mai baieti!!!vad ca sunteti profesori in tuningat virtual....am nevoie de niste idei in modelari capote si aripi fata...ceva decupari in caroserii doar capota si aripi fata fara bombarii si fara latiri tari de aripi...ideile mi-ar trebui pentru golf 2 in special si orice tip si model de decupari..de ex ce am eu pe capota de la polo asemenea chestii...kmersi astept cat mai multe variante si care e cel mai reusit il voi realiza pe golfuletzu meu... mersi
__________________ AUTO HI-FI&TUNING CENTER STR.ADY ENDRE NR 45/A VANZARI REPARATII DECODARI SI INSTALARI AUDIO VIDEO
PERSONALIZAM INSTALATII AUDIO CONSTRUIM MASINI DE EXPOZITII SI CONCURSURI LA STANDARDE COMPETENTE
Salutare! sper ca nu va suparati ca postez aici. Am inceput si eu sa fac VT-uri si nu prea ma descurc cu carbonu daca cineva m-ar putea ajuta . Am facut pana acu 2 masini din clubul nostru passatu fiind al meu. Astept ideile si parerile voastre!