Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > CAR STYLING

CAR STYLING Cele mai reusite proiecte de styling prezentate in amanunt si supuse votului tau

Reply

Thread Tools
Old 05-02-09, 04:31   #16
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]
Default Re: Moda noua tuning din SUA ?

Ca shi Morpheusmaster , dar mai adaug ceva , In Statele Unite , in special in Los Angeles masinile cu suspensii hidraulice si jante pe 24" sau 26" e ceva normal , vezi in fiecare zi pe strada , iar majoritatea proprietarilor de Chevy si Cadillac nu sunt negri simpli , ca si ceilalti , oameni de rand , ori sunt multi milionari in dolari ori mai putin dar PIMPI(PEJTI) ... e un fel de traditie la ei , ca PIMPI sa conduca un Chevy sau Cadillac cu incaltari cat mai mari si hidraulice , iar Lowriderele is conduse in majoritate de gangsteri latini.
Chevy-urile sau Cadillac-urile daca au hidraulice nu inseamna ca sunt Lowridere' , ca am mai vazut pe un thread ca cineva confunda Lowridere cu masinile cu hidraulice si jante mari , nu sunt aceeasi , iar Lowridere nu au jante mari , au jante maxim pe 18" cu buza ... iar cele mai des intalnite sunt Chevy Impala.
DISCOVERY BRO' =))
scturoag is offline   Reply With Quote
Old 05-02-09, 10:29   #17
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Exact...discovery... si mult youtube
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 05-02-09, 21:06   #18
scturoag
4Rally

Stage 5

scturoag's Avatar

Member of:
[VW]
[Toyota]
[2 Roti]
[4Rally]

Nu ... glumeam ... adica ai cum sa afli si de acolo ... eu anul trecut am fost in L.A si eram cu un prieten si el era din zona ... si stia care si cum si mi-a explicat ... sa nu mai zic ca mi-am rupt gatu' la cat intorceam capu pe strada ... numai Escalade-uri , Impala , Fleetwood-uri , Eldorado si multe American Muscle ...
scturoag is offline   Reply With Quote
Old 11-02-09, 20:49   #19
cosminpilot

Stage 4

cosminpilot's Avatar

cu una de-asta e fain sa te prezinti la RAR in Romania pt inmatriculare si sigur bagi 2 comunisti de-acolo in stop cardiac!!
li s-ar face ochii cat jantele de 22 de toli daca vad asa ceva pe standul de suspensii...
oricum n-ar intelege nimic. decat ti-ar spune ... "NECONFORM. REVENIRE"

parol ca daca ne punem ambitia si se gaseste finantator le facem si mai bombe!
cosminpilot is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -