Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Bacau

Reply
 
Thread Tools
Old 16-01-08, 13:11   #46
Alex69

Stage 4
 
Alex69's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 217
Default Re: 4tuning News Bacau


Procesul lui Sechelariu a fost iar amānat


Procesul fostului primar Dumitru Sechelariu a fost amānat din nou de catre instanta de judecata. Motivul amānarii este neprezentarea Primariei Bacau cu un avocat. Procesul a primit termen peste doua saptamāni, timp in care Primaria trebuie sa se prezinte cu un aparator. La iesirea din proces Sechelariu a acuzat Primaria ca vrea sa lungeasca la nesfārsit anchetarea sa. "Judecatorii vor sa termine repede procesul dar din cauza Primariei acest lucru nu este posibil. Sper ca la urmatorul termen sa se prezinte cu avocat si sa terminam bālciul asta", ne-a explicat Sechelariu. Urmatorul termen al procesului este pe 29 ianuarie la ora 11.00.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	fond1200469260.jpg
Views:	127
Size:	62.4 KB
ID:	427647  
Alex69 is offline   Reply With Quote
Old 16-01-08, 15:54   #47
Alex69

Stage 4
 
Alex69's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 217
Default Re: 4tuning News Bacau

Guvernul vrea iar meditaţii pe taxa auto


Executivul doreşte să discute taxa auto cu comisarul european pentru impozite şi uniune vamală, Laszlo Kovacs. Pentru aceasta. se pregăteşte o delegaţie care va include un agent guvernamental, un secretar de stat din Ministerul Economiei şi Finanţelor şi unul de la Ministerul Mediului. Īntālnirea ar putea avea loc īn cursul acestei săptămāni, a anunţat şeful Departamentului pentru Afaceri Europene (DAE), Adrian Ciocănea. "Am solicitat reprezentanţei săptămāna trecută, mai precis l-am rugat pe domnul ambasador Lazăr Comănescu (şeful Reprezentanţei Romāniei la UE - n.r.) să ia legătura cu echipa domnului Laszlo Kovacs (foto) şi urmează o deplasare la Bruxelles din care cu siguranţă va face parte agentul guvernamental", a precizat Ciocănea. Oficialul DAE a menţionat că a fost transmisă toată documentaţia necesară clarificării acestui caz, "nu numai grila aceea care este foarte importantă, ci şi un proiect de ordonanţă de modificare a actului normativ".
Alex69 is offline   Reply With Quote
Old 20-01-08, 11:05   #48
Alex69

Stage 4
 
Alex69's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 217
Default Re: 4tuning News Bacau

Taxa auto, perfectă dar modificabilă prin părţile esenţiale

Oficialii de la Bucureşti, şi īi includem aici pe ministrul mediului, Attila Korodi, dar şi pe Adrian Ciocănea, şeful Departamentului pentru Afaceri Europene, se laudă că au bătut palma cu UE pe noua formulă a taxei de īnmatriculare. Principiile de bază au fost acceptate īn noua variantă, mai rămān 2-3 chestiuni de clarificat, au spus cei doi. Una din ele este motivarea grilei, după cum spunea Ciocănea. Şi atunci ne īntrebăm: īn virtutea cărei logici spunem că am trecut testul? Pentru că īncă sunt dubii chiar īn partea esenţială a problemei, fără să mai adăugăm partea de contestare sau chiar restituirea banilor īncasaţi deja īn baza unui act neconform principiilor comunitare.
Oficialii de la Bucureşti se calcă pe picioare şi dau din pinteni să convingă Bruxelles-ul să oprească procedura de infrigement pe taxa de īnmatriculare.
Formula cea nouă care a ajuns īntr-un final la CE, despre care se poate spune că transformă o taxă de mediu īntr-una pro-poluare, a fost disecată de oficialii comunitari.
Adrian Ciocănea, şeful Departamentului pentru Afaceri Europene, nici nu a aşteptat să vadă concluziile oficiale că a şi ieşit cu declaraţii cum că situaţia e ca şi rezolvată. El afirmă că noua taxă e considerată īn linie cu normele comunitare, strecurānd la final de declaraţie şi faptul că "īncă se mai analizează".
Īncercānd să fie mai clar, oficialul romān dă şi cāteva detalii despre punctele aflate īncă īn discuţie. Primul evocat e deja veche cunoştinţă: "Prima corecţie necesară se referă la o mai bună clarificare a posibilităţilor de contestare - pentru cetăţeni". Pānă aici, nimic neobişnuit.
Numai că vine şi bomba: "A doua corecţie se referă la o mai bună justificare a modului cum a fost gŚndită grila de procente". Păi această grilă este inima īntregului edificiu! Dacă UE nu e convinsă că-i bună iar motivaţia īncă nu stă īn picioare, e foarte clar că sunt slabe speranţe să scăpăm de proces. Īn niciun caz această obiecţie nu poate fi considerată simplă "corecţie colaterală".
Dacă scoatem din contextul legii grila, ce mai rămāne decāt un amalgam de principii şi teorii puse de-a valma, fără aplicabilitate? Ce nu se spune īnsă după această recentă rundă de meditaţii este cum rămāne cu banii īncasaţi deja īn baza unei taxe abuzive, īn dispreţ cu legislaţia comunitară. Sau īncă mai sunt visători pe la Palatul Victoria care cred că banii nu vor fi restituiţi?
Comisarul pentru taxe a spus īn nenumărate rānduri că banii vor trebui returnaţi, aşa că sunt slabe speranţe ca ordonanţa ce trebuie dată pānă la 31 ianuarie să capete acceptul CE fără aceste prevederi.
Alex69 is offline   Reply With Quote
Old 23-01-08, 17:19   #49
Alex69

