Este un 350Z 2004 Performance cu 500 HP TWIN TURBO - 6 speed manual.Are in dotare urmatoarele; Putere si performante: -Power Enterprise Twin Turbo Setup (Highest Quality); -Defi BF Link Gauges (Defi's Top Line); -Greddy Turbo Timer and Boost Controler; -TechnoSquare Custom ECU Reflash for 8.5psi boost and 7100rpm redline; -HKS SuperSequential Blow-Off-Valve (BOV); -Borla True-Dual Exhaust System; -Kinetix resonated straight pipes; -ACT Heavy-Duty Street Clutch; -Custom exhaust flex-sections; -(2) BFG Drag Radials 275x40x17 on 17\" gunmetal rims; Tires and brakes: -Volk LE37T Gold 19” Rims (rare), at 10.5 and 9.5\" with Toyo T1S high-performance summer tires (275/35/19 and 245/35/19); -Big Brembo Brakes 13\" with red calipers (6 piston); Interior: -kenwood-dvd cu 7 boxe(amplificator inclus) si surround system, GPS, tapitzat cu bun gust....hy quality!!!!!!!!!! Am trei seturi de roti si genti la cerere (inclusiv cromate- cam unicate de 19 \"): Pot pune la cerere kit pentru usi care se deschid vertical: Are tint window albastre inchis si multe altele. Daca aveti nevoie de mai multa informatie lasati-mi mesaje aici ..ok? Oferta e valabila si cu ce doriti in plus..pentru ca ea pleaca din SUA..direct si deci o sa platiti taxele vamale inclusiv cele legate de inscriere si transport.
PRET .55.000 EURO + TAXE , TRANSPORT SI VAMA
Daca esti tu in stare ..sa faci sa arate mai bine .....la body ti-o las tie sa o faci ok?????????????????
Pozele nu sunt asa de bine realizate , ca nu sunt asa de bun, doar la condus so...motorul scoate ce vreau cat vreau sa acum, rotile imi da stabilitatea necesara oriunde as fii si apoi ..banii
daca as fii avut mai multi as fii dat mai mult......aici numai pe un body painting asa de calitate ( nu in garaje ..sau lucrate la mana a doua ) costa de la 2500 $ in sus..apoi numai pe twin turbo cu anexe + intake system am dat peste 13.000 $ fara manopera. Apropo stii cat e o manopera numai pe ora aici numai in SUA??????....e 95 $ /ora ...so gandeste-te numai cate zile mai bine zis iti ia sa faci motorul ....In fine....cam asta e...
Pe curand fratilor!!!!!!!!!!!!!!!
cei care \\ic ca la design se poate mai bine, puteti sa puneti niste poze cu un 350Z mai reusit la design?
Mie personal la design mi se pare absolut perfecta. Nu e nici overdone dar nici stock. Si jantele Volk sunt absolut dementiale. Sunt curios cati stiu ceva despre Volk, sau macar au auzit vreodata de firma asta!
Acum ca masina e facuta pt mare profit, asta e alta treaba. Dar toti tre sa muncim, sa facem bani cumva deci bravo lui ca a avut capitalul sa construiasca asa masina.
cei care \\ic ca la design se poate mai bine, puteti sa puneti niste poze cu un 350Z mai reusit la design?
Mie personal la design mi se pare absolut perfecta. Nu e nici overdone dar nici stock. Si jantele Volk sunt absolut dementiale. Sunt curios cati stiu ceva despre Volk, sau macar au auzit vreodata de firma asta!
Acum ca masina e facuta pt mare profit, asta e alta treaba. Dar toti tre sa muncim, sa facem bani cumva deci bravo lui ca a avut capitalul sa construiasca asa masina.
masina este foarte reusita NO COMENT
dar se poate shi mai bine la design pt ca in totdeauna e loc de mai bine