Quote:
Originally Posted by BULLETTT
Stiu ca gusturile nu se discuta si poate eu nu am gusturi...dar....: cum poate o dacie logan si o berlina din primele serii sa fie mai bine cotate decat e46 sau civic,prelude,g60..chiar nu se simte diferenta dintre 4 cil aspirat vs 6 cil sau vtec????
|
Glontule aici nu se voteaza masini ci se voteaza evacuari asa ca daca pe un trabant se aude mai bine evacuarea pt ca este facuta mai bine decat pe un passat care poate nu a fost inspirat si a ales o varianta nasoala de toba asta nu inseamna ca trebuie sa castige passatu ca vezi doamne ii masina de 10.000 de euro si trabantu de 400.
Eu zic sa incetati cu atitudinea asta de 2 lei si sa ganditi totusi despre ce este concursu.
Nu ma atac eu ca am Logan ca sincer nu sunt curios de voturi, eu particip din placere si sincer imi place f mult cum suna masina mea si numai am nevoie de nimic altceva.Eu si data trecuta n`am apelat la nici un prieten sa ma voteze sau mai stiu ce usere sa imi fac sa ma votez si totusi am iesit pe 3.
Eu zic ca toti care am participat am facuto din placere si nu de dragul de a castiga vreun premiu.
ps: inteleg ca asa zisa "cutie de carton" ti`a dat fum dar inceteaza cu arogantele astea de bemevist ca e aiurea.