Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [Opel]
Re: Radarul in orasul Arad !!!
exista 2 masini "de politie" opel combo, dinalea gen papuc si in spate au montate aparatul in duba. sistemul e nedetectabil
deci atentie la opel combo argintiu parcate ciudat
exista 2 masini "de politie" opel combo, dinalea gen papuc si in spate au montate aparatul in duba. sistemul e nedetectabil
deci atentie la opel combo argintiu parcate ciudat
pe centura orasului patruleaza o solenza indigo.. cu 2 agenti.. si o scula desteapta..
..in plus mai si incurca circulatia.. ca statea cu 70 in spatele unei Rabe.. si cand mi-am luat avant si am trecut de el .. mi-am dat seama ca am 130.. :P
sper ca au fost bine tintiti spre Raba.. si ma lasa in pace
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
Re: Radarul in orasul Arad !!!
Quote:
Originally Posted by Feelings
pe centura orasului patruleaza o solenza indigo.. cu 2 agenti.. si o scula desteapta..
..in plus mai si incurca circulatia.. ca statea cu 70 in spatele unei Rabe.. si cand mi-am luat avant si am trecut de el .. mi-am dat seama ca am 130.. :P
sper ca au fost bine tintiti spre Raba.. si ma lasa in pace
130 la ora?
cam repede circuli pe ogasurile alea.....
De vreo 3 zile pe la 7 40 sta in zona 3 .. pe partea cum mergi spre oras.. pitit dupa o remorca Solenza cu instalatia pe el..
prima zi au mai fost victime.. dar si ieri cat si azi cand am trecut pe langa ei.. stateau amandoi "oameni" in masina.. somau
Azi dimeatza stateau baitii cu dacia indicgo in aradul nou inainte de restrictia de 30 la ora lina liceul german pe sensul de mers inspre timisoara , au inhatat 2 din pacate , eu am reusit sa ii fentez
De cateva zile un Logan MCV de la Politie sta in zona -Calu balan, langa cladirea galbena-gradinita, pe sensul de mers Arad-Deva.Masina este pozitionata cu fata spre Miorita. Din cate am observat eu radarul nu este in stand-by.