CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau |
View Poll Results: Cum cotati masina?
|
este extraordinara
|
|
7 |
4.05% |
e frumosa intr-adevar
|
|
6 |
3.47% |
e reusita
|
|
28 |
16.18% |
merge
|
|
58 |
33.53% |
kitch, nu m-as sui la volan
|
|
74 |
42.77% |
30-03-05, 00:02
|
|
Stage 5
|
Extraordinar-unica la tuning in categoria DACIA din Romania \"extraordinar\" pt. Dacia ... dacas fi patron la Dacia i-as da 29.000 E si as lua sa o expun la intrare la fabrika Colibasi .... si as scrie sub ia \"Niciodata nu o sa mai vedeti asa ceva la Dacia\"....NOStim Tuning
|
|
|
30-03-05, 00:37
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
pei in cazul in care nu are vre'un sfi sub capota sau vre'un motor belea atunci spoileru fatza ii mult prea exagerat avand in vedere ca linia nu este pastrata ( spoiler fata - praguri - spoiler spate ) eleronu intra in aceeasi categorie cu spoileru fatza ... jantele is frumoase dar parca prea inguste, ceva mai lat ar da mult mai bine ... intr'un final masjina merge ...
|
30-03-05, 00:55
|
|
Stage 5
Member of: [VW]
|
spoilerul fata aduce un pik cu SADu'.... dar... nu se compara totusi. Mie nu-mi place eleronul ala... dar... e gustul omului...
|
|
|
30-03-05, 01:16
|
|
Presedinte Insane Racers
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE]
|
- :
Masina nu arata rau... dar i s-a dat un stil prea agresiv, total nepotrivit pentru o solenza
Jantele nu arata rau deloc, dar sunt mult prea mici in raport cu marimea spoilerului din fata
Eleronul total neagreabil
+ :
Culoarea este super frumoasa
Apreciez foarte mult faptul ca a incercat sa faca dintr-o Dacie, ceva dragut... Din greseli se invata si cred ca va reusi!
|
|
|
30-03-05, 01:32
|
|
Stage 5
Member of: [4Tuning International]
|
+ Jante cu design atragator
+ Originala pt o Dacie
+ Culoare frumoasa
+ Elementele de tuning par relativ bine lucrate
+jante mai mici =>acceleratie mai buna
- Kit exagerat de la spoiler fatza pan la cel din spate
- \"Hood scoops\" false, total inutile si inestetice
- Eleron inutil, extrem de exagerat si care nu pastreaza linia nici a masinii nici a kitului de caroserie
- Jante mult prea mici pt un show car
-suspensia prea \"inalta\"
Ar trebui o lista completa de modificari ca sa putem comenta pt frane, suspensii, motor,interior si I.C.E
|
|
|
30-03-05, 01:50
|
|
Stage 5
|
Pentru un inceput de tuning e bine...
+agresivitatea partii din fata
+ideea de tuning pe solenza
-jenti, spoiler spate, praguri si eleron care nu se mai potrivesc cu partea din fata
-proprietarul nici macar nu s-a deranjat sa stea pe acolo...la un moment dat nu era nimeni care sa aiba macar legatura cu masina
|
|
|
30-03-05, 11:19
|
|
Stage 5
|
per ansamblu, pentru o dacie, e mai mult decat ok
p.s. totusi spoilerul ala ...
|
|
|
30-03-05, 15:00
|
|
Stage 3
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
dacia sau ia daciaa.
o dacie mai are mult pana sa ajunga la stadiul de masina.
Spoilerul de fata e prea de tot iar eleronul e potrivit ca sa te tii de el si sa te traga pe zapada sau sa iei masa pe el atunci cand te duci la picnic.
