Go Back   Forum 4Tuning > www.4tuning.ro > ARHIVA > Arhiva evenimente > Legal-Racing > Bucuresti - 03.04.2005

Bucuresti - 03.04.2005 Cursa viteza eveniment pe Baneasa Legal RACING 3Aprilie

View Poll Results: Cum vi s-a parut cursa ?
Cea mai buna cursa org. de LR de pana acum 46 46.46%
Organizare fff BUNA 22 22.22%
Organizare buna 18 18.18%
Asa si asa.. 8 8.08%
Slabuta .. 5 5.05%
Voters: 99. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 05-04-05, 01:08   #91
SpeedeR

Stage 5

SpeedeR's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

no problemo...se rezolva...stai linistit k dai d el imediat
SpeedeR is offline  
Old 05-04-05, 05:19   #92
All-X

Stage 4

Default *

si acu sa ne intoarcem la pareri despre organizare.. si sa ne lasam de matrimoniale
din zona spectatorilor io zic ca a fost cea mai reusita organizare de pana acum si nu o sa mai repet despre tot ce s-a mai zis...
oricum.. zicea cineva mai sus ca nu a fost spectacol ca au lipsit masini... da' aici nu ie vina organizatorilor.. cel putin din cate shtiu eu... ca doar au participat toate cluburile si deci si TXA-u si BUBu si oricenealtcineva putea veni...
inca o data FELICITARI LR,NSL si TUTUROR ceilalti...
Old 05-04-05, 07:40   #93
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"zetemte\"
Deci sunt foarte impresionat de organizare!!!

FELICITARI LR&NSL si alte cluburi care au ajutat!

A iest cel mai buna cursa pana acum!!! Keep up the good work!!!

Au fost garduri, tribune, sononizare, cupe si premi dupa cursa, nimeni nu a facut cerculetze la pracare !!! SUPERB!

Lipsa numai un echipament pentru timpi ... unu PRO, cu start (christmas tree, photocells pentru fiecare masina) si atunci ceva ce ar arata timpi imediat dupa cursa ca sa vede lumea. Dar sunt sigur ca in timp si asta o sa fie.

Felicitari pentru toti care au participat! si pentru cei care au castigat!

Nu uita INSOMNIA care a dat un sprijin mare.
Si altii au sprijinit insa nu cu acelasi efect, mai e putin de lucru ca sa iasa bine tot.
SEBASTIAN is offline  
Old 05-04-05, 07:47   #94
oache81

Stage 3

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"aicad\"
normal se castiga din astea simtitor, dar cred ca \"cip tunning\" nu ai iar evacuarea e prost facuta, iar filtru nu-ti aduce nimic.. decat sunet te-a facut o dacie din 1900 toamna fara nici un fel de modificare..... nu te pune pe ganduri chestia asta ?
Dacia aia avea motor de 1.6,carburator de la nu stiu ce motor V6 si chiulasa modificata cica luase din ea 1mm sau ceva de genu asta.Pe urma masina lui are 300 de kile mai putin si sigur el nu are carnet de 3 luni cum am eu.Lasa ca poate data viitoare imi iau revansa.

Apropo:
http://www.zippyimages.com/26775.html

Asta e rezultatul masinii mele la Dynotest ,87 CP la roti e ceva de la 73 la motor zic eu ,mai ales cu motorul neatins si cu 110 mii de KM.Avand in vedere ca pierderile intre roti si motor sunt in jur de 10 la suta minim ar rezulta ca am castigat vreo 20 si ceva de CP din evacuarea prost facuta si filtru care nu se simte deloc.Oare oi avea chiptuning?.Revin mai tarziu cu o poza cu compu de bord.Sau poti sa il intrebi pe Ceky,sigur isi aminteste de calculatorul meu de bord cu plastilina la care a scormonit de 2 ori cate o ora jumate.:P

Edit:M-am uitat mai atent la supernova aia de CT si nu mi s-a parut nimic extraordinar la ea,doar ca a scos filtrul de aer de tot inainte de intrare.Probabil soferul este foarte bun.Felicitari dar nu cred ca avea cum sa il faca pe SUA.
Old 05-04-05, 08:51   #95
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

HAL - supernova visinie cu nr de CT, nu cumva la sfarsit te-ai dat cu loganu ala albastru?

cand am plecat si io de la 2 masini distanta din spatele vostru si pe a 3a va faceam cu mana in geam ...

nici o problema, la loganu ala cred ca io da si speeder, ca io i-am dat 2 si 3 masini...

