hai ca deja incepe sa miste ceva pe aici mai punem ceva poze cu lucrari minoreee....cele mai complexe le lasam mai incolo ...astea sunt pur comerciale va dau ideii ce puteti face mai adauga in masinutza voastra
de exemplu am mai facut unul cu dvd in torpedou nu cu magazie ca si anteriorul aici va arat cateva faze de instalare
__________________ AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
pozele sunt frumoase si reprezentative!!!
felicitari inca odata pt lucrarile efectuate !!!
dar ceva "oferte promotionale" nu ai tu pe la magazinul tau?
pozele sunt frumoase si reprezentative!!!
felicitari inca odata pt lucrarile efectuate !!!
dar ceva "oferte promotionale" nu ai tu pe la magazinul tau?
sincerrr stii cine face promotii???muritorii de foame la mine de ex daca vrei un amplif bas si set de cablu binenteles cu incinta cu tot e la 750 ron tva inclus siiii suna de moriii garantat!!!daca nu sa mor de nu il returnez nu am io preturi mari doar de cand avem selgros real metro nu ne putem bate la preturi cu ieftinituri si e diferenta de 2-3 sute vechi dar in schimb oferim montare gratuita la aparatele de bord de la mine si asa ma ecvhilibrez ....curaj ca nu sunt io scump .....
b.v.l. ....nu speriem lumea cu proiecte ufoo .....stai sa incalzim situatia un pic si dupa aia arncam cu hammere,mercedesuri GL ,audi Q7 ,CADILAK ESCALADE ,AUDI S8 ,AUTOCAR DE 400 DE MII DE EURO DESFACUT MONTAT DVD ,INFINITY,GRAND CHEROKKE SI MULTE MULTE ALTELE .....
scurt ca ma grabesc acum va mai dau o idee de exemp-lu ai un golf 4 pasat bora su audi cu navigatia originala pe nume NAVI PLUS poti sa il transformi in monitor si sa vizionezi filme pe el uite asa
hai sa mai pun o varianta de exemplu ai un ipod cu video out si se poate conecta la orice navigatie originala binenteles cu un anumit modul dar ca ideee uitativa
nu v-am parasit doar am mult de lucru si seara deja cad in pat proiecte noi si inovatii...trag tare pe o limuzina pe weekend tragem un album nou de poze