Quote:
Originally Posted by aldoadabass_wrs
hai k la dacie ai nitica dreptate...dar nu pricep inafara de m3/5 u nu ai mai vazut masina cu"branhii" aerisirile alea care in viziunea ta sant chici...mai cauta pe net poze....sau mai iesi pe strazi...nu e un lucru care clasifica m-ul k fiind tata lor....dak are acele branhii.....cat despre eleron....mai gandestete putin...poate ajuta...te ai intrebat dak cumva e gta??....sau nu stii ce-i aia...un motor care are undeva peste 280 hpw...shi dak e lucrat...ii da clasa la tata branhiilor........incearca sa evaluezi ceva mai bine unele imagini...poate te va ajuta...pe viitor, in fine nici mie nu-mi pare o super masina....dsr nu o pot clasifica , k fiind chici....ai putina rabdare sa capeti shi u ceva experienta in d-ale investitiilor in masini shi mai vb dupa...event in cativa ani....fara suparare...cred k shi eu aveam aceeasi viziune asupra masinilor acu cativa ani....dar timpul shi investitul de dragul de a arata masina ta altfel...precum shi bugetul shi gusturile...tin de preferintele fiecaruia....asta ramane la latitudinea ta...toate cele bune, incearca sa iei asta k un sfat nu k o critica....mc!.. 
|
sa lamurim un aspect, pe care unii poate nu-l sesizeaza: nu e neaparat sa-i zici in engleza:
kitsch, poti sa-i spui in romaneste:
prost gust sau
tiganeala, ca sa fie clar cum catalogam unele masini.
hai sa te intreb o chestie: are cumva carburatie cu admisie directa, ca la muscle cars,sau pentru ce-i trebuie prizele alea de admisie pe capota? nu-mi vine sa cred ca nu gasea alta metoda decat sa puna gaurile alea acolo...
mie mi se pare un laitmotiv al "tiunningului": fa-i ce te pricepi sau ce nu te pricepi, dar trage-i 2 gauri in capota, ca arata cool...
si eu ma pot lauda(nu-s modest din fire) ca am ceva experienta in ale investitiilor in modificari, mai reusite sau nu, dar ca un lucru l-am evitat intotdeauna: sa cad in ridicol.
adica, modificam ce ma pricepeam sau ce reuseam la masina(mi-am cam facut totul singurel) dar ma straduiam sa nu facn imic ce ar putea fi considerat indoielnic. asta ma face sa-i privesc de sus pe cei care pun tot felul de c@c@turi pe masini, fara s-o fac pe modestul, si pe intelegatorul, gen: "lasa-l dom-le ca a investit bani si timp in masina".
nu, daca a facut-o prost, il cataloghezi ca atare, pentru ca modificatul asta vizual(nu mai vorbim de cel tehnic) nu-i pt oricine, si aici trebuie ochi, trebuie pricepere, trebuie bun gust, altfel rezultatul ajunge in rubrici ca asta, si nu vad niciun motiv sa nu fie asa.