Quote:
Originally Posted by cristi_407
Sa inteleg ca eu si VSA ar trebui sa ne simtim oarecum..SFW nu a zis-o cu rautate..Stai calm..a fost o gluma..Tatal lui are tot diesel si bunul nostru prieten Alexika are tot TDI..Si tu faci comparatie intr-un motor aspirat pe benzina cu ai scris ca e 316 i si un 320 care e turbo..Oricum ti-am zis ca nu imi pare rau ca am motor pe benzina asa mic de 2000 si sunt dispus oricand sa arat ce stie LEUTUL  Oricum motoarele diesel au devinit din ce in ce mai sportive dar..fiecare cu ce isi alege..Eu am avut TDI si nu prea m-a impresionat..
|
Da, am vrut sa te fac sa postezi
Eu am ales sa fac o comparatie cat mai apropiata intre 2 serii 3 de la BMW
Daca tu gasesti o comparatie mai buna intre 2 tipuri de motoare de la BMW Seria 3, benzina si diesel, inseamna ca esti mai inspirat ca mine.
Ai zis "320 care turbo"...pai ce, mai sunt cumva si fara turbo la BMW 320 Diesel?!
Comparatie mea e cum nu se poate mai buna pt ca s-a ajuns la ce am afirmat eu ca un motor mic( pana in 2000 cmc) pe benzina, simplu ( fara Turbo, fara 16v) nu prea iti ofera avantaje nici un diesel de agricultor sau tractorist sau cum s-o mai numi un posesor de diesel
Quote:
Originally Posted by cristi_407
Daca e sa facem comparatie diesel-benzina..Luam motorul de la audi de 2.0 TDI de 140 cp un motor diesel supra alimentat si motorul de 2.0 T de 200 cp motor benzina supra alimenata..sa zicem ca ar fi 2 a4 cu aceste motoare...Oare care e mai performant?
|
Asa...si de la BMW trecem la Audi
Tu vrei sa stam acuma sa comentam motoarele de la fiecare marca in parte?!
Eu am comparat BMW-urile ca am vazut postul lu' Aleks.
BMW-ul e marca mai sportiva decat Audi in orice caz.
Cat desp comparatia ta: motoarele TDi sunt concepute pt a fi mai comune de aia le si vezi mai des, de aia se vand si mai bine. Daca s-ar fii vrut neaparat se putea scoate si la TDi 200 de cai sau mai mult, dar pretul masinii depasea cel al benzinarului.
Eu zic ca ai mai multe avantaje la un diesel, mai ales daca ai o singura masina si mergi mult cu ea. E mai versatil un diesel si in plus, nu-si pierde asa mult din valoare asa cum isi pierde o benzinara la revanzare
Quote:
Originally Posted by SFW
SI razv .... vezi ca a iesit la vw un motor de 1.4 .... 170 de cai ... turbo .... da benzina .... 
|
Vazusem si eu reclama mai demult. Acum se poate orice. Nu mii se pare ceva miraculos
Miraculos ar fii sa vad o Dacie Logan de 200 cp produsa in serie pana implinesc 80 de ani