My friend.. apropo de politie... aia ai facuto intentionat.. pai cum sa declari ca ai lasat masina deschisa??? Doar nu esti nevleg.. Dar tu asa ai declarat. Asa ca faza cu furtu e trasa de par. Ca puteam sa imi iau banii de la casco, si ramaneam doar cu paguba care miai facuto cu usile
Crezi ca pe mine ma intereseaza ce tepe ti-ai luat tu? Eu am asteptat mai mult de un an dupa banii aia, dupa care m=ai amanat luna de luna. Nemaipunand la socoteala juma de an in care nu miai rasp la telefon.
Aia erau bani pe care io iam platit pt prostia ta. Si am crezut ca ai atat cap ca sa faci cumva sa mii dai. Nu e o suma foarte mai pt un mester asa priceput ca tine? O mie si ceva de euro ii faci imediat, sau cel putin la cat de mult te lauzi, asa ar trebui.
Eu am venit in decembrie atunci ca sa ne impacam, a trecut inca o luna in care mai dus cu zaharelu , oricum vad ca nu ai de gand sa mii dai.
Asa ca nu vad de ce tot tu esti cel care se supara, de ce? ca spun cu ce mam ales eu dupa o vizita la tine??
Inca astept sa vad pana cand o sa te scuzi ca nu ai avut timp si ca o sa ma rezolvi.
Zimi o data in care o sa imi trimiti banii si terminam.
Quote:
Originally Posted by SoundIdentity
despre ce masina e vorba?de curiozitate!
|
E vb de masina pe care o am la avatar. Acum arata asa cum ar fi trebuit sa arate acum 1 an si ceva.. dar atunci am dat de zozo.. si am ramas cu banii dati