Quote:
|
Originally Posted by mertan
hai sa il lasam pe iftimopiei si pe doroftei.de ce va luati de mine? pt ca va dau apa la moara? pt ca eu zic lucruri si voi radeti? pt ca am 18 ani si ma port ca un copil? pt ca am o rabla de masina? de ce?eu am dreptaul sa visez si sa cred ca poate asha se va intampla. daca zic ceva vo imediat incepeti sa radeti de mine. cred ca radeti de mine ca nu mio venit mintea la cap. eu zic ca mi-o venit. de ce tot timpul trebuie sa ma cert? ce o ajuns forumul asta?daca fac ceva sua daca zic ceva toata lumea pe capul meu... ca de ce fac aia, ca dece nu fac aia... e alegerea mea ce fac... stiti voi... prietenii se arata la greu, la nevoie... deacuma eu sunt cobaiul vostru. incepeti sa va bateti joc de mine si tot timpul sa va legati de mine.ca eu am ajuns curva forumului. chiar daca am 18 ani. sau dupa unii mai putin. dar poate eu gandesc altfel. bafta...
|
bah tu inaintye sa faci afirmatia asta teai uitat la ce ai scris in topicurile trecute ?
de ce au ras astia de tine ?
eu nu au avut nimik de zis ca ai facut tu cerculetze si alea alea ci au ramas uimiti de faptul cum ca tu ai inceput sa te lauzi ca politaii te vor saluta si ca te duci tu cu pile undeva ... nu mai continuii pt ca ai inteles ideea
si la ce ai spus despre prietenii la nevioie se cunosc laso mai moale
nush daca se mai ducea cineva sa te scoata din rapele alea la comanesti cand ai spart baia de ulei sa isi omoare masina pana la bacau prin toate hartoapele alea de unde team tractat (am mai rupt si ata aia cu care team tractat pt ca tu nu stiai sa mergi tracta si in loc sa mergi cu funia intinsa tu mergeai cu ea pe jos si sa polizat de la asfalt) si tu acuma vb de chestii de astea
si inca o faza tare ca sa vezi cum sta treaba
ai ajuns sa imi dai si ignore pe mess tot e treaba buna nu ?
astept un raspuns de la tine