Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Bacau

Reply

Thread Tools
Old 06-09-08, 16:27   #46
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]
Default Re: soferii din bacau-mai marlani ca altii?

datorita anilor de vechime pe care ii au pe carnet...si la activ..ar trebui sa conduca ca niste adevarati soferi....din cate stiu eu daca faci un lucru mult timp ajungi sa`l faci din c in c mai bine...dar observ ca la ei e exact p dos!ar trebui la pragul de varsta de 50 ani..sa fie toti examinati atat dpdv medical cat si practic.. !
Old 07-09-08, 02:36   #47
sageata
Mercedes Driver

Stage 5

sageata's Avatar

Member of:
[VW]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[MERCEDES]

mosu': bai, eu de cand am carnet n-am avut nici un accident.
eu: cate masini erau pe vremea ta?
de cate ori iesi din garaj cu masina? numai atunci cand ploua si atunci te feresc toti
ca esti pericol.
mosu: bai, de cand ai carnet?
eu: n-ai tu km parcursi cati am eu cu spatele.

http://plmtuning.ro/
sageata is offline   Reply With Quote
Old 07-09-08, 19:33   #48
Boasa
VW Driver

Stage 5

Boasa's Avatar

Member of:
[VW]

Eu ii claxonez, ii bag in m..tii masii si ma bag si in fata lor si le tai calea sa ii sperii si la desert le arat m..e pe geam in semn de respect. Ma simt eu mai bine asa decat sa vorbesc cu ei.
Cei mai multi incep sa aiba Logan ca si-l cumpara prin programul rabla, si merg cu babele in dreapta cu 40 la ora, ca na, e senzatie majora...
Old 07-09-08, 20:18   #49
buddy_lexx

Stage 5

buddy_lexx's Avatar

Member of:
[KATANA TEAM]

Quote:
Originally Posted by Boasa View Post
Eu ii claxonez, ii bag in m..tii masii si ma bag si in fata lor si le tai calea sa ii sperii si la desert le arat m..e pe geam in semn de respect. Ma simt eu mai bine asa decat sa vorbesc cu ei.
Cei mai multi incep sa aiba Logan ca si-l cumpara prin programul rabla, si merg cu babele in dreapta cu 40 la ora, ca na, e senzatie majora...
perfect de acord cu tine! m`au terorizat astia cu loganurile lor (n`am nimic impotriva masinii ..ci a soferilor)...inainte au avut 1310 cu tabla ruginita..si acu de can au loganuri ...is raceri....se cred zei pe sosele...! cum sa nu se rastoarne loganu daca ei fac niste manevre cu ele...se cred in porche... niste..idi oti
buddy_lexx is offline   Reply With Quote
Old 10-09-09, 17:19   #50
BOGNOSS

Stage 1

BOGNOSS's Avatar

deci sa o luam prin istoria educatiei ....lipsa celor sapte ani de acasa si smecheria proasta ,figurile de doi lei si cinci bani caracterizeaza conducatorii auto din bacau ,zici ca sunt zeii zeilor si ca ei nu e nimeni dar habar nu au ce inseamna pilotaj si nici nu au idee de cum functioneaza un motor ...sunt mari driftari dar de fapt nu stiu cum functioneaza un ambreaj ...in fine in trafic bacauanii sunt cosmarul celorlati soferi care nu au mai poposit in orasul nostru .ce te costa sa fi calm ,ingaduitor ?!nimic ,absolut nimic nu te costa din contra te respecti pe tine si implicit pe cei din trafic asta e mergem inaninte ne ramane sa le aratam specimenelor mai sus enumerate adica marlanilor,cum se conduce si ce inseamna conduita in trafic ,DACA NU POT II AJUTAM ,DACA NU STIU II INVATAM DACA NU VOR II OBLIGAM va salut si va doresc numai bine si cat mai putine even imente cu marlanii !
BOGNOSS is offline   Reply With Quote
Old 05-08-10, 10:04   #51
Mihaitarazvan

Stage 3

Mihaitarazvan's Avatar

Default Re: BACAUL plin de camere de filmat

Quote:
Originally Posted by sageata View Post
aici te contrazic! stii cati imi arata degetul si de cate ori il arat si eu? oare o fi in semn de respect?
Aia inseamna ca vine ploaia))
Mihaitarazvan is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -