Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   viatza auto din bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4565-viatza-auto-bacau.html)

gcodin 10-02-05 17:28

RE:In Bacau nimik ?

Salutare!Te-ar interesa sa organizam un club nu numai cu bacaul ci shi cu neamtz-ul?Cred ca ar fi timpul sa ne organizam shi noi un piculetz prin moldova shi sa mai facem schimb de idei de tuning.Chiar m-ar interesa!Sunt student la bucureshti dar in vacantze stau in roman (la 45 km de bc) shi mai frec din cand in cand menta prin bc.Ashtept un mesaj de la tine!Bafta

exploratoru' 10-02-05 21:11

salut buna ideea ta si sunt de acord da ar trebie sa ne adunam mai multi ca sa facem o treaba buna si de preferat in vacanta ca fiecare mai are ceva treaba!
sa se mai incalzeasca putin!

gcodin 10-02-05 21:14

in Bacau nimik ?

Mane,hai sa vb pe mess daca potzi?Da-mi id-ul de mess ca e mai ushor sa vb acolo,ce zici?k?

gcodin 10-02-05 21:24

in Bacau nimik ?

Cand vrei sa ne apucam de treaba asta da-mi un mesaj,K?Eu am akum vacantza 2 saptamani shi vin pe acasa,probabil shi prin bacau(fara mashina din pakate ca mai am de facut nishte restilizari la ea)(Ford Fiesta XR2i/RS 1992).Keep in touch!Salut

aleks 23-02-05 15:38

oricine e interesat de constituirea unei comunitati 4 tuning in bacau ma poate suna la 0744/21.06.32, sau ma gaseste pe ym cu aleksandru2000

gcodin 27-02-05 13:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
orice persoana interesata de constituirea unei comunitati 4 tuning in bacau poate suna la 0744/21.06.32

Mane,tu stai in Bacau akuma?Daca da,atunci ne intalnim cand mai vin acasa(peste 3 sapt adica) shi mai vorbim atunci,sau pe messenger pana atunci.Sa vedem daca reushim sa facem ceva cu club-ul...Salut!

Gratzian 27-02-05 21:33

mai vb la tel...
sa vedem cum va mai ajut

aleks 28-02-05 07:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"gcodin\"
Quote:

orice persoana interesata de constituirea unei comunitati 4 tuning in bacau poate suna la 0744/21.06.32

Mane,tu stai in Bacau akuma?Daca da,atunci ne intalnim cand mai vin acasa(peste 3 sapt adica) shi mai vorbim atunci,sau pe messenger pana atunci.Sa vedem daca reushim sa facem ceva cu club-ul...Salut!

eu sunt bacauan si ma poti gasi oricand la telefon sau pe 4tuning

aleks 28-02-05 07:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gratzian\"
mai vb la tel...
sa vedem cum va mai ajut

multumesc de implicare Gratzian, deja lucrurile au inceput sa se miste, vei vedea cat de curand rezultate

IS 18 BOG 28-02-05 11:10

pt cei din bacau .. daca sunteti interesati sambata 13 martie ora 17.00 in iasi la palatul culturii se incearca o intalnire auto !! daca aveti posibilitatea sa veniti e super ;)

aleks 28-02-05 11:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"IS 18 BOG\"
pt cei din bacau .. daca sunteti interesati sambata 13 martie ora 17.00 in iasi la palatul culturii se incearca o intalnire auto !! daca aveti posibilitatea sa veniti e super ;)

hmm... la voi kestia e cam complicata... va certati intre voi, aveti doua grupari... nu imi convine sa vin si sa aflu ca nu se face pt ca e boicotata intalnirea de ceilalti si tot asha

gcodin 28-02-05 12:29

In Bacau nimik?

Sunt perfect de accord cu tine Aleks.Sper sa reushim sa facem ceea ce ne-am propus,sa facem un club unde sa fie totzi prieteni shi fara invidie shi alte prostii de astea.Cel mai important lucru e pasiunea pe care o impartashim,a tuning-ului shi cred ca nu ar trebui sa existe invidie.Ashtept cu maxim interes noi oameni care vor sa ne sustzina.

IS 18 BOG 28-02-05 12:44

Re:

Quote:

Quote:

hmm... la voi kestia e cam complicata... va certati intre voi, aveti doua grupari... nu imi convine sa vin si sa aflu ca nu se face pt ca e boicotata intalnirea de ceilalti si tot asha

hmmm de unde ai auzit tu asta ??????

in iasi nu exista decat o sg grupare auto si aia automotorclub .... se mai aude ceva de 2 grupari dar acele grupari nu au decat 3-4 membri ..... ....

is FOARTE curios de unde ai scos chestia asta !!!!!

aleks 28-02-05 13:25

Re:

Quote:

hmmm de unde ai auzit tu asta ??????
in iasi nu exista decat o sg grupare auto si aia automotorclub .... se mai aude ceva de 2 grupari dar acele grupari nu au decat 3-4 membri ..... ....
is FOARTE curios de unde ai scos chestia asta !!!!!

eu nu te cunosc personal dar am inteles ca au fost nemultumiti altii de modul cum puneai problema, prea autoritar pentru ei...
oricum poate o sa avem ocazia sa ne vedem face 2 face si atunci o sa ne lamurim, nu?

LaMishto 17-03-05 11:19

da au fost, si poate inca mai sunt.. asta e.. multa bafta pt baietii din bacau! ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:26.

- Copyright 2026 4Tuning