Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Bacau

Reply

Thread Tools
Old 15-01-06, 22:50   #601
vsa

Stage 4

Default vsa

Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"
vsa: dacă ajung prin Bacău (eu sunt din Craiova), cu cea mai mare plăcere aș vrea să ne cunoaștem, dar... nu cred că asta se va întâmpla prea curând. Totuși, cred că vom avea motiv de întâlnire peste destul de puțin timp.

sandrei: bagă mare cu slujbele la Cluj
lasa poate se mai face la oradea ceva adunare si sigur ai sa vii avind in vedere ce tare a fost vara trecuta!!!!!acolo a meritat din plin sa ne ndeplasam,au venit pina si de la Iasi SFW si CRISTI 407
vsa is offline   Reply With Quote
Old 15-01-06, 23:07   #602
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Chiar daca am venit cu masina lui SFW si a consumat cat un avion, a meritat drumul si as mai repeta faza! Asta daca ne mai primeste VSA in casa la el..
Old 15-01-06, 23:35   #603
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re: vsa

Quote:
Originally Posted by \"vsa\"
Quote:
Originally Posted by \"Gabi\"
vsa: dacă ajung prin Bacău (eu sunt din Craiova), cu cea mai mare plăcere aș vrea să ne cunoaștem, dar... nu cred că asta se va întâmpla prea curând. Totuși, cred că vom avea motiv de întâlnire peste destul de puțin timp.

sandrei: bagă mare cu slujbele la Cluj
lasa poate se mai face la oradea ceva adunare si sigur ai sa vii avind in vedere ce tare a fost vara trecuta!!!!!acolo a meritat din plin sa ne ndeplasam,au venit pina si de la Iasi SFW si CRISTI 407

Adik din B a c a u.
SFW is offline   Reply With Quote
Old 15-01-06, 23:36   #604
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"cristi_407\"
Chiar daca am venit cu masina lui SFW si a consumat cat un avion, a meritat drumul si as mai repeta faza! Asta daca ne mai primeste VSA in casa la el..
Lasa ca in primavara cand mergem la vali (daca ne primeste) mergem cu a ta .... si eu o sa stau in spate sa ma uit la un dvd ...
Old 16-01-06, 12:07   #605
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

gabi, daca vrei sa vezi cum e sa te simti in stare de asediu, pe timp de razboi nuclear, incearca sa le inchizi topicul lor drag baietilor astora...
iti platesc slujbe, iti fac farmece si descantete, iti zgarie masina si-ti fugaresc cainele prin cartier
oricum, topicul asta are meritul de a ne fi adus impreuna, fata in fata, si macar pentru asta merita sa traiasca
aleks is offline   Reply With Quote
Old 16-01-06, 14:09   #606
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"aleks\"
gabi, daca vrei sa vezi cum e sa te simti in stare de asediu, pe timp de razboi nuclear, incearca sa le inchizi topicul lor drag baietilor astora...
iti platesc slujbe, iti fac farmece si descantete, iti zgarie masina si-ti fugaresc cainele prin cartier
oricum, topicul asta are meritul de a ne fi adus impreuna, fata in fata, si macar pentru asta merita sa traiasca

NU, masini nu zgariem, doar nu suntem animale

Dar farmece si descantece facem.
Old 16-01-06, 22:35   #607
vsa

Stage 4

Default vsa

Iti spun eu adevarul: ai vazut filmul 'TACEREA MIEILOR'??? Sa iti imaginezi ceva de doua ori mai rau!!!!Aleks stie despre ce vorbesc!!!!!
Old 17-01-06, 11:18   #608
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

vali tata, ia spune, cum e la cluj?
am vazut poze de la voi d la intalnire, mijto...dar intalnire in 3 oameni?
aleks is offline   Reply With Quote
Old 17-01-06, 12:59   #609
SFW
Audi Driver

Stage 5

SFW's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"aleks\"
vali tata, ia spune, cum e la cluj?
am vazut poze de la voi d la intalnire, mijto...dar intalnire in 3 oameni?
hai nu exagera ... erau 4.
Old 17-01-06, 14:38   #610
Andr3i

Stage 5

Andr3i's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

SFW, check your private message
Andr3i is offline   Reply With Quote
Old 17-01-06, 17:39   #611
varu21

Stage 5

Sa va intreb si eu ceva??? Sambata, de ce din toate masinile care au fost jumate s-au bucurat doar la suc...pe urma..... au stat si s-au uitat?!?!?!?!?! de cei care au stat ar fii trebuit sa va luati ...nu de spectatoriii care treceau pe acolo si se opreau sa se uite.
in fine......e treaba voastra ca si asa sunt nou si nu stiu eu care e treaba pe aici
Old 17-01-06, 17:59   #612
vsa

Stage 4

Default vsa

Quote:
Originally Posted by \"varu21\"
Sa va intreb si eu ceva??? Sambata, de ce din toate masinile care au fost jumate s-au bucurat doar la suc...pe urma..... au stat si s-au uitat?!?!?!?!?! de cei care au stat ar fii trebuit sa va luati ...nu de spectatoriii care treceau pe acolo si se opreau sa se uite.
in fine......e treaba voastra ca si asa sunt nou si nu stiu eu care e treaba pe aici
daca e vorba despre simbata asta nu stiu nimic ca nu am fost prezent!!!! poate iti raspund la intrebare cei care au fost prezenti!!!!!!
Old 17-01-06, 18:09   #613
varu21

Stage 5

despre sambata asta era vorba. la mine a fost a doua oara cand am iesit cu grupul asta.....dar mi-a placut mai mult prima data .....cu toate ca am fost mult mai putini dar macar toti faceau cate cava (inafara de mine care eram prima oara si eram prea captivat )
varu21 is offline   Reply With Quote
Old 17-01-06, 18:56   #614
cristi_407

Stage 5

cristi_407's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
[PEUGEOT]
[AUDI]

Pai unde ati coborat voi nu puteam ajunge..Adik eu si SFW sigur nu puteam sa coboram..Sunt joase tare..Si tin mult la planetarele si la discul meu de ambreiaj..La tine am vazut ca incepuse sa miroase a ambreiaj..
cristi_407 is offline   Reply With Quote
Old 17-01-06, 18:58   #615
Sfantul-Neo

Stage 5

Sfantul-Neo's Avatar

A forjato oleac...de cate ori m-am uitat pe teren el se invartea ...ua tz-ai luat stergatoare...la intalnire vazui ca ...aveai scoci ..ce oameni ba...sa-tzi fure stergatoarele...dit...