30-01-10, 21:20
|
|
Stage 5
|
Re: AMALGAM
Mersi mult! O sa fac un drum pana la SniperArm si daca nu gasesc imi comand de pe net( mersi Absstrakt).
Data viitoare cand se gandeste vreunul sa sara pe mine il termin la el pe bot( suna nasol ).
Oricum, numai in Romania se poate asa ceva! Te ataca o haita dinasta si te omoara in strada, ca au fost cazuri! Eu mergeam linistit, eram la sindicate si sar 2 la mine asa fara motiv, fara sa schitez eu vreun gest agresiv ca doar dracu* le are treaba! Vad ca ma latra, nu ii bag in seama, numai deodata simt asa o greutate agatata de picior si cand ma intorc vad ca o p**ica a muscat( nu a apucat sa muste calumea ca nu mi-a rupt nici blugii). Si ii dau tati un picior din voleu de a zburat 1m inapoi...atunci a dat si celalalt inapoi.
|
|
|
07-03-10, 19:43
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
|
Bus turbo
la 150 la ora s-au schimbat soferii...erau doar doi oameni in bus.
|
|
|
20-03-10, 13:39
|
|
Stage 2
|
Tot caut de cateva zile service bosch din arad, cica e pe Andrei Saguna da nici cum nu l-am vazut, stiti cumva unde e mai exact? Vreau sa-mi reglez farurile acolo, sau stiti cumva alte service-uri mai bune pentru reglat faruri?
Multumesc.
|
|
|
20-03-10, 17:25
|
|
Racing Syndicate Member
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [Opel]
|
Quote:
Originally Posted by Alfaman
Tot caut de cateva zile service bosch din arad, cica e pe Andrei Saguna da nici cum nu l-am vazut, stiti cumva unde e mai exact? Vreau sa-mi reglez farurile acolo, sau stiti cumva alte service-uri mai bune pentru reglat faruri?
Multumesc.
|
daca ai manual de utilizare de la masina, ca sa stim exact unghiul de inclinare (1%, 1,2% etc) si nu sunt sticate suruburile de reglare poti sa vii la mine. la reprezentanta opel intrebi de statia ITP si ma cauti acolo
|
|
|
20-03-10, 20:03
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA]
|
service Bosch este acolo pe strada pe care o ia tramvaiu spre Fat-Frumos, nu stiu exact strada dar este acolo pe partea stanga cum mergi spre Fat-Frumos un magazin si au doar produse de la bosch si este si service.
Succes
|
25-03-10, 20:45
|
|
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Azi dupamasa am vrut sa alimentez de la benzinaria OMV, dar era... inchisa Stie cineva de ce?
|
|
|
25-03-10, 23:17
|
|
Stage 5
|
Cine stie.. Oare nu erau acolo cu cisternele si alimentau rezervoarele lor?
|
|
|
31-03-10, 08:36
|
|
Stage 2
Member of: [SUBARU]
|
Btw, cel mai bine e de alimentat cand pleaca cisternele alea, evident din carburantul care l-au adus, calitativ atunci e cel mai bun
|
|
|
01-04-10, 19:49
|
|
Stage 5
|
salutari la toti,scuze ca ma bag si eu in seama pe aici ,dar am o intrebare,caut pe cineva sa imi roluiasca aripile la un e46,nu stiti pe nimeni in arad?
|
|
|
02-04-10, 00:45
|
|
Stage 5
|
La "amalgam" e voie orice? Daca da, atunci vin cu intrebarea cum mai pot exista pasionati de tuning, masini, modificari, etc., care folosesc cuvantul "jenti" in loc de "jante"? Gramatical corect sunt jante, la plural. Stiu ca e topicul de amalgam, asa ca nu trebuie sa ma bagati in seama ca si corectie, dar limbajul asta de agramat ma deranjeaza, dar sa nu mai aprofundam "notiunile" de mirc, chat, mess, etc. ca trebuie sa renunt la forum. Chiar scoala nu mai are nici un sens? Trebuie sa ne aratam incultura voit sau nu doar ca sa fim "trendy" sau "cool"?
P.S.: Nu trebuie sa-mi raspundeti, am doar "un nod in gad" care va trece de la sine pana la urma, ca in alte dati...
P.S.2.:Stiu ca suntem in anul 2010 si e "criza" inca in Romania, dar cred ca se indobitoceste poporul...
Last edited by Daci; 02-04-10 at 00:48.
|
|
|
03-04-10, 01:06
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Daci
La "amalgam" e voie orice? Daca da, atunci vin cu intrebarea cum mai pot exista pasionati de tuning, masini, modificari, etc., care folosesc cuvantul "jenti" in loc de "jante"? Gramatical corect sunt jante, la plural. Stiu ca e topicul de amalgam, asa ca nu trebuie sa ma bagati in seama ca si corectie, dar limbajul asta de agramat ma deranjeaza, dar sa nu mai aprofundam "notiunile" de mirc, chat, mess, etc. ca trebuie sa renunt la forum. Chiar scoala nu mai are nici un sens? Trebuie sa ne aratam incultura voit sau nu doar ca sa fim "trendy" sau "cool"?
P.S.: Nu trebuie sa-mi raspundeti, am doar "un nod in gad" care va trece de la sine pana la urma, ca in alte dati...
P.S.2.:Stiu ca suntem in anul 2010 si e "criza" inca in Romania, dar cred ca se indobitoceste poporul...
|
nu crezi ca esti cam rautacios?
e Saptamana Mare, incearca sa fi si tu mai "indulgent" poate vine Iepurila la tine cu ceva benzen sau cine stie, un porche
|
|
|
03-04-10, 13:51
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Daci
|
uite k inevitabil primesti si raspunsuri...parerea mea este ca daca aveai doar un nod in gad cum ai scris u..care v-a trece pana la urma..mai bine asteptai sa treaca fara sa mai scri nimic aici..eu sunt de acord cu tine ca expresia corecta e jante..dar vreau sa imi gasesti u in vre-un dictionar din lumea asta cuvantul jante..exact asa cum e scris el..ca sa ne convingi pe toti ca exact asa se pronunta...
p.s...exista si in limba germana din cate stiu eu derivatii pt jante care nu se gasesc in dictionar si mai depind si de zona unde se vorbesc,dar in lb romana s-ar traduce exact asa cum te deranjeaza pe tine..anume jenti
03-04-10, 17:13
|
|
Stage 5
|
JÁNTĂ, jante, s.f. Partea exterioară periferică a unei roți de autovehicul, de bicicletă etc., construită astfel încât să permită montarea pe roată a unui pneu. ♢ Expr. A rămâne (sau a fi) pe jantă = a) a avea cauciucul dezumflat; b) (fam.) a rămâne fără bani, a fi lefter. [Var.: geántă s.f.] – Din fr. jante.
Sursa DEX... Deci exista JANTE...jenti intradevar nu exista Problema sper ca e lamurita
|
|
|
05-04-10, 23:43
|
|
Stage 5
|
No comment!
P.S.: N-am vrut sa supar pe nimeni, a trebuit sa ma descarc...
P.S.2: Multumesc de intelegere!
|
|
|
07-04-10, 00:22
|
|
Stage 5
|
Daci, esti nervos de cand nu-si face datoria powerboxu'?
|
|
|
|
|