Stage 4
 
Alex69's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 217
Default Re: 4tuning News Bacau

Accident mortal la Bogdan Voda

Un biciclist si-a pierdut viata ieri dimineta atunci cānd a vrut sa traverseze strada. El a iesit brusc din curte fara sa se asigure si a fost lovit in plin de un microbuz care nu l-a mai putut evita. Dat fiind manevra rapida efectuata de biciclist, soferul a fost depasit de situatie. Politistii din cadrul CDNE Bacau spun ca singurul vinovat de tragedie se face biciclistul. La controlul cu aparatul etilotest s-a dovedit ca soferul nu consumase alcool.

Inca o tragedie s-a consumat ieri dimineata la ora 7.15 pe DN 2 de pe raza localitatii Bogdan Voda - comuna Saucesti. Este vorba despre accidentarea mortala a lui Ion Solomon, din localitate care s-a angajat pe bicicleta in traversarea neregulamentara a strazii dupa ce a iesit din curte. Acesta a efectuat brusc manevra de traversare a drumului national fara sa se asigure ca dinspre Roman vine vreo masina. Surprins de manevra biciclistului, manevra care s-a derulat cu o foarte mare viteza, soferul unei autospeciale marca Iveco, Neculai Cristian I. in vārsta de 34 de ani din Botosani, nu a mai putut face nimic sentru nefericitul biciclist. Chiar daca a incercat sa frāneze biciclistul a fost lovit in plin de microbuz. In urma impactului extrem de violent barbatul de pe bicicleta a murit pe loc. Tragicul eveniment a fost anuntat de participantii la trafic prin intermediul dispeceratului 112 iar la fata locului s-au deplasat ambulanta si politia. Trupul barbatului a fost tārāt pe o distanta de peste zece metri de la locul impactului si se afla sub partea din fata a masinii. Politistii si criminalistii sositi la fata locului au demarat cercetarile pentru a se afla cauzele care au dus la producerea a inca o tragedie pe drumurile judetului. La controlul cu aparatul etilotest acesta a indicat in cazul soferului de pe microbuz ca acesta nu consumase in prealabil alcool. Soferul a fost condus la spital unde i s-au recoltat si doua probe de sānge iar cadavrul biciclistului a fost ridicat si transportat la morga in vederea efectuarii necropsiei. Politistii de la CDNE Bacau au spus ca singurul vinovat de producerea tragediei se face biciclistul care a ales sa traverseze drumul national pe bicicleta fara sa se asigure in prealabil.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	172
Size:	283.0 KB
ID:	432839   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	142
Size:	272.7 KB
ID:	432840   Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	137
Size:	264.7 KB
ID:	432841  

Alex69 is offline   Reply With Quote
Old 24-01-08, 09:35   #50
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: 4tuning News Bacau

plecam la iasi, si am trecut pe acolo exact cand ajunsese politia( radarul era la bogdan voda, si era deja la locul accidentului, eu am ajuns odata cu passatul)
mi-era mila de sofer, avea o figura de om terminat...
aleks is offline   Reply With Quote
Old 28-01-08, 15:05   #51
Alex69

Stage 4
 
Alex69's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 217
Default Re: 4tuning News Bacau

Austrian batut si jefuit la Arena Mall


Un individ a fost, spune el, tālharit de suma de 15.600 de Euro si era sa fie linsat in seara zilei de 27 ianuarie. Fapta s-a petrecut in parcarea de la Mall Arena, recent deschis. Paznicul de la Mall,. a alertat organele de politie. La sosirea politistilor s-a constatat ca un autoturism marca BMW a fost devastat, avānd toate geamurile sparte. Tiganii spun ca daca nu li se face dreptate iar atacatorul nu va fi arestat isi vor face singuri legea.


