Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Lucian\"
Vroiam sa stiu daca pregatim o lista ca restul cluburilor sau nu . Eu inca sper sa se ajunga la o solutie pt a nu mai exista divergente . Din partea clubului MR va asigur de toata bunavointa.
Vroiam sa stiu daca pregatim o lista ca restul cluburilor sau nu . Eu inca sper sa se ajunga la o solutie pt a nu mai exista divergente . Din partea clubului MR va asigur de toata bunavointa.
Nu pot promite nimic dar da-mi lista te rog.
Multumim mult si promit sa ai lista intr-un timp cat mai scurt .
..numai sa nu fie la sfirsitul lui martie fiindca pe 1.04 la Brasov incepe raliul cu etapa de noapte ; promitem sa trimitem rapid lista cu participanti de la noi
Member of: [Mitsubishi] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
ANUNT!
Va aducem la cunostinta ca orice suprapunere cu un alt eveniment nu poate fi decat intamplatoare si nu are legatura cu intentile noastre.
Legal Racing a stabilit un program cu 16 etape, iar datele de desfasurare nu vor fi anuntate decat cu o perioada de timp relativ scurta inainte minim 5 zile maxim 30.
Va multumim pentru timpul si atentia acordata!
parerea mea este ca ar fi mult mai indicat un tabel cu etapele ..... macar pe 2 luni in avans pt a putea fiecare sa isi planifice eventualele etape ...
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA]
Eu as fi bucuros sa fie etapa cat mai tarziu sa termin si eu de facut motorul. Se lucreaza tare zilele astea la repararea masinii, sper sa fie gata in timp util, si 100% operationala.
Premiul grupei 75-100 CP trebuie sa se fie luat de marca DACIA
Sa fie bine primit acest eveniment! Ma voi prezenta la el cu una bucata Honda. La cat mai multe initiative legale, indiferent de cine le face.
PS: Cei care nu fac parte din vreun club nu se pot inscrie la grupe?