nu-i bun asta mah ce aveti? voi nu vedeti k usile se deschid ca aripile pasarilor, deci nu-i bun. io cand merg la BILLA unde parchez ca sa pot sa deschid si usile?
cobori prin spate...
Dar daca ma duc io cu asta la lucru , pe Grigore Alexandrescu , si-ar face negrii paru' cu gel in capota... ca n-au bani de oglinda eia... si asa isi mai scaote unu cate-un cosh in termopanele noastre oglinzii. Sa vedeti ce misto se vede eruptzia din interiorul cladirii...
LOL =)). hei, sa nu bat campii degeaba. m-am vb cu evo si cu luck sa facem o int in seara asta, mergem la un suc, cva. deci care vrei sa veniti...la 22:00 ne int la bloc la EVO, adresa o aflati voi care nu stiti si vreti sa veniti.CEAO!
Propulsat de motorul cu amplasare centrală de 6.0 litri, 12 cilindri biturbo, ce dezvoltă 650 CP la 6.000 rpm şi un cuplu maxim de 750 Nm la 4500 rpm, conceptul Golf GTI W12 sprintează pānă la 100 km, cu plecare de pe loc, īn doar 3,7 secunde, viteza maximă fiind de 325 km/h.
valeu muica ce bestie!
tare is curios cat o sa coste?
am citit cam acum 2 luni despre ea si proiect si am ramas uimit, dar nu am vazut niciodata un clip cu sunetul motorului!
ce mai, masina belea! un vis!