Re: Masinile din ARAD
wooow despre jeep-ul ala nu pot sa zic nimic dar nu stiam ca exista oameni care se trezesc dimineata si zic bai hai sa ne batem joc de un jeep...se pun oamenii in jurul mesei pa la pimp my ride si zic..."eu vreau sa optez pentru bodykit-ul (urat cu spume) care nu l-as pune nici pe bicicleta", foarte bine!! altul zice "eu o sa bag niste jante care pur si simplu o sa pice pe masina asta ca dracu", wooow foarte tare, si la care vine unu care inca nu se trezise si zice "....hmmm....mdaaa...eu o sa o fac candy green", dar omul adoarme asa ca job-ul cu vopsitul o sa ii revina amicului lor care si-a pierdut vederea in urma cu 7 ani...
acum puteti privi rezultatatul... good job guys from kid tuning you've done it again!!
pe tipii astia pot sa ma bazez ca nu ma vor dezamagii niciodata, felicitari pentru realizare...care sincer pare o masina a viitorului dintr-un film de actiune din anii 75, care probabil trebuia sa fie produsa in masa in 94 sau ceva in genul, doamne cat de urat!
the cars i've owned: audi a4 1.8i, audi a4 2.5 tdi quattro, bmw 316i e46, bmw 323ci e46, bmw 725 tds, fiat brava 1.8 16v, mitsubishi 3000gt mk1, mitsubishi 3000gt mk3, nissan 200sx s14a, opel vectra 2.2dti, peugeot 205 1.3i, peugeot 406 coupe 3.0, peugeot 607 3.0 v6, volvo s60t5 2.3t, clio sport...still here:kia pro ceed, infiniti fx35, bora VR6 4M, audi a3
|