![]() |
Re: BACAUL plin de camere de filmat
Quote:
|
Quote:
aici te contrazic! stii cati imi arata degetul si de cate ori il arat si eu? oare o fi in semn de respect?:lol::lol::lol: |
Quote:
educatia in general, nu numai cea rutiera lipseste, dar la volan se vede tare... nu te-ar lasa ciobanii, si nu si-ar misca hoitul de pe banda a 2-a, sau nu ti-ar face un favor, doamne fereste, sa nu le crape parbrizul de ciuda... |
Alta faza care am vazut-o in general pe sosele din Moldova, drum gen Bc-Is, pe la Tg-Frumos-Letcani, etc ptr cine stie zona, radar unu dupa altul, fac flash ca nebunul ca deh ma gandesc eu sa fiu in locul altuia vii cu 80-100km/h si te bazezi pe detector sau ceva si dai peste un veiozar( btw am vazut ca se practica asta pe zona aia destul de des, de multe ori am trecut pe langa aceeasi masina cu radar fara sa beepuie detectorul si era clar ca era pe traseu la panda/ alte dati tipa) si nimeni de pe contrasens nu multumeste, sa ridice mana in semn de...stiti voi, sau mai mult sa de-a flashuri de atentionare la randul lor...deobicei cei cu dube sunt mai fair-play si mai atentioneaza, in rest bizonul autohton in Logan alb sau bleumarin ca deh vopseaua metalizata costa, cu caciula de miel in cap de rigoare sta cu mainile inclestate in volan si da nainte!!
|
Quote:
Glumesc :-) |
Quote:
|
erau si intens circulate strazile alea...:)
dar trebuie sa ii credem pe cei de la primarie ca vor si ei sa fluidizeze traficul ,si vor sa faca tot felul de schemesa gaseasca metode si nu intotdeauna reusite... dar macar incearca :) |
Quote:
|
da, e jale, si asta cu bliturile, unul din 5 daca ridica mana, ca il scutesti de-o amenda...
si la bariera acolo, tottimpul ar fi in stare sa intre in tine, numai sa nu te lase :) |
Quote:
mai si referitor la chestia cu bliturile la mine toata lumea multumeste ... putin sunt cei care nu ,si cei cu microbuzele sunt cei mai tari iti fac si semn daca sa ii dai sau sa o lasi usor ,dar cel mai bine este in localitate sa mergi dupa un tir... pt ca astia au statii si stiu exact unde este radar politie si etc. |
Prietene nu stiu cat ai mers tu in afara, nu stiu cat in Moldova si cat in alte parti, dar statistic iti spun, ca aici lumea e mai frustrata la volan.Fiecare e stapan pe sosea dupa ce se urca la volan.Am incercat o faza zilele trecute, cand dai sa iesi dintr-o parcare cu spatele in strada principala unde se circula si evident nu te baga nimeni in seama ca stai in marshalier de 5min e bine sa aprinzi avariile, unii se mai " sensibilizeaza ".Incercati asa.Cat despre bagat, fortat, etc, imi place sa o fac mai lin, sa o las sa curga cum se zice, nu sa ma stresez cu toti dobitociii care practic nici nu se astepta ca poate ai tupeu sa te bagi si uita de frane si......
|
Quote:
ai si tu dreptate ,dar nush aici depinde de fiecare lumea te lasa sa iesi in general nu toti dar mare parte da... si la faza cu bagatul normal ca lin.. usor usor nu deodata ca asa iti faci praf masina in prima secunda pt ca lumea nu e asa atenta si nu toti franeaza instant oricum mare atentie ca lumea din ziua de azi e tot mai grabita si nu mai tine cont de anumite reguli elementare de circulatie |
Pai asta zic, nu se asteapta sa te bagi, sa fortezi,etc, ei sunt stapani pe sosea.
|
in concluzie ar treb sa ne luam masini mici si rapide....cat mai mici!!! cat despre multumit pt flashuri.. nu ai ce sa ii faci sunt multi tarani cu coarne, dar mai rau e cand este un radar si nu iti zice nimeni nimic pana cand il vezi cu ochii tai.. ex:bacau-adjud
Quote:
|
Quote:
p.s. cum vine treaba cu ''bolovani mititei''???banuiesc ca daca erau bolovani nu mai aveai deloc parbriz nu doar 2crapaturi:lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 11:18. |
- Copyright 2026 4Tuning