cetz pasa...meri in concediu ,te doare la cascheta
sa nu uiti sa treci pe la noi cand vii ....cu o atentie ceva ...
200-300 euro ar fi ok...
concediu placut
pis
felicitari TRISTAN si EVO!!!
LOCU 1 si 3 la BAIA MARE
asteptam sa dati de baut .....acceptam bere, vodka, vin rosu , gin, .....si o sampanie ar fi frumos
Cand fac io 18 ani si am banii iau un Chevy Camaro RS! unu vechi galben cu dungi negre din Arad! Desigur, dak mai are motor si functioneza cat de cat ca piese originale nu gasesti p-aci! Am pus ochii pe el demult! Psta tot timpu ascuns sub prelata si are luneta spartA CU UN BOLOVAN DE 2 kILE TIganii Piz... Sa VA F... IN Gura ca mi-ati distrus viitoarea masina!
dak castig la loto ma gandesc la un supercharger si un roll cage, in rest la exterior nik. SAU imi face cu ochiu un Pontiac Firebird negru cu cauciucurile sparte a lu un tip care sta langa mine! pacat ca e parasit si are un neon montat in Bot!
Exit095 si tu ai Focus? de care Turnir? Farurile alea mi se par cunoscute? Stai pe Poetului? Asta-i Focusu lu tata-mio! io dat fum saptamana trecuta la unu cu Fusion la Intim ca s-o enervat ca o trecut prea repede pe langa el! sa-mi bag picioru cand am vazut cum o ia acul catre drepta.... Zice el : Sa-mi bag .... ce-i aci? Curse!?! Fain o fost... desi e mare te scoate din belea masina!
P.S. Poza e facuta la buna-mea sa nu credeti ca-i la mine acas!
Am vazut ieri in piata de masini primu Citroen tunat care sa arate si fain!!! Unu vechi cre d ca din-ala cu sistem hidraulic, portocaliu cu muzica tare, eleron racing! Arata misto sincer sa fiu! si ce mi-o mai atras atentia un Golf 4 tunat care era la intrare
Am vazut ieri in piata de masini primu Citroen tunat care sa arate si fain!!! Unu vechi cre d ca din-ala cu sistem hidraulic, portocaliu cu muzica tare, eleron racing! Arata misto sincer sa fiu! si ce mi-o mai atras atentia un Golf 4 tunat care era la intrare
cica Citroenul ala are 130 cp stock si am inteles ca are pretul fixat pe la 3500 euro
Exit095 si tu ai Focus? de care Turnir? Farurile alea mi se par cunoscute? Stai pe Poetului? Asta-i Focusu lu tata-mio! io dat fum saptamana trecuta la unu cu Fusion la Intim ca s-o enervat ca o trecut prea repede pe langa el! sa-mi bag picioru cand am vazut cum o ia acul catre drepta.... Zice el : Sa-mi bag .... ce-i aci? Curse!?! Fain o fost... desi e mare te scoate din belea masina!
P.S. Poza e facuta la buna-mea sa nu credeti ca-i la mine acas!
da, dinasta am si eu..aprox . dar modelu e acelasi