O limuzina de lux a fost facuta praf si a ajuns sa aiba toate geamurile sparte de la o reglare de conturi. Cel care a incasat bataia si spune ca a fost tālharit este cunoscut de politisti ca un cal breaz, un interlop din Bacau, Miorel Chiriac. Din spusele sale, el ar fi scapat cu viata datorita agentului de paza care l-a tras in interiorul cladirii si a blocat usa de la intrare scapāndu-i astfel viata. Cel care i-a dat in cap cu ranga a ales astfel sa se razbune pe masina tocmai pentru ca Chiriac a scapat cu fuga. Masina distrusa apartine lui Miorel Chiriac, nascut in anul 1974, din Bacau, fara ocupatie si fiind cunoscut de catre oamenii legii cu antecedente penale. Acesta a declarat ca a fost atacat de mai multi indivizi pe care nu-i cunoaste insa l-a recunoscut pe Claudiu P. nascut in anul 1984 in Bucuresti si cu domiciliul in Bacau, care i-a luat banii aflati pe bancheta din spate a masinii personale. Insa declaratiile date de Miorel nu prea coincid cu declaratiile date de catre martorii oculari care spun ca nici nu a fost vorba de vreo tālharie. Cel agresat a ajuns intāi la spital unde i s-au acordat ingrijiri medicale fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral acut si o plaga contuza in zona occipitala dupa care a fost invitat la politie unde a dat cu subsemnatul. Fiind convinsi ca nu este vorba de vreo tālharie asupra interlopului oamenii legii au inceput cercetarile pentru infractiunea de ultraj, distrugere, vatamare corporala, lovire si alte violente. Cercetarile in cazul acuzelor de tālharie sau furt sunt in plina desfasurare.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC00004.JPG
Views:	272
Size:	137.5 KB
ID:	436978  
Alex69 is offline   Reply With Quote
Old 29-01-08, 08:26   #52
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: 4tuning News Bacau

hai sa ne intelegem, 5-arul ala din 96 nu-i limuzina de lux
aleks is offline   Reply With Quote
Old 29-01-08, 11:58   #53
Boasa
VW Driver

Stage 5
 
Boasa's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,285
Member of:
[VW]
Default Re: 4tuning News Bacau

cum pentru ei nu e?
Boasa is offline   Reply With Quote
Old 29-01-08, 14:24   #54
aleks

General Supervisor

Stage 5
 
aleks's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 17,791
Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]
Default Re: 4tuning News Bacau

ah, scuze, nu m-am gandit la asta
aleks is offline   Reply With Quote
Old 29-01-08, 14:36   #55
Alex69

Stage 4
 
Alex69's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 217
Default Re: 4tuning News Bacau

Ei na...sti cum e ... cuvantul limuzina da bine la public
Alex69 is offline   Reply With Quote
Old 29-01-08, 15:56   #56
Al3xxx

Stage 5
 
Al3xxx's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,670
Member of:
[Crazy Drivers]
Default Re: 4tuning News Bacau

Quote:
Originally Posted by Boasa View Post
cum pentru ei nu e?
mai nush daca mai e limuzina pt ei... ca la ce masini au avut ... asta e ceva acolo...
Al3xxx is offline   Reply With Quote
Old 30-01-08, 13:27   #57
Boasa
VW Driver

Stage 5
 
Boasa's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,285
Member of:
[VW]
Default Re: 4tuning News Bacau

Poate ne spune domnu Alex69 care au fost domnii ce au binevoit a face asta
Boasa is offline   Reply With Quote
Old 01-02-08, 02:57   #58
Alex69

Stage 4
 
Alex69's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 217
Default Re: 4tuning News Bacau

cand vrei Boasa... cand vrei tu ....
Alex69 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 10:41   #59
-ZZ-

Stage 5
 
-ZZ-'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 694
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: 4tuning News Bacau

Functioneaza cel mai mare showroom de tuning ,piese auto moto ,scutere si atv-uri + echipamente si accesorii , din Moldova.

Va asteptam pe Milcov 79 si in 2 sap si cu deschiderea oficiala.
-ZZ- is offline   Reply With Quote
Old 03-02-08, 12:38   #60
Alex69

Stage 4
 
Alex69's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 217
Default Re: 4tuning News Bacau

Pai sa chemi presa la lansare... sa bagam si la ziar si pe news aici .. astept pm
Alex69 is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -