![]() |
KITCH TUNING ROYALLE
1 Attachment(s)
Vreau sa lansez o provocare ...
Fie ca cel mai mare KITCH sa castige! Voi incepe eu cu o poza care cred ca nu isi va gasi rival prea usor. Descoperiti kitch-ul! |
Re: KITCH TUNING ROYALLE
Presupun ca kitchurile sunt tobele alea finale...nu?
Am si eu o rugaminte...cine ghiceste pune pozele...si nu punem poze pana nu ghicim...ce zicetzi..e bine ? |
\"Crucile\" din interiorul tobelor :lol:
PS: ceva cu ghicitu' masinii si pusu' umatoarei poze, e si la Divertisment |
hai ma baieti ma....
e strigator la cer ce a facut baiatul asta ... deci nu pot sa cred decat ca nu ati descoperit daca nu va oripilati .... :twisted: sa va dau un indiciu ... Crucile din interiorul \"tobelor\" eh? subtil,nu? |
poate omu are un a4 personalizat dupa gusturile sale .deci halal gusturi
|
Poate asa e modelul de toba.... :lol: :lol:
|
Pai daca va uitati bine, toba adevarata, cea finala, este in stanga sub spoiler. Cele 2 sorcove nichelate cred ca sunt lipite de spoiler, nimic mai mult.
|
1 Attachment(s)
hehe
avem un castigator ... |
or fi aruncatoare de flacari :) :) ca in 2f2f :):)
|
Da, sau aruncatoare de gaze... Or fi conectate la scaune, in caz ca halesti fasole multa... :P :P :P
Mai puneti poze, ca eu nu am de genul ghicitoare... :wink: |
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug
bai varianta cu fasole pica pentru ca in Maroc astia nu prea au auzit de asa ceva .... Va rog ... veniti cu ceva poze din Ro ca doar nu ne fac astia din Maroc ... |
1 Attachment(s)
Eu am o nelamurire.De unde se reflecta conturul asta de toba sau de ce se vede.Normal e o teava lipita sau e o poza trucata.Parerea mea.Respekt
|
heh ... poza NU este trucata ... este facuta de mine personal.
ce ai incercuit tu acolo este pur si simplu reflexia luminii din tzeava cromata pe spoiler... pentru ca e o (doua de fapt) tzeava destul de lunga binenteles ... se se VADA Stiu ca e prea cocalaresc ca sa fie adevarat, dar , da, omul acela doar si-a LIPIT doua tzevi in spatele masinii ca sa PARA ca are iesire dubla la evacuare... pace |
Re: KITCH TUNING ROYALLE
2 Attachment(s)
Quote:
si..ca sa ma consider castigator...o sa pun eu o poza cu o dacie..(ca tot ai zis sa punem ceva romanesc) DESCOPERITI KITCHURILE :lol: :lol: :lol: :lol: |
mah da ai gasit-o p'asta frate. chestiile alea de pe stergatoare ce rol or avea - sa nui bata vantul rece in parbriz ca i se abureste ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:17. |
- Copyright 2026 4Tuning