cand o sa se bage el pt mine sub masinile oamenilor o sa ma bag si eu ... poate crede omul ca-i pun vreo bomba ... in ziua de azi nu stii la ce sa te astepti
Lasa si tu mai jos suv-ul asta ... pe bune imi pot baga capul sub aripa ... si am capu mare
Acum am citit ce ai scris, mi se parea si mie ca e cam inalta. Depinde insa de look, poate ii adauga si niste running boards pe margini, ca sa arate fix ca un SUV.
Lasa si tu mai jos suv-ul asta ... pe bune imi pot baga capul sub aripa ... si am capu mare
Acum am citit ce ai scris, mi se parea si mie ca e cam inalta. Depinde insa de look, poate ii adauga si niste running boards pe margini, ca sa arate fix ca un SUV.
I-am spus de propunerea ta si a zis ca e o idee buna ... se va gandi serios la asta
Vali, ce zic fetele de la liceu cand iesi din curte cu noile jante si cu neoanele .... (tare de tot locatia la casa ... nu trebuia sa cauti mult prin cluj )
cand o sa se bage el pt mine sub masinile oamenilor o sa ma bag si eu ... poate crede omul ca-i pun vreo bomba ... in ziua de azi nu stii la ce sa te astepti
ca sa nu mai vorbim ca le faci (flotarile) cu o singura mana, ca in cealalta trebuie sa ai aparatul foto...si nu stiu cati dintre noi sunt capabili de asemenea performante.
edit: nu-mi intrau smilies'urile
===================
re: edit: eu vad smiles-urile , poate e o chestie de sitem de operare sau de navigator de net de la tine...-aleks
multumesc mult de urari baieti, sunteti de nota 10 +
cam greu am ajuns eu pe la calculator, da, nah, soarta
oricum, berile le dau, nu fug de raspundere