Lasatil mai pe om sa se descarce...in fond are si dreptate...(mersi!)putini suntem cei care muncesc din greu si investesc cu adev majoritatea banilor in masina personala...pe langa mine si sageata mai sunt care si-ar dori sa aiba in ce investi...inceputul e greu..mai sunt si baieti cu adev pasioanti ca boasa,madul...si multi multi altii...sanatate sa fie!Bafta si numai bine la toti...am scoso pe Monica!
Lasatil mai pe om sa se descarce...in fond are si dreptate...(mersi!)putini suntem cei care muncesc din greu si investesc cu adev majoritatea banilor in masina personala...pe langa mine si sageata mai sunt care si-ar dori sa aiba in ce investi...inceputul e greu..mai sunt si baieti cu adev pasioanti ca boasa,madul...si multi multi altii...sanatate sa fie!Bafta si numai bine la toti...am scoso pe Monica!
Lasatil mai pe om sa se descarce...in fond are si dreptate...(mersi!)putini suntem cei care muncesc din greu si investesc cu adev majoritatea banilor in masina personala...
Asa am patit si eu cu Gigel al meu(fostu meu oltcit!!! )
Am asteptat .... si am asteptat .... dar ... daca nu au fost puse de nimeni ... am zis sa ma sacrific eu .... poate trb puse la alta sectiune .... poate nu sunt demne nici de kitch ... dar....
Dacia turbo sport tuning de 100 de ori cu portiara in flacari by logan tuning.... ma jur ca nici in visele mele cele mai rupte nu as fi visat ca exista asa o dacie ...