Bucuresti - 03.04.2005 Cursa viteza eveniment pe Baneasa Legal RACING 3Aprilie |
View Poll Results: Cum vi s-a parut cursa ?
|
Cea mai buna cursa org. de LR de pana acum
|
|
46 |
46.46% |
Organizare fff BUNA
|
|
22 |
22.22% |
Organizare buna
|
|
18 |
18.18% |
Asa si asa..
|
|
8 |
8.08% |
Slabuta ..
|
|
5 |
5.05% |
03-04-05, 23:50
|
|
Purtator de cuvant RACING TEAM
Stage 4
Member of: [Moderators] [RACING TEAM BUCURESTI] [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
super cursa...............super organizare
BRAVOOOOOOOO LEGAL RACING & NSL si restul
asteptam cursa de la mare, sper sa iasa tot la fel de bine
|
|
|
04-04-05, 00:11
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
Castigatorii SUNT -->
A1 - Nova - SUA
A - Golf 4 - MR
B - GAM`u
C - Ceky -- dooooh !
D - A3 - RPM
E - S40
F - Subaru
am gresit ?! am incredere in memoria mea vizuala
04-04-05, 00:17
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Cu siguranta cea mai buna cursa.
N-au fost probleme cu spectatorii (cu exceptia celor din stanga startului, care-au rupt de cateva ori banda delimitatoare), starturile au fost ordonate, + pentru tribune, + pentru scena/premii/fete/HAI (rupe cauciucurile in continuare, frate)/CRY/TOD/ZXZ (parca, de la MR).
Nota 10+!
PS: Santos, nu te-nseli; mi-a placut de tipul cu Impreza, c-a venit cu kiddou' pe scena
|
04-04-05, 00:21
|
|
BMW Driver
Stage 5
Member of: [BMW] [Anonymous Motorsport ] [FOTO] [PARTICIPANT CURSE]
|
ma bucur ca am zis bine , congratz Insomnia .. nu au castigat decat 3 grupe saracutzii de ei
C,D si E congratz
|
|
|
04-04-05, 00:22
|
|
Stage 5
Member of: [ALFA ROMEO]
|
O sa fac un mic rezumat cu bunele si relele de azi:
Organizarea a fost cea mai buna de pana acum: publicul separat foarte civilizat de pista, tribune din care puteai vedea decent o cursa (kiar daca pentru numarul total de spectatori erau relativ putine), nu am observat nici un incident de genu` cerculete prin parcare, intoarcerea masinilor pe pista in timpul vreunei curse etc, din cate am zarit eu la start putina lume care sa fie in plus pe acolo (kiar daca printre aceea ar fi trebuit sa se numere si cei ce intretin anumite siteuri sau comunitati de masini & tuning pentru a putea face poze, lua interviuei etc), per total ff bine organizat.
Ca si nivel al competitiei, a fost insa mai slab decat ultima etapa de viteza de pe baneasa! Mai putine masini spectaculoase, mai putine surprize... Singura mare surpiza pt mine a fost acel Volvo (care apropo, imi poate spune cineva ce motorizare avea? sunt ff curios!!) care in ciuda faptului ca arata stock a pus in dificultate multe masini in faat carora nu ii dadeam nici o sansa! Spectacol din partea GAMului si UGA, dezamagire din partea BMWului 330 de la Insomnia (nu prea a fost in apele lui azi...) Iarasi un minus a fost mansa de libere, unde nu prea au existat curse spectaculoase si care cred eu ca trebuia sa dureze mai mult si sa dea posibilitatea mai multor dueluri (eu unul eram ff curios intre Audiul A sau S 3 rosu si Seatului lui Ceky)
Ar mai fi cateva lucruri de spus, insa sunt minore, ce era mai important din punctul meu de vedere am spus!
Felicitari LR si celor care au sprijinit azi organizarea!
|
04-04-05, 00:23
|
|
Stage 1
|
BV!
Intr-adevar, organizarea a fost excelenta. Putin diferita fata de ce-am vazut pe la Craiova ) :P
Poate pe viitor vor aparea si acele sisteme de start, cronometrat etc. de care ziceati si voi.
De asemenea m-as bucura daca la urmatoarea etapa publiculul se va putea pozitiona si pe partea cealalta a pistei. Mi-a fost greu sa gasesc un loc de unde sa vad ceva.
Intrebari:
Ce masina este GAM-ul?! Ma gandesc sa ma bag si eu la B, cine stie :P.
Se cunoaste calendarul competitional pe anul acesta?
Cand este urmatoarea cursa de viteza la Baneasa?
Inca o data, felicitari!
|
|
|
04-04-05, 00:25
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
GAM = Renault 5
|
|
|
04-04-05, 00:29
|
|
Stage 5
Member of: [ALFA ROMEO]
|
GT Turbo
|
|
|
04-04-05, 00:31
|
|
Stage 1
|
aha
aha..... 10x Gabi.
masinuta aia are 110-115 CP si vreo 800-900 kg?![/quote]
|
|
|
04-04-05, 00:35
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Hondarul\"
Care stie castigatorii ????
Felicitari LEGAL RACING, 4SS, INSOMNIA, MR, NSL, AFTERDARK.
Bravo Polifeme, cred ca te-ai zbatut azi acolo mai mult ca oricare altul.
Cea mai tare prezenta: Oltcitul HEN, Calibra DOP, Bishop... Dar si ultimul Subaru care i-a suflat cursa lui Kozz...
|
tare calibra aia cameleon... dar oltcitu de unde stii ce numere avea k eu lam vazut ku placute
tare camaroul.... si caii putere au o nationalitate.... 290 si cva cai americani dintrun motor v8 5.7 cutie automata vs. 275(park) cai japonezi cutie manuala..... parca acei cai din america alearga mai bine chiar dk sunt cu vreo 10 ani mai batrani
oricum.... cursa a fost super.... super organizare...super atmosfera...
la cursa asta toti cei inscrisi sau dat.... ceea ce este un lucru bun...
Felicitari si Respect Legal Racing, NSL, Insomnia,4ss, MR.... si in special lui Polifem care a facut pe One Man Army la organizare...
asteptam etapa de 1 mai
|
|
04-04-05, 10:34
|
|
Vicepresedinte Insomnia Racing
Stage 5
Member of: [Moderators] [Insomnia]
|
|
|
|
04-04-05, 10:46
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Quote:
Felicitari si Respect Legal Racing, NSL, Insomnia,4ss, MR....
|
bey Speeder... ai uitat sa mentionezi \"Inedit Girls\"
FELICTARI FETELOR!!!!!!!
|
|
|
04-04-05, 10:49
|
|
Registered
Stage 5
|
Deci fetele de la ICE au cam facut furori, misto costumatia, prestatia si impresia. BARAVO FETELOR, CAM CELE MAI TARI...
PEACE
|
|
|
04-04-05, 10:54
|
|
4 Speed Squad Member
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [4 Speed Squad] [Observator 4tuning] [REDACTOR 4TUNING] [PARTICIPANT CURSE] [VW]
|
Mr.Nice... vezi ca fetele erau de la \"Inedit Girls\"
|
|
|
04-04-05, 11:08
|
|
Super Moderator
Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Care ICE frate ??? Exista asa ceva ??? Duduile astea frumoase si indemanatice sunt de la Inedit...
|
|
|
|
|