cand vad oameni handicapati si retardati ca astia cateodata mi-e rusina ca sunt roman
dar brusc ma trezesc........ mai sunt si altii mai rau ca noi, asa ca ma multumesc cu ce am
Quote:
Originally Posted by \"alexutzu\"
americanii astia chiar au chef de gluma, cred ca am vazut 1000 de masini de la americani cu carton pe ele
shtii k cica o parte din firmele de tuning folosesk , cartonul pentru ai da propietarului o mica idee despre cum va arata mashina dupa procesul tehnologic de tuning .. dar .. nici chiar asa
dar de asta ce parere avetzi .. ce o fii chestia ala din spate .. flame thrower .. sau o fii mashina racheta
eu cred ca de fapt acest sistem este pentru comfortul soferului.... adica de acolo din spate se duce pana in fata o teava care intra in curul soferului ptr o evacuare cat se poate de directa!!! acest sistem este util nu numai soferului ci si pasagerilor
Sa vedeti cu ce acopera baietii rugina prin CR...cositor!
E cumva un Oltcit alb cu \"decal\" gri si \"bull-bar\" in fata ?
Nu...da' il stiu si pe ala de care zici tu...e penal ala cu bullbar...e idioata traeba ca daca face \"buff\" tot in ventilator ii intra tevile alea de la \"bull bar\"
americanii astia chiar au chef de gluma, cred ca am vazut 1000 de masini de la americani cu carton pe ele
shtii k cica o parte din firmele de tuning folosesk , cartonul pentru ai da propietarului o mica idee despre cum va arata mashina dupa procesul tehnologic de tuning .. dar .. nici chiar asa
dar de asta ce parere avetzi .. ce o fii chestia ala din spate .. flame thrower .. sau o fii mashina racheta
nu prea inteleg 3 chestii legate de poza aia ...
1. Ce lungime trebuie sa aiba pista la decolare ??
2. La ce altitudine zboara ??
3. Ce autonomie are ?? se risca cu ea la un Trans-Atlantic ??