imi cer scuze pentru calitatea slaba a imaginilor, eu eram la volan, nu am facut eu pozele.
vazuta live, masina este sub orice critica. nu va lasati inselati de nr de bucuresti,masina e din bacau.
la spoilerul de pe spate are o prelungire din plastic cred, cu o linie cam serpuita asa, si cu o decupare dreptunghiulara, facuta cu fierastraul, in care este infipta niste plasa de constructii stramba, si cu indoitura la alt unghi decat a prelungirii, ceea ce m-a facut sa cred ca nu e prinsa decat in 2-3 puncte... ( scuzati, sarme

)
pe deasupra mai are si niste stickere cu o vaca, un fel de rama, pe portbagaj, si o rata galbena pe luneta, asta ca sa fie completata menajeria
pe fata are o alta prelungire, de cielo sau de supernova ceva, care nici nu prea se potriveste exact pe bara...
a sa nu uit, grila radiatorului este inlocuita cu o plasa e costructii, cred ca e ce i-a ramas dupa ce a pus la prelungirea spoilerului

nush probabil k omul e foarte mandru de ce a realizat el, dar rezultatul e dezastruos