io am niste nelamuriri. cum ar fi:a cui e preludu ala cu numere ciudate, tot ca cel cu ar 30 max modelul. alta:ce a patit ar 30 max?inca una:am intzeles ca alea cu ar naiba-stie-cat DGP sunt a lu dari,da cate sunt?peugeot?opel?bmw?ford?ca io pe alea cam tot in aradul nou le vad mai nou.inca una:mi so parut sau am vazut tt ala tunat din bucale prin arad?si ultima:cine merge la szeged?ca si io as veni.
multzam.
woai cate intrebari )
pai preludu ala cu nr. ciudata a lui cineva ) ala lu tekin, te astepta pe tine sal cumperi, alea cu DGP cine stie a cui sunt, showul de la szeged nu a trecut? sau?
japoneza nu mai iese afara...dc?...poate tanjeste dupa un stype...dar multi asteapta revenirea ei ....eu personal tin minte noptile in care bantuia prin oras la ore tarzii,si ii placea turele al dreku'..si fugea de manca asfaltu.
TT din bucale a fost in arad..
Szegedu' a trecut.....
inca una:am intzeles ca alea cu ar naiba-stie-cat DGP sunt a lu dari,da cate sunt?peugeot?opel?bmw?ford?ca io pe alea cam tot in aradul nou le vad mai nou.
Eu iti raspund la care stiu.
Poate ca mai sunt, defapt mai mult ca sigur ca sunt masini inmatriculate cu Ar...DGP. De 2 raspund eu .Una bucata Peugeot si una bucata Opel. Nu stiu ce BMW sau Ford ai vazut, dar sa fie sanatosi.
Nu !!! Dar m-am urcat pe niste coclauri...zici ca as avea 4x4.
Ce nu fac eu de dragul artei fotografice.
Asta masina...long live Bumblebee...Peugeot Power.