Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
Re: Sportul cu balonul rotund !
bah....era era sa piarda nemtzii...pacat ce sa zic...sa vezi ce de turci pe aici prin germania bah Tekin...cluburi intregi pline erau ieri pe strada la terase...cica is vreo 4 milioane shi ceva in total.
ai noshtri o ieshit "onorabil din grupa mortii" , ce grupa a mortii bah ?! Ca nimeni din grupa aia nu o ajuns in semifinale.... sa-i fi vazut io cu Turcia , Germania , Spania in grupa... nici nu se mai prezentau... Noi nu avem fotbalisti , avem bishnitzari , estia prefera sa stea in vila la Mamaia sa se uite pe lcd la campionat decat sa alerge pe acolo...
da si asa sa terminat mecirurile spania a castigat fain..... abia astept cupa mondiala 2010................ bah intel ce imi place semnatura da nu joaca cam mult ?
Salutare! Cand dam o miscare de distractie ?! Hai sa ne adunam asa incet. Cine doreste cu adevarat si e serios sa posteze aici. Facem 2 echipe de 5+1 si dam o miscare for fun!
Si daca nu ajungem sa strangem de pe forum 12 baieti, vine careva cu echipa ori cu 2 prieteni etc. Deci: Loading...
Member of: [Moderators] [Racing Syndicate] [PORSCHE]
Re: Sportul cu balonul rotund !
nu prea le am cu foLbaLul dar am jucat rugby...deci ar trebui sa ma descurc bine si la fotbal. pot sa vin sa joc cu voi ? eventual mai aduc 2-3 fosti colegi :P