauntru, sa stii daca ma vezi cu 2 bidoane de nestea in mana =) ca sunt eu
|
oioi asa esti deja preten preten prieteni stiu de ce
|
|
|
30-08-09, 13:14
|
|
Stage 2
|
Quote:
|
sa imi zici si un nume sa stiu de cine sa intreb
|
|
|
03-09-09, 12:00
|
|
Virtual Tuner
Stage 5
Member of: [Design Team] [PARTICIPANT CURSE] [Virtual Tuning] [Freehand Design Usergroup]
|
este unu chel pe acolo care se joaca la X-Box,intreaba-l pe el de Sandu si iti face legatura numa nu-l lasa sa te corupa la X-Box ca te face,si te face urat... )
|
|
|
03-09-09, 12:17
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by HoricutzWSR
este unu chel pe acolo care se joaca la X-Box,intreaba-l pe el de Sandu si iti face legatura numa nu-l lasa sa te corupa la X-Box ca te face,si te face urat... )
|
)) ms pt pont )
|
|
|
08-09-09, 17:21
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
|
eu poate ca te pot ajuta rapid... 0770106664
|
|
|
|
|