La mine modemul se sincronizeaza in 18 secunde dupa restart, poate m-am exprimat gresit, nu-l resetez de la butonul ala ascuns, de acolo stiu ca-l aduce la setarile default deci sterge tot de pe el.
Routerul e setat bine, cadea netu si fara router, cum am zis, si daca lasam doar telefonul in modem.
Modemul mi l-au luat sa mi-l schimbe dar banuiesc ca mi l-au adus tot pe ala si au zis ca e altu. Dupa seria de pe cutie nu ma mai pot lua ca mi l-au mai schimbat odata cand mi s-a ars portul ethernet.
Dar cum acum merge bine cred ca nu e problema de la modem, ci probabil de la ceva legaturi slabe undeva pe la stalpi sau de la echipamentele lor de pe stalpi.
La 192.168.100.1 apare ca fiind "operational" si ledurile arata la fel :death:
Cum am zis in postarile trecute, nu cred ca e normal ca sa se schimbe frecventa singura fara restart, defapt dupa cum arata in pagina modemului se schimba doar de la echipamentul lor de la stalp si la modem ramane cea veche.
Le-am zis sa faca cumva sa blocheze schimbarea automata a frecventei si problema ar fi rezolvata.
Eu cred ca doar ar trebui debifat "auto" (sau cum o fi trecut acolo) in pagina de configurare de la echipamentul lor, dar ori nu stiu, ori le e lene sa caute.
Am mai discutat si cu alte pers. din acelasi cartier dar in alta zona si la fel le cade netul cum imi cadea si mie. Se enerveaza, il restarteaza, si cam atat. Nu suna la ei, nu se intereseaza.