09-12-06, 14:09
|
|
|
Banned
 Stage 4
|
Re: Spl Team
Quote:
Originally Posted by joe_infect
dupa cum stiu eu in Ianuarie va fi urmatorul , poate si mai repede va fi ceva ..... daca nu .... facem noi 
|
de unde sti de Ianuarie?
hai sa facem noi unu'  Dar in Tm
|
|
|
09-12-06, 19:51
|
|
 Stage 5
Member of: [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by aByS
de unde sti de Ianuarie?
|
orice e bine venit pt ca uneori e departe bucurestiul asta si parca pana in Tm in doua ore ajungem si noi,eu zic ca noi suntem dispusi de una mica,asa de fun
scanspeak D2904/7100,15M ,21W/8554-00,jl12w7,d511r,h701,400bt,2xhollywood spv20,2xspv45
|
|
|
09-12-06, 19:56
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [VW]
|
|
|
|
09-12-06, 20:40
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
|
daca ai sti ce negocieri avantajoase am dus astazi,eu am iesit la superoferta cu anul viitor si cluburi si concursuri,numai bani sa am,si pana acum nu prea am dus lipsa  ,deci sa-mi termin muzica si mergem sa rupem gurile,muhaaaaa.....
|
|
|
09-12-06, 22:05
|
|
 Stage 5
|
No abia astept sa o vad si pe asta !!!!!!!!!!!!! Se pare ca anul viitor vom stringe multe cupe !!!!!!!!
Apropo OVI sa nu uiti cind faci negocierile si de UNGARIA ca nu mai e carte verde asa ca ...................
|
09-12-06, 23:04
|
|
|
Honda Driver
 Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by aByS
de unde sti de Ianuarie?
|
in caz daca va pot ajuta cu orice in sensul organizari unui eveniment hai sa ii dam drumu... unde incepem?
|
|
|
10-12-06, 00:01
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by margineanu ovidiu
daca ai sti ce negocieri avantajoase am dus astazi,eu am iesit la superoferta cu anul viitor si cluburi si concursuri,numai bani sa am,si pana acum nu prea am dus lipsa  ,deci sa-mi termin muzica si mergem sa rupem gurile,muhaaaaa.....
|
haha. cred ca baiatul asta a visat frumos azi noapte.
cica negocieri... muahahahahahhaha
|
|
|
10-12-06, 00:43
|
|
 Stage 5
Member of: [AirBrush]
|
incearca sa repare daca o gresit undeva
|
|
|
10-12-06, 09:09
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
auzi tu cum zice si ricu mergem si in ungaria doar e si aproape si evnimente organizate mai finut si mai ppuse la punct si nu te mai costa cartea verde ...eu de 2 ori am fost si acuma ultima oara in octombrie totusi dintre vre 400 de masini si polo a fost apreciat io zic ca merita    scapi tu din detentie si apoi tragem noi de tine numa sa ai curaju sa stai acasa ca te tractam  
baa ce tare e basuu asta mic maaa!!!imi rupe creieri si masina...abia astept sa ii fac o lada corespunzatoare 
|
|
10-12-06, 10:41
|
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
Quote:
|
hai la nea Joe sa iti fac o cutie beton ......
|
|
|
10-12-06, 10:51
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by civic_ex
haha. cred ca baiatul asta a visat frumos azi noapte.
cica negocieri... muahahahahahhaha 
|
statzi linistiti ca nu am visat,si nici nu imi spal pacate  ,totul s-a rezumat la o promisiune legata de nasterea ficei mele unde am promis ca anul asta iau o pauza(din 29.10)nu m-am gandit eu ca vor mai fi trei evenimente anul asta,asta e dar fiti linistiti ca liber am primit nu e o promisiune ci o certitudine,deci see ya,oriunde
|
|
|
10-12-06, 12:34
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by joe_infect
hai la nea Joe sa iti fac o cutie beton ...... 
|
MERSI NEA JOE DAR INCA DIN PRIVINTA ASTA MA DESCURC  ORICUM MERSI DE HELP  il las pe nea ionut tata ground zerro pe romania sa imi faca cutia cu care a castigat un mare campionat de db drag recent sper sa nu eronez dar cu doua amplifuri lovite in el a dat 160 db oricum este un dif premiat mondial  si totusi este unu de 12 e coool imi place
|
|
|
10-12-06, 15:21
|
|
|
Honda Driver
 Stage 5
|
sper sa scoti cati mai multi decibeli din masina ta , poate un loc 2 o sa pice si mie cu POWERBASS ul meu de 12 care a luat premiul subwooferul anului 2006 in USA la CES ...
|
|
|
10-12-06, 18:29
|
|
 Stage 5
|
Quote:
MERSI NEA JOE DAR INCA DIN PRIVINTA ASTA MA DESCURC  ORICUM MERSI DE HELP  il las pe nea ionut tata ground zerro pe romania sa imi faca cutia cu care a castigat un mare campionat de db drag recent sper sa nu eronez dar cu doua amplifuri lovite in el a dat 160 db oricum este un dif premiat mondial  si totusi este unu de 12 e coool imi place 
|
sanduleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,las-o dracu de treaba si dute pana la joe sa-ti faca o cutie la el ca daca astepti dupa ionut..........,si daca totusi ti-o face ionut bagi diful in aia,oricum sansele sunt mari sa-l obosesti in cutia aia in care merge acum ca e fffffffffffffffffffffffffffffff mica,si ar fi pacat,iar pe versiunea cu joe iti zic eu ca sigur e gata intr-o saptamana mai ales daca nu vrei ceva deosebit ci numai sa sune bine,designu la a lui ionut!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
10-12-06, 20:12
|
|
 Stage 5
|
Quote:
sanduleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,las-o dracu de treaba si dute pana la joe sa-ti faca o cutie la el ca daca astepti dupa ionut..........,si daca totusi ti-o face ionut bagi diful in aia,oricum sansele sunt mari sa-l obosesti in cutia aia in care merge acum ca e fffffffffffffffffffffffffffffff mica,si ar fi pacat,iar pe versiunea cu joe iti zic eu ca sigur e gata intr-o saptamana mai ales daca nu vrei ceva deosebit ci numai sa sune bine,designu la a lui ionut!!!!!!!!!!!!!!
|
daca totul este bine maine am dimensiunile calculate pe latime adancime si litrajul corespunzator...si poimaine am incinta din mdf fara design fara nimic extra doar sa sune  ....am tamplarul meu care imi face totul ok ..oricum mersi de ajutoare    dar musai sa ma descurc ca eu nu am timp sa imi fac cutii ca stii ce haos este in toata ziua la mine mai ales acu cu sarbatorile vai vai  acuma auzind acest mic monstru care are 3000 rms si cu acumulatorul de 75a care de cand il am nu s-a incarcat una sanatoasa  si cu lada aceasta incorecta pentru el da asta de rupe golfu negru si cand ma gandesc la golfu rosu care vine cu cel de 15 si doua pasive 2 acumulatoare vai vai vai
|
|
|
|
|