09-09-08, 10:35
|
|
Stage 5
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
lasa-i mai Sageata in pace nu te mai lua de ei ... nici eu nu le mai zic nimic ... m-am saturat cu astia ... de majoritatea numai gura ( se dau mari amatori de tuning , merg cu abtipild 4T pe luneta , discuta de toate , sunt niste mici "stie-tot" iar apoi cand este de plecat la o cursa la Bz de ex ii auzi cu " da-i in mortzii lor cu cursele lor" sau " n-am io treaba cu aia ba" ) asta este cu Bacaul ... de 5 ori mai tari pietrenii si de 10 ori iesenii.
|
|
09-09-08, 11:41
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Cateva poze de Vineri!!! Jupane te-am vazut Sambata in BC
|
|
|
09-09-08, 14:28
|
|
Stage 5
|
salut Ali . Te rog fa-mi si mie rost de pozele si filmuletele de la Piatra cu bertonele.( este ceva filmat cu accelerari mai bruste ) Merci.
|
|
|
09-09-08, 14:29
|
|
Stage 5
|
Re: masinile modificate din bacau
Sal Rufus. Da-mi te rog PM cu detalii mai multe detalii. Tu in calitate de viitor ce vorbesti ?
|
|
|
09-09-08, 14:56
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Quote:
Originally Posted by JUPAN_EMY
lasa-i mai Sageata in pace nu te mai lua de ei ... nici eu nu le mai zic nimic ... m-am saturat cu astia ... de majoritatea numai gura ( se dau mari amatori de tuning , merg cu abtipild 4T pe luneta , discuta de toate , sunt niste mici "stie-tot" iar apoi cand este de plecat la o cursa la Bz de ex ii auzi cu " da-i in mortzii lor cu cursele lor" sau " n-am io treaba cu aia ba" ) asta este cu Bacaul ... de 5 ori mai tari pietrenii si de 10 ori iesenii.
|
asta ca sa ma bag si eu in seama ca tu ii cam bagi pe toti in aceeasi oala ,cine a zis ca merge si nu a mai mers ?
si lasa cu chestiile astea cand mergeam noi pe la bucuresti piatra buzau cluj nu mai zicea nimeni nimik
este obtiune fiecarui daca vrea sa mearga sau nu
si tu la o adik te-ai dus dintr-un interes pe care il stii f bine
asa ca lasati o mai moale ,pentru ca sunt altii care au fost si la craiova la curse si nu s-au mai plans si nu au aruncat cu noroi in stanga si in dreapta
ps : nu vreau sa mi-o iei in nume de rau dar asa se intampla ,asa sta treaba
|
|
|
09-09-08, 14:58
|
|
Stage 5
|
Mai Alin da iti tremura mana de fiecare data cand faci poze sau nu ai reglat aparatu ala cum trebuie ca nu prea sunt de calitate pozele ... vezi poate are camera aia ceva
|
|
|
09-09-08, 15:07
|
|
Stage 5
Member of: [SEAT]
|
Quote:
Originally Posted by Al3xxx
asta ca sa ma bag si eu in seama ca tu ii cam bagi pe toti in aceeasi oala ,cine a zis ca merge si nu a mai mers ?
si lasa cu chestiile astea cand mergeam noi pe la bucuresti piatra buzau cluj nu mai zicea nimeni nimik
este obtiune fiecarui daca vrea sa mearga sau nu
si tu la o adik te-ai dus dintr-un interes pe care il stii f bine
asa ca lasati o mai moale ,pentru ca sunt altii care au fost si la craiova la curse si nu s-au mai plans si nu au aruncat cu noroi in stanga si in dreapta
ps : nu vreau sa mi-o iei in nume de rau dar asa se intampla ,asa sta treaba
|
exact..........
|
|
|
09-09-08, 15:25
|
|
Stage 5
Member of: [Kamikaze Racing Team]
|
Da ...nu era reglata cum trebe....
|
|
|
09-09-08, 17:22
|
|
Stage 5
|
Un tip isi gaseste BMW-ul cu botul praf in parcare, se uita dupa autorul dezastrului si nimic, in schimb vede un biletel pe parbriz: "Regret ca tocmai mi-am bagat carligul de la Dacie in mandretea ta de masina. Iti scriu pentru ca fraierii de martori care se uita sa creada ca iti las adresa, numarul de telefon si asigurarea. Da' sa stii ca eu regret nespus."