Pacat ca atunci cand apesi acceleratia iti dai seama ca e DACIE.(sau poate nu-ti dai seama)
Oricum gusturile nu se discuta asa ca respect ptr. intentiile lui
Succes in continuare
|
30-03-05, 23:00
|
|
2 Roti
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Bestie\"
spoilerul fata aduce un pik cu SADu'.... dar... nu se compara totusi. Mie nu-mi place eleronul ala... dar... e gustul omului...
|
hahaha ma doare burta .. cum poti afirma asa ceva ...
E unu votez kitch .. sa incepem prin faptul c ... bara p fatza e facuta aiurea .. nu imi place deloc .. prea multa plasa ... priza pe capota .. nu inteleg .. nimik din ea ... bara p spate e facuta dupa ureche .. jantele ... nu am ce discuta .. v`tzi uitat p dedesupt sa vedetzi cum sunt prinse tobele .. v`tzi uitat cu atentzie .. la \" proiectoarele \" omului .. ? sunt faruri de 1310 .. sau ceva d genu ala d dacia cu faruri d`alea rotunde .. sincer eu unu cred k omu nu a avut ce face cu banii si si`a cam batut joc de amshina ... daca e vorba sa o luam pe partea de motorizare ... o suna k un avion .. dar din 1.4 nu MPI .. nu are ce sa scoata .. sa zicem k daca o cipuia se duea la 90 d cai .. cel mult .. asa k , cu parere de rau eu o consider un mare kitch ... k sa nu vorbim de eleron .. care este ... cel mai aiurea model vazut d mine pana acum p o mashina ... sincer .. nu isi merita locul acolo ... oricum respekt ptr om k a vrut sa faca ceva din ea .. dar vezi solenza lu` TYE .. io cred k e cea mai reushita ... sincer ... .. si cum a zis hondarul .. cred k ar avea nevoie de un BODYKIT
|
31-03-05, 09:14
|
|
Stage 5
|
Parerea mea ca la o masina \"tunata\" conteaza mult tinuta pe care ti-o da o suspensie sport (adica sa fie masina mai lasata decat stock ) si jantele ( care sa fie mai mari decat stock, sau macar mai frumoase ) ... masinii asteia ii lipsesc amandoua... nu comentez kitul pentru ca este original...
DIN ALEA 2 TEVI DE EVACUARE FUNCTIONABILA E NUMAI UNA, CEALALTA FIIND UN MUFFLER SUDAT DE CAROSERIE...
PS:
Quote:
v`tzi uitat cu atentzie .. la \" proiectoarele \" omului .. ? sunt faruri de 1310 .. sau ceva d genu ala d dacia cu faruri d`alea rotunde
|
... FUNNY
|
|
|
12-08-05, 19:44
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
furmos dar
-la bara din fata.... nu este facuta exact pe dimensiunile botului mai ales k nu se incadreaza bine nici pe grila...
+pentru eleron
-praguri si bara spate
la ce a pus pe capota si bara care a \"agatat-o\" de bot.... trebuia sa ii puna niste spoilere mult mai umflate... al fel si bara spate
nota 6
|
|
|
13-08-05, 08:28
|
|
Stage 2
|
Valeu ce smechera e... dar minus mare in spate, parca romanu' face ce face si tot spatele il lasa parca de geaba.. colea sa fie la fel.. nu putea domle sa mai rotunjeasca nitzel... imi imaginez cum arata masina, asa intinsa frumos in fatza, si in spate |_|___|_|
|
|
|
24-09-05, 01:42
|
|
Stage 5
|
superba ,venea si pe la prisma la indemanare
|
|
|
24-09-05, 10:21
|
|
Stage 5
|
am vazut o shi eu prin bucuresti acum ceva vreme shi mi a plcut chiar foarte mult
daca nu ma insel este una din primele solenze tunate
nu ?
deci un + shi mai mare pt ca nu a avut la vremea respectiva cv sa se inspire
bravo !
|
16-11-05, 02:58
|
|
Stage 3
|
Cu eleronul ala probabil vrea sa prinda toate posturile de radio de prin Bucuresti , chiar si pe alea pirat. Per ansamblu arata binisor
|
|
|
|
|