saluti mesterilo!!!!am nevoie de profesionalismul vostru
va prezint un golf 2 negru din profil lateral si va rog frumos careva din voi sa imi colorati spitele de la jante din argintiu in negru doar ata sunt curios asa fotografic cum ar arata sa vad are rost sa inegresc si spitele sau n u...mersi si urgenta!!!!!!!!!!!!!!!!scuze va dau mai multe profile sa fiu mai sigur ca le-as vedea bine....totul depinde de voi!!!viitorul jantelor!!
__________________ AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
saluti mesterilo!!!!am nevoie de profesionalismul vostru
va prezint un golf 2 negru din profil lateral si va rog frumos careva din voi sa imi colorati spitele de la jante din argintiu in negru doar ata sunt curios asa fotografic cum ar arata sa vad are rost sa inegresc si spitele sau n u...mersi si urgenta!!!!!!!!!!!!!!!!scuze va dau mai multe profile sa fiu mai sigur ca le-as vedea bine....totul depinde de voi!!!viitorul jantelor!!
SEFU AM FACUT CEEA CE AI DORIT .DUTE JOS LA PITTUL TAU SI UITATE CUM A IESIT.ACUMA NU AM AVUT NUMA CEVA VOPSEA ROSU,DAR MACAR SA VEZI CUM ARATA VOPSIT...DACA NU-TI PLACE POTI SA DAI JOS CU PERIE DE SARMA..DAR DACA E BINE ATUNCEA FA UN BIP SA MA DUC SA-MI DAI UN AMPLIF PT EL,SAU CEVA IN VALOARE DE 150 EURO.OK??PA PA
MERSI MAN!!! drac stie io zic ca arata bine....sa stii ca le vopsesc
domi!!!!!!!!daca vrei un polish sa ma suniam un pic de smirghel ptr vopsea si nu stiu unde sa il folosesc
pai uite yo nush de cat is...am zis o parere asa dupa cum am vazut in poze...da o sa ma uit mai atent vineri in parkare...k poate ma insel...
mai pustiule!nu intodeauna un tuning se manifesta optic prin jante mari in dimensiuni...sunt si aceste dimensiuni mici de ex ca ale mele de 14 dar late bine si o masina cu asemenea jante si culcata masina spre sol arata f beton