Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
Seat Leon ....
hmm....din pacate...nu e prea reusita ..grile laterale de M3...multe eleroane...sticker buson benzina prea mic .... si altele .... sa vedem ce parere avetzi voi
daca proprietarului i`a placut...
fiecare are dreptul sa`si faca masina cum doreste , mie nu imi place, insa merita tot respectul pt. munca depusa si banii investiti
Merge pt k este Leon si am o slabiciune pt ele dar am vazut Kituri mai frumoase spatele este frumos spoilerul fatza parca nu este de acolo sa o stapaneasca sanatos
leonul e o masina agresiva cu un look cuminte, asta e completarea, look agresiv pentru o masina agresiva...
in mare merge, desi ar mai trebui ceva retusuri...
Merge pt k este Leon si am o slabiciune pt ele dar am vazut Kituri mai frumoase spatele este frumos spoilerul fatza parca nu este de acolo sa o stapaneasca sanatos
Mi-ai luat vorba din gura: spoilarul spate si pragurile sunt marfa insa spoilarul de pe fatza e prea mare dupa gusturile mele. Grilele de bemv nu sunt rele mie imi plac
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE]
Mie sincer imi place mai mult una stock ...
Bara fatza prea e de la firma de dezapezire desi incearca sa copieze modelul carzone pt 307,adaugarea spate prea ingusta,cum zicea si cineva mai sus sticker-ul de pe busonul de benzina prea mic......
Eleronul, pragurile si jentile imi plac cum vin.