CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau |
View Poll Results: Cum considerati ca este masina?
|
este extraordinara
|

|
68 |
36.36% |
e frumoasa intr-adevar
|

|
81 |
43.32% |
e reusita
|

|
22 |
11.76% |
merge
|

|
9 |
4.81% |
e urata
|

|
2 |
1.07% |
kitch, nu m-as sui la volan
|

|
5 |
2.67% |
30-10-06, 18:50
|
|
 Stage 4
Member of: [VW]
|
Re: [EXT] Opel Vectra-Racing Syndicate
............e superba!!!!!...........cred ca e din club!!!???......daca da pot sa zic fara sa supar pe nimeni ca e cea mai frumoasa masina din club.......ma refer la exterior......!!!!
|
|
|
30-10-06, 20:02
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [FOTO]
|
am mai spus si cand au fost pozele cu ea pe topicul de la cj: cu niste jante mai mari si o garda la sol putin mai joasa ar fi absolut mortala masina....
vad ca i s-au mai adaugat si cateva stickere... nu stiu live cum arata dar din poza aceea nu dau prea bine... :/
|
|
|
03-11-06, 13:33
|
|
Stage 2
|
Arata super bine masinuta,e facuta cu bun gust!
|
|
|
03-11-06, 13:51
|
|
  Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [4Tuning International] [Opel] [SUBARU]
|
Cosmine mai vino si pe la HD ca ne e dor de portocala
|
|
|
03-11-06, 15:41
|
|
 Stage 5
|
Asa a aratat vreodata....
Daka are cineva poze cu ia cum a fost cand era nevopsita sau asa..fara spoilare sa le puna sau chiar si cum e acuma gata..
|
|
|
07-11-06, 22:42
|
|
Presedinte RACING SYNDICATE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Racing Syndicate] [VW]
|
Ce mi-a placut cand a fost la Arad ca toti intorceau capul dupa masina... si unii nu s-ar urca la volan  cred ca si-ar schimba parerea daca ar vedea-o live
|
|
|
08-11-06, 07:23
|
|
 Stage 5
|
Da e faina..pacat ca nu am putu sa merg si io cand o fost la arad..nu-m-am uitat le mesajele offline pe mess...orcum e foarte beton masina...
|
|
|
11-11-06, 19:43
|
|
Stage 3
|
O masina chiar reusita, iar kitul Carzone da mult mai bine decat pe e46, de fapt pana acum e cam singura masina cu kitul asta care arata chiar bine
|
|
|
15-11-06, 11:20
|
|
Stage 3
|
Masina este dementiala!!! Cred ca este prima masina la care-mi place tot (inclusiv pleoapele, cu care in mod normal nu sunt de acord). Sincere felicitari proprietarului!
|
|
|
21-11-06, 12:37
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [VW] [Street Zone]
|
EU NU INTELEG CE S-A URMARIT LA MASINA ASTA. pt k luata pe segmente masina e criminala, dar luand-o per total....nu se brodeste ceva. lateral shaved, iar fatza super complicata. trebuia ori sa nu ii scoti manerele, ori sa o mai simplifici in fatza, pt k acel chit chiar nu se potriveste cu aspectul shaved. aerisiri laterale, prize d aer p capota, pleoape.....prea multe.
ceva simplu, da jos stikerele din spate si fa stalpii negri.
felicitari pt munk depusa
|
|
|
21-11-06, 16:08
|
|
Stage 3
|
Intr-adevar, tot proiectul depindea de manerele de la usi, lol  Omu' si-a facut masina cum a vrut (parerea mea: una din cele mai frumoase masini de la noi). Kit-ul ala asa arata de la mama lui - or fi tzarani aia de la Carzone ca l-au proiectat asa, nu?
|
|
|
09-12-06, 18:24
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
Quote:
Originally Posted by [-O-]
Intr-adevar, tot proiectul depindea de manerele de la usi, lol  Omu' si-a facut masina cum a vrut (parerea mea: una din cele mai frumoase masini de la noi). Kit-ul ala asa arata de la mama lui - or fi tzarani aia de la Carzone ca l-au proiectat asa, nu?
|
Ai dreptate fiecare isi face masina dupa gustul lui,masina este pur si simplu superba
|
|
|
22-12-06, 17:12
|
|
 Stage 5
Member of: [AUDI] [MERCEDES] [2 Roti]
|
este superba masina ... o culoare mai buna .. nu mergea .. asta este perfecat .. bravo...
|
|
|
22-12-06, 20:32
|
|
Ford Driver
 Stage 5
Member of: [FORD] [VW] [Street Zone]
|
Quote:
Originally Posted by [-O-]
|
intradevar....nu poti sa faci ceva in gusturile omului. eu mi-am zis parerea, sau nu am voie sa fac asa ceva? p mne ma zgarie p ochi cand vad ceva c nu se potriveste, intelegi? si atatea aerisiri si pragurile ft complicate nu se potriveste cu...clean. parerea mea. cred k mai snt oameni p forumul asta care imi dau perfecta dreptate!
|
|
|
15-01-07, 18:50
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [BMW]
|
Frumoasa foc culoarea ...
Timpul si banii investiti , elementele de bun gust , kitul complet , nu amestecate , contraste bune , etc
Asta inseamna sa iti "iubesti" masina !
|
|
|
|
|