![]() |
Kitsch tuning show page
1 Attachment(s)
http://tanetane92.web.infoseek.co.jp/20050116tas2.html
:shock: una o pun eu ...restu va las pe voi sa admirati :lol: |
2 Attachment(s)
aia care ai pus-o tu e penala rau...
dar uite aici cateva mashini frumoase... |
ce jegosi aia...80% din masini sunt penale la aspect....si`au batut joc de ele....pacat de muscle car`uri :evil:
|
1 Attachment(s)
O singura intrebare:
Why?!? Asta cica era un fel de cyborg: |
hmm... ma intr-un fel sau altul... oameni au muncit la masinile alea... cateva sunt interesante.. iar vreo 2 sau 3 chiar imi plac... nu mi-ar strica una :)
|
1 Attachment(s)
Majoritatea masinilor seamana cu lame pt dezapezire, k sa nu mai zic de eleroane si d tevile d la esapament..., dar printre ele sunt si cateva care sunt chiar dragutze..... oricum eu nu am inteles la ce-or folosi furtunele alea....am vazut k multe dintre masini au....
|
VRAJEALA TOTALA :chainsaw:
|
Pt necunoscatori, acelea sunt radiatoare de ulei , iar acele furtune, sunt furtune de inalta presiune cu insertie de otel. Exteriorul pute, e infect.
Mai era un pusti mai de mult care postase pe undeva o poza cu un Ford care avea motor cu reactie, si radea lumea de el ca si-a pus ditamai teava la evacuare. |
si eu care credeam ca tevile alea atat de lungi sunt pentru irigare :lol:
|
...
exterioru` e intr`adevar urat...ma intreb ... alea cu dracia aia sub spoileru` din fatza... la viteze mai mari ... cum or reactziona ? se duce dreaq dracia aia :) :D :)
|
Avioanele alea is de tot rasu!!!
Poate o folosi la ceva eleroanele alea pana la cer, tava din fata masinii si umflarile alea in pene ale rotzilor :lol: .... in orice caz ca aspect dau in penibil!!! |
Sa mai zica cineva ca doar Romanii fac masini urate :P :P :P Makr noi avem o scuza ca nu exista fonduri si \"modificam\" masini cu sarma :P :P :P
|
Bine ca nu-s de la noi. Da se gasesc si la noi multe Dacii care te ingrozesti cand le vezi
|
Re: Kitsch tuning show page
Ce IDIOTZI!!!!!!!!!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:06. |
- Copyright 2026 4Tuning