Bucuresti - 03.04.2005 Cursa viteza eveniment pe Baneasa Legal RACING 3Aprilie |
03-04-05, 21:15
|
|
4 Speed Squad Member
![](/images/ranks/6.gif) Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"OT-34-WAY\"
Quote:
Originally Posted by \"alexutzu\"
si inca ceva...... nu cred ca s-a facut reclama si chestii de genu ca sa isi traga cineva bani din asta! ![Rolling Eyes](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
bai, reclama s-a facut in draci la radio, poate nu ai auzit-o tu, asta e,
da si ai dreptate am scris la nervi, am venit de la 200 de km ca sa imi spuna un jandarm ca nu intru?! si ce motiv imi da: ca organizatorul e fi-so lu..... nu? deci e de cacao, si crede-ma frate, ca daca ai fi fost in locul meu, care am venit de aproape fiecare data la curse de la mama naiba, si tu te-ai fi ofticat.
am dat bani pe benzina la greu, ia gandeste dus-intors 400 km, si consumu nu e 6..... si ce , crezi ca aveam nevoie sa vad bucurestiu cu gropile lui cu tot, si cu sine de tren la care treci numai cu tractorul?!
hai sa fim seriosi ca nu se face asa ceva.
in rest numai bine, iar daca e asa cum ziceti, bravo lor ca s-au organizat!
|
NU AM ZIS CA NU S-A FACUT RECLAMA! am zis ca nu s-a facut reclama avand ca scop sa isi scoata cineva bani din asta! si te cred ca te-ai suparat ca ai dat bani degeaba pe benzina....... totusi intr-un fel sau altul e vina ta, nicidecum a organizatorilor care probabil la ora aia cand ai aparut tu se inchisesera inscrierile...... deci nu mai avea rost sa intrii in spate cu masina
intr-o concluzie: alta data sa pleci mai devreme de acasa, chiar daca risti sa ajungi mai devreme si sa stai degeaba
|
|
|
03-04-05, 21:19
|
|
Stage 2
Member of: [2 Roti]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"im570rm\"
Cate kile si cati CP are Renault-ul ala 5 Turbo cu care s-a dat Ceky?
|
750 kg cu 180 de hp parca asa a zis...[/quote]
710 kg si fiind cu presiune de 0,9 bari (merge 1,2-1,3 bari) este pe la 140-150 nu se stie sigur ...
oricum ..... m-a rupt diesel-ul
am bagat si eu acum la cap ca degeaba am putere, daca nu o pun jos la plecare ...
www.abracing.ro
|
|
|
03-04-05, 21:37
|
|
4 Speed Squad Member
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"MMihai\"
Quote:
Originally Posted by \"andREI23\"
...Bravo lui si celorlalti ca el care tin sa ne arate ca Diesel-ul nu e bun numai la consum....
|
Apropo de Fabia Diesel de la noi 101cp ... la grupa B .. ![Smile](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_smile.gif)
|
interesanta fabia aia....... mai ales rapoartele de la cutia de viteze..... nici nu pleca dupa loc si hop baga a 2a
|
|
|
03-04-05, 21:39
|
|
PARTICIPANT CURSE
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA]
|
Daca aveai un 1 un pic mai lung plecai mai bine de pe loc.Ai patinato mult. Ai cutie de VTM?
Cred ca ar fi fost posibil sa ajungi Seatul cu 1.3 bari in turbo.
Felicitari pt masina, impinge rau de tot.
|
|
|
03-04-05, 21:45
|
|
Opel Driver
Member of: [Opel] [VW]
|
pe unde gasesc si eu niste filmulete ?
|
|
|
03-04-05, 22:30
|
|
Stage 2
Member of: [2 Roti]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"B-34-SGM\"
Daca aveai un 1 un pic mai lung plecai mai bine de pe loc.Ai patinato mult. Ai cutie de VTM?
Cred ca ar fi fost posibil sa ajungi Seatul cu 1.3 bari in turbo.