iar tu cu meganu, alea 16 supape sunt de 2 ori mai multe ca ale mele, da no problem...se rezolva...de placere
Bytzu is offline  
Old 05-04-05, 08:55   #96
oache81

Stage 3

Io m-am dat la libere cu loganu de 1.6 si m-a facut ca a plecat mai bine si a ramas aceeasi distanta.
oache81 is offline  
Old 05-04-05, 09:12   #97
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

stiu ca te-ai dat, uiti ca am venit si l-am intrebat dc vrea sa se dea cu mine?

ca fapt divers, nu se gasesc p-aici ceva sponsori pentru \" dacia neagra turbo\"?)
Bytzu is offline  
Old 05-04-05, 09:17   #98
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Bytzule, trebuia sa auzi comentariile din public... Pfff, imi venea sa ma-ntorc sa le stalcesc mutrele la cate unii.

\"Uite frate cazanu', precis ii cad usile la start!\", da' cand au vazut ce poate \"Dacia neagra turbo\", s-au razgandit

Asat-i romanu'...
Old 05-04-05, 10:21   #99
DnI

Stage 5

DnI's Avatar

Member of:
[Moderators]

Bytzu`le ti-ai pus turbo de MAN ?

hai ma nu fiti rai cu lumea ca nu se pricep... ce draq...
DnI is offline  
Old 05-04-05, 10:25   #100
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

pai asta era si ideea...o imagine de cazan...care nici macar nu m-am chinuit s-o construiesc...

motorul e inima, si inima mea e in putere..s-a vazut pe pista, pe strada, si va creste !!!

meganu de 1.6 16v are 106 cp daca nu ma inseala memoria, nu?

chiar as vrea sa incerc sa vedem cum ma tin..cate masini imi da! asta dc imi da
Bytzu is offline  
Old 05-04-05, 11:12   #101
oache81

Stage 3

Nu iti da foarte mult pentru ca e si mai greu decat a mea si tu m-ai facut pe mine.Are 115 CP 1.6 16v.Se poate sa il si faci.Faceai si Loganu ala albastru sigur daca te dadeai cu el ca io cand m-am dat cu el a plecat mai bine ca mine si nu s-a mai distantat.Poate trebuia sa schimb la 6000 nu la 5200 cum zicea graficu ala de la dynotest.

P.S. Ce ai rezolvat cu oglinda din stanga?
oache81 is offline  
Old 05-04-05, 11:28   #102
Bytzu
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bytzu's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

oglinda din stanga e praf, nu stiu dc mai pot s-o repar, thx Polifem!

pai m-am dat cu loganu de 2 ori, de fapt de 3 ori, si l-am facut de fiecare data cu 2-3 masini

SUPER FAZA: pe daciaclub asta cu loganu se lauda ca a fost la curse, ca nu au fost grupele corecte, ca a facut meganu, da de mine ca l-am acrit n-a scirs nimic, ba mi s-a sters si postul!

maimutoi..deh...zicea de dacia, da de mine si de oltcit ca l-am trimis acasa sa-si dea foc la logan nimic..asta-i lumea!

o sa ma dau si cu meganu ala 16v, care nu cred ca are 115cp, si o sa vedem ce si cum..momentan n-am nici 200k de benzen...
Bytzu is offline  
Old 05-04-05, 18:31   #103
polifem

Vicepresedinte Insomnia Racing

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Insomnia]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Bytzu\"
oglinda din stanga e praf, nu stiu dc mai pot s-o repar, thx Polifem!

sorrrrrrry om! ... tZi-am mai zis ... ...

prea multZi nervi ... la cate refuzuri primisem de la tine dupa RUGAMINTZILE insistente ale mele!
polifem is offline  
Old 05-04-05, 19:24   #104
josh

Stage 1

josh's Avatar

Default ceky in grupa C!? say what??!?

am si eu o nelamurire. sper sa ma ajutati. Sigur si-a mai pus cineva problema asta... here it goes

Daca ceky are in talon 150 CP iar el a modificat-o scotand 210 CP si 400NM, d c mai concureaza la grupa C?! Ma gandesc ca ar fi normal sa urce in grupa D.

Imi cer scuze anticipat daca gresesc undeva ...
josh is offline  
Old 05-04-05, 19:39   #105
Gabi
Super Moderator

Stage 5

Gabi's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]

Explicatia asta s-a mai dat de cateva ori. Cauta si te vei lamuri.
Gabi is offline  
Closed Thread

- Copyright 2025 4Tuning -