(BANC)
asa sa mai dezacordam incordare.
|
09-09-08, 19:18
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
cu supapa sparta emilica pot sa ma salute ...dar acum ii astept cu bratele deschise ....dar nu stiu ce zici tu de colt eu te intrebam de tine ? sau suferi in liniste si speri in altii ?
|
|
|
09-09-08, 19:36
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by bc_04_aju
Un tip isi gaseste BMW-ul cu botul praf in parcare, se uita dupa autorul dezastrului si nimic, in schimb vede un biletel pe parbriz: "Regret ca tocmai mi-am bagat carligul de la Dacie in mandretea ta de masina. Iti scriu pentru ca fraierii de martori care se uita sa creada ca iti las adresa, numarul de telefon si asigurarea. Da' sa stii ca eu regret nespus."
(BANC)
asa sa mai dezacordam incordare.
|
)))
asta un fel de banc cum e ala cu casetofonul )
se duce omu la mare cu masina si lasa un biletel pe bord pe care scrie '' masina nu are casetofon '' dimineata cand se trezeste nu mai gaseste masina dar gaseste un biletel pe care scrie '' nu este nimic ,punem noi '' ))
uni zic ca ar fi adevarata povestea da parca prea e de copii mici )))
|
|
|
09-09-08, 20:50
|
|
Stage 5
Member of: [VW] [Honda]
|
mai emy da asa scumpa e supapa aia (ca nu mai de ea aud ) fa-o o data si gata
ps.da-mi un pm poate te ajut
|
|
|
10-09-08, 03:38
|
|
Mercedes Driver
Stage 5
Member of: [VW] [NoSpeedLimit Romania Club] [MERCEDES]
|
eu nu stiu de ce sa ne mai obosim sa ne certam cand noi nici in parcare nu ne mai vedem decat foarte rar si in loc sa discutam de-ale noastre facem preturi la masini. toti sunt geambasi acum. pe urma vin replicile:" bai tu stii cate masini am avut eu?", "pe cand faceam eu tuning...", "ah! ala e kitch, clar" etc. oare la ce sunt bune cursele? stiti vreunul? mai oameni buni, reveniti-va. mai conteaza cu ce scop a fost la buzau? a urmarit cursele. masina a stat departe. lasati-ma cu chestii gen: "mai stii cand...?", "tii minte...?" etc. un ban se gasea sa poata sa mai mearga cineva. "dar... ce sa caut eu acolo, ce, n-am mai vazut?" si lista cu replici ar putea continua. dar e mai placut sa ne rotunjim pe forum. sa fi vazut cate grupuri erau, cate cluburi se adunasera, cati au participat la remedierea unei masini numai ca sa concureze (din bucuresti, binenteles, majoritatea) dar, "ce sa caut eu acolo?" mie unul mi-a placut. au fost multe surprize.
|
|
10-09-08, 11:39
|
|
Stage 5
|
in orasul acesta de cacat tare mi se pare ca un singur om s-ar pricepe la tuning intr-adevar ... si nu este doar un "plantator" de softuri ca altii... si din pacate de 2 luni nu are timp nici el sa demontam tot bertonele sa dam jos turbo. ASta este ... nu e de bani sau de nimic... oricum mi s-a pus pata si o vand datorita tractiunii fata.
Zozolica de ce nu vrei tu sa imi ramai un baiat simpatic, cum imi esti ... nu sper eu in altii stai tu linistit ... mi se pare mie sau cand am ajuns cu masina in oras si am zis sa ne dam ... ai dat-o din colt in colt vreo 2 zile ... ca apoi sa imi recunosti ca aveai probleme cu golful... am mai zis eu ceva ? acum vad ca faci tu invers... cu toate ca stii prea bine ca merg in 200 de cai
Nu sufar si nu sper in altii... stii ce usor e sa aloc vreo 2000 pentru un R5 GT doar pentru tine/voi. Daca sufeream iti zic eu ca luam un "Reno".... ca sa ai tu dupa ce sa suferi. V-am pupat.
P.S. m-ai degraba ai veni si tu la Iasi ca baiatul si poate mai vin si cei din gasca voastra ... la o pizza ... si la o dungulita, poate chiar saptamana asta... aveti concurenti destui pe acolo. Vrem sa organizam ceva scurt si frumos... caci nu stiu daca ai aflat ca a aparut si un RS4 de 520 Cp. Si noi visam sa ne dam la el cu un cazan/cratita/oala... sau cum mai numesti tu KADETT-ul. O zi buna.
|
|
|
10-09-08, 12:10
|
|
General Supervisor
Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
ali_ump, ce e "chestia" aia albastra?
o mai fi dat si bani pt ca i-a stricat masca? serios...
|
|
|
|
|