![]() |
RE:In Bacau nimik ?
Salutare!Te-ar interesa sa organizam un club nu numai cu bacaul ci shi cu neamtz-ul?Cred ca ar fi timpul sa ne organizam shi noi un piculetz prin moldova shi sa mai facem schimb de idei de tuning.Chiar m-ar interesa!Sunt student la bucureshti dar in vacantze stau in roman (la 45 km de bc) shi mai frec din cand in cand menta prin bc.Ashtept un mesaj de la tine!Bafta
|
salut buna ideea ta si sunt de acord da ar trebie sa ne adunam mai multi ca sa facem o treaba buna si de preferat in vacanta ca fiecare mai are ceva treaba!
sa se mai incalzeasca putin! |
in Bacau nimik ?
Mane,hai sa vb pe mess daca potzi?Da-mi id-ul de mess ca e mai ushor sa vb acolo,ce zici?k?
|
in Bacau nimik ?
Cand vrei sa ne apucam de treaba asta da-mi un mesaj,K?Eu am akum vacantza 2 saptamani shi vin pe acasa,probabil shi prin bacau(fara mashina din pakate ca mai am de facut nishte restilizari la ea)(Ford Fiesta XR2i/RS 1992).Keep in touch!Salut
|
oricine e interesat de constituirea unei comunitati 4 tuning in bacau ma poate suna la 0744/21.06.32, sau ma gaseste pe ym cu aleksandru2000
|
Re:
Quote:
|
mai vb la tel...
sa vedem cum va mai ajut |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pt cei din bacau .. daca sunteti interesati sambata 13 martie ora 17.00 in iasi la palatul culturii se incearca o intalnire auto !! daca aveti posibilitatea sa veniti e super ;)
|
Re:
Quote:
|
In Bacau nimik?
Sunt perfect de accord cu tine Aleks.Sper sa reushim sa facem ceea ce ne-am propus,sa facem un club unde sa fie totzi prieteni shi fara invidie shi alte prostii de astea.Cel mai important lucru e pasiunea pe care o impartashim,a tuning-ului shi cred ca nu ar trebui sa existe invidie.Ashtept cu maxim interes noi oameni care vor sa ne sustzina.
|
Re:
Quote:
in iasi nu exista decat o sg grupare auto si aia automotorclub .... se mai aude ceva de 2 grupari dar acele grupari nu au decat 3-4 membri ..... .... is FOARTE curios de unde ai scos chestia asta !!!!! |
Re:
Quote:
oricum poate o sa avem ocazia sa ne vedem face 2 face si atunci o sa ne lamurim, nu? |
da au fost, si poate inca mai sunt.. asta e.. multa bafta pt baietii din bacau! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:26. |
- Copyright 2026 4Tuning