![]() |
Seat Leon ....
4 Attachment(s)
hmm....din pacate...nu e prea reusita :)..grile laterale de M3...multe eleroane...sticker buson benzina prea mic :) .... si altele :( .... sa vedem ce parere avetzi voi :)
|
daca proprietarului i`a placut... :roll:
fiecare are dreptul sa`si faca masina cum doreste , mie nu imi place, insa merita tot respectul pt. munca depusa si banii investiti :!: |
Merge pt k este Leon si am o slabiciune pt ele dar am vazut Kituri mai frumoase spatele este frumos spoilerul fatza parca nu este de acolo :wink: sa o stapaneasca sanatos :wink:
|
masina e foarte frumoasa, mai putin bara fata care e prea iesita in afara. in rest toate frumoasa :)
|
merge.Imi plac foarte mult jantele TSW pe 17\" is d foarte buna calitate.
|
leonul e o masina agresiva cu un look cuminte, asta e completarea, look agresiv pentru o masina agresiva...
in mare merge, desi ar mai trebui ceva retusuri... |
Re:
Quote:
|
Mie sincer imi place mai mult una stock ...
Bara fatza prea e de la firma de dezapezire desi incearca sa copieze modelul carzone pt 307,adaugarea spate prea ingusta,cum zicea si cineva mai sus sticker-ul de pe busonul de benzina prea mic...... Eleronul, pragurile si jentile imi plac cum vin. Cu respekt !!! |
masina e dragutza si eu cred ca daca ar mai lucra putin pe ici pe colo ar fi super oricum felicitari proprietarului !!!!!!!!! :?: :!:
|
Spoilerul fata e urat dar agresiv, deci merge :D
Eleronul spate e inutil, foloseste doar sa adune zapada E un kitschuletz aratos :P ~Nautilus |
Re: Seat Leon ....
Mie imi place! kitchuletz in nici un caz ! nu aduce deloc spre kitch!
|
mie numi place bumperu fatza , parere personala !!!
|
E reusita, se putea si mai bine, eu unu prefer kitul de la MTK
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning