si ce ai de gand sa faci la un logan (fal decapotabil))
poate daca ai sa ii pui neoane vedem shi noi lufturile dintre aripi (Fara suparare) dar mi se par inposibil de tunat intr-un mod placut masinile astea si daca o faci arata ca dracu parerea mea
fara suparare posesorilor
si ce ai de gand sa faci la un logan (fal decapotabil))
poate daca ai sa ii pui neoane vedem shi noi lufturile dintre aripi (Fara suparare) dar mi se par inposibil de tunat intr-un mod placut masinile astea si daca o faci arata ca dracu parerea mea
fara suparare posesorilor
Sa avem rabdare ... si o sa vedem ... eu zci ca o sa iasa super.
daca-ti mai iei si suspensii si stopuri de la wizzards ... o sa fie super ...
Nu fiti carcotasi, ati fost la SIAB sa vedeti loganurile de acolo? v-au placut, daca nu ... sunteti prea smecheri pt noi.
ma...stiti ce am auzit...ca..si-au pus unii cu motoare de 3000 de la voi din oras...instalatie pe GPL...unu cu audi parca..oricum.saracu..asa naspa masina...mai rar
Nu ma simt ca nu am sfw la numar SFW vine de la \"so fucking wonderful\"
Da nu te lua dupa vali, stii ca el nu se prea pricepe la tuning, ce a vazut el in portbagaj la mine nu era gpl ... era o butelie de nos de 50 litri
Acuma masina mea e in service ... imi montez aripi si maine sa va uitati la stiri pe la 1, ca o sa transmita astia in direct cum o sa decolez de pe aeroportul bacau. .... zbor pana la cluj .... sa va vizitez