Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
hmm... ma intr-un fel sau altul... oameni au muncit la masinile alea... cateva sunt interesante.. iar vreo 2 sau 3 chiar imi plac... nu mi-ar strica una
Majoritatea masinilor seamana cu lame pt dezapezire, k sa nu mai zic de eleroane si d tevile d la esapament..., dar printre ele sunt si cateva care sunt chiar dragutze..... oricum eu nu am inteles la ce-or folosi furtunele alea....am vazut k multe dintre masini au....
__________________ .....::::: Astra G 1,7 CDTi :::::.....
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA]
Pt necunoscatori, acelea sunt radiatoare de ulei , iar acele furtune, sunt furtune de inalta presiune cu insertie de otel. Exteriorul pute, e infect.
Mai era un pusti mai de mult care postase pe undeva o poza cu un Ford care avea motor cu reactie, si radea lumea de el ca si-a pus ditamai teava la evacuare.
exterioru` e intr`adevar urat...ma intreb ... alea cu dracia aia sub spoileru` din fatza... la viteze mai mari ... cum or reactziona ? se duce dreaq dracia aia
Avioanele alea is de tot rasu!!!
Poate o folosi la ceva eleroanele alea pana la cer, tava din fata masinii si umflarile alea in pene ale rotzilor .... in orice caz ca aspect dau in penibil!!!