21-04-05, 10:08
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
se organizeaza bacauanii mai greu dar incet incet...
o sa fie cursa de viteza, o sa se mai organixexe evenimente legate de lumea auto... o sa se dezmorteasca lucrurile cand o sa se mai apropie oamenii unii de altii
|
|
|
21-04-05, 11:15
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
La ieseni chestia asta vine dinainte de a avea masini ... uite poll la ei : \"cea mai tare scoala de soferi\" , pai normal cand au masini tari la scoala, pai la noi .....
he he, ce mi-ar fi placut sa fac si eu scoala pe un 206 cc, 307 sw ... si mai sunt mai multe da nu mai tin minte exact. La noi alegi fix intre dacii si cielo....
Nu e asta cel mai important lucru dar conteaza conceptia oamenilor ... modul in care privesc masina ca necesitate sau ca o placere
|
|
|
21-04-05, 12:17
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"SFW\"
Nu e asta cel mai important lucru dar conteaza conceptia oamenilor ... modul in care privesc masina ca necesitate sau ca o placere
|
exact... ai pus punctul pe i, asta asa e, pt multi \"consateni\" masina e un lux, un moft, trebuie doar sa aiba 4 roti si sa se deplaseze eventual cu max 50 km/h
|
|
|
26-04-05, 08:49
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
cu tristete va anunt ca mercedesul meu a plecat intr-o lume mai buna...
a fost cumparat de un baiat din iasi, sper sa il pastreze si sa-l faca mai frumos decat am reusit eu sa-l fac.
|
|
|
28-04-05, 22:36
|
|
PARTICIPANT CURSE
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
fara graba domilor.....usor usor
nici la noi in cta nu erau cine stie ce intalnirile,pana cand.........
|
|
|
17-05-05, 01:27
|
|
Stage 3
|
se mai aude ceva de cursa in Bacau ... ar fi frumos da la noi ... sunt prea tarani oamenii ...
|
|
|
17-05-05, 12:40
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"darcu\"
se mai aude ceva de cursa in Bacau ... ar fi frumos da la noi ... sunt prea tarani oamenii ...
|
am discutat cu organizatorii si vom avea ceva detalii mai clare dupa cursa de la iasi, de pe 29 probabil...
|
|
|
20-05-05, 10:38
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
|
|
|
19-06-05, 17:04
|
|
Stock
|
Sal
Ar fi super tare sa se faca si a bacau curse... Daca faceti, eu spun ca o sa fie foarte multi, dar cautati sponsori si faceti reclama fratilor, la radio (alfa, kiss, etc) la tv si prin ziare ceva sa stie lumea cand sa vina si unde... Eu sigur o sa fiu acolo cu dacia mea... oricum sper sa se organizeze ceva pana la urma... ca masini tari si doritori sunt destui. Eu spre exemplu m-am dus si la bucuresti la Advantage media tuning show si la iasi la curse...
|
|
|
20-06-05, 11:30
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
Re: Sal
Quote:
Originally Posted by \"steffitac\"
Eu spre exemplu m-am dus si la bucuresti la Advantage media tuning show si la iasi la curse...
|
unde ai fost tu la iasi la curse???
ce numar ai la masina ca nu-mi amintesc de tine?
|
|
|
20-06-05, 11:50
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [PEUGEOT] [AUDI]
|
Oricum la Bacau nu se pot organiza niciodata curse pt ca am inteles de la un prieten ca a intrebat tatal lui si au spus ca la Bacau aeroportul este militar si nu se pot organiza..Asa ca...adio speranta..
|
20-06-05, 11:54
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
Re:
Quote:
Originally Posted by \"cristi_407\"
Oricum la Bacau nu se pot organiza niciodata curse pt ca am inteles de la un prieten ca a intrebat tatal lui si au spus ca la Bacau aeroportul este militar si nu se pot organiza..Asa ca...adio speranta..
|
motive...
am intz ca motivul real ar fi acela ca la bacau la aeroport este un comandant care traieste cu senzatia ca un sprint paralel aduce dupa el droguri, pariuri de mii de euro, femei, arme si munitii si e ingrozit de ce fac bagabontii astia cu masinile lor cu tot
|
|
|
20-06-05, 13:31
|
|
Audi Driver
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Asa este ... eu cand m-am dat la iasi mi-au pus astia in potbagaj vreo 10 mitraliere, 2 kg de cocaina, unu de heroina si ceva hasis pt gardieni drept mita ,pe care sa le duc la finish la niste rusnaci. si pizde nu aveam ca le avea silviu pe toate .... si a pus pariu unu cu mine pe 5 mii para ca nu fac subaru ala. La dracu, inca ma cauta sa-i dau banii, da nu-i dau nici mort, noroc ca am pastrat un m16 si 2 incarcatoare si daca vina dupa mine ........
Chiar nu ai specificat si mita
|
|
|
20-06-05, 17:25
|
|
General Supervisor
Stage 5
|
|
|
|
02-07-05, 17:49
|
|
Stage 5
Member of: [FORD]
|
cred ca 90% din stuff-ul bacauan care ar trebui sa dea aprobarile ptr. organizarea unei curse cred ca aceasta ar fi un act de incurajare al ilegalelor din centru.dar o sa planteze cocoase pe centru si poate atunci vor aproba
oricum,cred ca primaria tre gadilita bine rau de tot si sa intrevada ceva profituri financiare din asta,deci tot la organizatori sta speranta.....cerc vicios?
|
|
|
|