Quote:
Originally Posted by \"Flow\"
[
masina este foarte reusita NO COMENT
dar se poate shi mai bine la design pt ca in totdeauna e loc de mai bine
|
Nu sunt de acord ca intotdeauna e loc de mai bine. Sigur ca aici tine f mult si de gust, de viziunile fiecaruia legate de ce e bine si ce e rau la capitol estetica.
Daca inteleg, ai zice ca 350-ul portocaliu sta mai bine la estetica?! Explica si de ce.
hai sa-ti zic de ce cred, eu personal, ca cel portocaliu e inferior dpdv estetic celui albastru:
Usi Lambo - aici e o chestie personala dar eu cred ca usile Lambo sunt pt......Lambo, ca de aia se numesc asa. E insa adevarat ca pe un nr f restrans de masini ele arata bine. 350Z e una dintre ele, insa nu arata neaparat mai bine decat cele normale. Estetic cele normale gasesc ca arata mai bine si nu tzipa \"mi-ar place un lambo dar n-am bani asa ca mi-am facut Nissanu cu usi la fel\".
jante - din nou, cel albastru e net superior. Jantele Volk sunt unele dintre cele mai de calitate jante din lume, fiind orientate nu numai esteticului(modelul asta in special mi se pare agresiv si degaja sportivitate, in plus parca completeaza excelent body-kitul) ci si performantei, sunt f usoare si f rezistente. Contrastul de culoare albastru-bronz e f reusit si e in stilul de tuning caracteristic JDM, stil care e foarte la moda in lumea tuningului international de vreo 2 ani, chiar daca in Ro inca nu e cunoscut. Pe de alta parte, jantele de pe cel portocaliu arata bine, insa sunt mai banale si clar nu-s orientate spre performanta, de asemenea nu merg asa bine cu masina. Le-as vedea mai mult pe un BMW decat un 350Z.
eleronul e identic si se potriveste
body-kit :din pacate la cel portocaliu nu se vede fatza. Deci nu o sa vorbesc decat despre spate. Personal mi se pare un body-kit exagerat. Designul barii spate nu mi se pare fluid si mi se pare usor in neconcordanta cu designul masinii. Multe colturi, \"guri\", \"aripioare\", genul de body kit impopotzonat. Dinpacate cel albastru nu e pozat din spate cand are body-kitul dar daca ma iau dupa fatza, e un kit mai simplu dar care complimenteaza designul masini f bine.