Felicitari pt masina, impinge rau de tot.
|
Cu 1,3 bat pasul pe loc fara slikuri
Am cutia de serie, doar motorul este impins.
Merci!
|
|
|
03-04-05, 22:32
|
|
2 Roti
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"HAL\"
nu am ce zice organizarea nota 10!! daca ash fii castigat poate eram shi mai bucuros asta e ma multumesc shi cu locu 2
bravo lr shi nsl shi tuturor celor implicatzi in organizare!! cea mai spectaculoasa cursa de pana acum!!! numai bine!!
|
pff frate ce sa zic .. felicitari .. acum intrebarea mea e .. te`ai dat cu nova sau cu ... fiat`u .. oricum felicitari n`am ce sa zic
|
|
|
03-04-05, 23:22
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
Member of: [Insomnia] [PARTICIPANT CURSE]
|
TAZ : Nu stiu ce ai observat tu , insa lucrurile au stat asa : am pierdut primele 2 curse in calificari cu uga si cu cupra , iar la eliminatoriu l-am facut pe Paul (Moartea pe 400 m ) ( probabil nu ai vazut tu bine ...pozitioneaza-te mai bine data viitoare) , iar in finala l-am facut pa uga ; la libere l-am facut pe Edi cu a3 tot de la noi ; alte intrebari mai ai ?
....ce ma distrati voi astia de discutati de pe margine ...ma innebunesc dupa voi
|
|
|
03-04-05, 23:33
|
|
![](/images/ranks/5.gif) Stage 4
|
sal
salut, a fost cool azi...pacat ca s-a intarziat asa de mult cu inceperea si ... cu aglomeratia de la intrare a fost foarte enervant....
![Crying or Very sad](https://forum.4tuning.ro/images/smilies/icon_cry.gif) imi pare rau de Moartea ( 330ci) ar fi meritat 1st place la grupa E.
E capabil de mult mai mult ca azi
|
03-04-05, 23:49
|
|
Vicepresedinte Anonymous MotorSport
Member of: [Anonymous Motorsport ] [PARTICIPANT CURSE] [SUBARU]
|
Vrea sa felicit in primul rand concurentii MR pt participare (GEO<RAZVAN>FUGU>ANDREI>CEREZ>daca am omis pe cineva imi pare rau .... imi pare rau ce sa intamplat cu RAZ(audi a 4) si Andrei(astra),daca nu se intampla cu ei ... erau felicitari mai multe pt organizare...
|
|
|
03-04-05, 23:53
|
|
Member of: [Insomnia] [Honda] [SUBARU]
|
muffler ce-au patit raz si astra?
|
|
|
03-04-05, 23:55
|
|
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
CE A mai BUNA SI CEA MAI FRUMOASA ORGANIZARE DE PANA ACUM MI A FACUT MARE PLACERE SA VIN .....DATA URMATOARE O SA MAH INSCRIU SA NU MAI STAU PE AFARA CA FRAERU..............SUPER CURSA SUPER MASINA SUPER ORGANIZAEREeee !
|
04-04-05, 00:02
|
|
Super Moderator
Member of: [Super Moderators] [Moderators]
|
Un singur cuvant: FELICITARI !!!
|
|
|
04-04-05, 00:03
|
|
Stock
|
Razvan P tu erai cu volvo-ul ? cati cai are ? imi placeau tobele
|
|
|
04-04-05, 00:08
|
|
Presedinte Insomnia Racing
Member of: [Moderators] [Insomnia] [PARTICIPANT CURSE]
|
Din ce stiu eu la finala la grupa E a fost asa:
FUG a dat cu UGA si a castigat UGA.
Volvo a dat cu Moartea si a castigat Volvo.
Dupa a fost finala in care Volvo a castigat cu UGA.
Alte curse inainte de final in acesta grupa au fost NUMAI qlalificari si rezumate nu au avut nicio legatura cu final! Pentru ca au fost numai 4 masini in grupa!
|
|
|
|
|