Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
Originally Posted by ralphmandl
lasa ma oamenii in pace, ca vedem imediat dacii zburatoare =))
da vezi ca am si eu o daciana
totul e posibil....dacii cu lambo doors....dacii cu suicide doors mai dacie ozn si gata treaba ! cand e greu...ne adaptam
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
nu am avut masina aici ca a fost taicamio cu ea pana la timisoara si am plecat apoi dela intalnire sa o iau ca am explicat eu la intalnire la baiatu cu polo al negru.dar infine daca vreti sa vedeti dacia se afla langa restaurantul transilvania.
eu am vrut sa fiu prieten cu voi dar vad ca nu am cu cine.
Quote:
Originally Posted by cristy_dacia
nu am avut masina aici ca a fost taicamio cu ea pana la timisoara si am plecat apoi dela intalnire sa o iau ca am explicat eu la intalnire la baiatu cu polo al negru.dar infine daca vreti sa vedeti dacia se afla langa restaurantul transilvania.
rai aradenii astia,ha?...de aia nu merg nici eu la intalniri...)..file-ar catzaua dreacu...)
Hai ca nu are nimeni nimic cu nimeni,si dupa parerea mea poate veni cine vrea si cu ce vrea la intalnire si cred ca sunt mai multi membri deacord cu mine, va asteptam pe toti cu "bratele" deschise.............
Quote:
Originally Posted by cristy_dacia
mai copile nu iti are nimeni treaba ca vi in parca, poate sa vin cine vrea cu orce masina la intalnire
Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
Quote:
Originally Posted by ar75gti
rai aradenii astia,ha?...de aia nu merg nici eu la intalniri...)..file-ar catzaua dreacu...)
ar putea sa vina si vecinul meu? ii plac si lui masinile foarte mult...nu are una..are doar un carut cu care mai cara fier vechi...dar ii plac si lui semintele de floarea soarelui !
Nu mai fi-ti asa de rai ,parcarea e un loc public deci poate veni cine doreste si cu ce doreste . Nu toata lumea isi permite masini fitzoase ca 'altii' poate data viitoare cer vecinului Trabantul si ma afisez si eu pacolo cu el .