Abandonat si cu geamul deschis
Fiat coupe macar nu il da la altii pasionati dupa coupeul asta, chiar daca inmatricularea e scumpa si consumul e mare unii viseaza la masina asta.
LOCATIE ??
Abandonat si cu geamul deschis
Fiat coupe macar nu il da la altii pasionati dupa coupeul asta, chiar daca inmatricularea e scumpa si consumul e mare unii viseaza la masina asta.
LOCATIE ??
Masina e in zona pe unde stau eu...in Italia...eu sunt de 2 ani aici,asa lam gasit...nustiu de cata vreme sta...o sa fac mai multe poze si la interior daca pot...ca mi-e cam groaza sa nu dau de banuit la cineva langa el mai e un piaggio ape tot abandonat..
Pacat ... Ca-sa il restaurezi (geam,indreptat tablaraia , vopsit )mai trebuie peste 1500E + ce o mai avea pe sub capota,jantele imi plac.
In romania cu 1700 - 2.0 16V din 97 gasesti coupe bun si inmatriculat ro.
mersi inca odata ptr. poze.
Fiat-ul ăla este al cuiva care probabil că lucrează acolo şi i-a lăsat cheile
în contact pentru a putea fi mutată, în caz că este nevoie.
Mai mult ca sigur, motorul este bubuit sau alte defecte majore.
Fiat-ul ăla este al cuiva care probabil că lucrează acolo şi i-a lăsat cheile
în contact pentru a putea fi mutată, în caz că este nevoie.
Mai mult ca sigur, motorul este bubuit sau alte defecte majore.
Stiu ca in afara se practica sa lasi masinile de care nu mai ai nevoie sau de care te-ai saturat intr-o parcare cu actele si cheile in contact pentru a fi luate de cineva interesat de masina respectiva. Multi fac chestia asta si ca sa declare ca masina respectiva a fost furata si sa-si ia banii din despagubiri.
Nu stiu care este cazul acestei masini,dar banuiesc ca se poate afla daca a fost abandonata sau daca are un proprietar care a lasat-o acolo din varii motive.