Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto |
31-12-06, 01:49
|
|
Stage 5
|
Re: post cu tzepari de pe forumuri
pacat ca s-a ajuns asa, dar e clar ca forumul asta nu mai are viata lunga.. siintr-un fel chiar ma bucur.. de la comunisti pentru comunisti e greu.. falsa democratie.. interese peste tot.. suna conspirationist dar asa este!
lumea buna am observat ca deja nu mai posteaza, nu isi mai bate capul aiurea...
plus ca aici e greu de vandut si o punga de alune ))
la multi ani! sarbatori fericite!
|
|
|
31-12-06, 02:22
|
|
Old School Cars
Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [Old School Cars] [Echipa de sprijin]
|
Quote:
Originally Posted by Rebel_Boy
Si eu as ruga pe toti cei care sunt cu incurajarile sau cu alte aberatii sa se abtina ... sa lasam doar pe cei care si-au luat tzeapa sau au dat tzeapa ... lasam tzepuitorul VS tzepuitul .. sa se confrunte in afirmatii ... fara alte comentarii gen "o initiativa buna" .. "eu il cunosc pala si e tzepar" .. " eu il stiu si e baiatzas" ... etc ... nu cred ca e frumos sa isi permita cineva care habar nare despre ce e vorba sa il invinovatzeasca pe TXA de exemplu, in afara de WAY daca e asa cum spune el ..
|
OFF-TOPIC : daca eu ma incadrez la "incurajari" inseamna ca tu te incatrezi la "aberatii" pentru ca din post-ul tau nu reiese ca ai fi fost tzepuit...in fine sunt de acord cu tine,doar pentru ca in acest topic sa fie informatia cat mai concentrata, dar in acelasi timp cred ca nu e nimic gresit in a incuraja o astfel de initiativa.
|
|
|
31-12-06, 11:06
|
|
Banned
Stage 5
Member of: [BMW]
|
ce thread adevarat... trimit o poza sa puneti "Wanted" pe ea?!
eu ii zic neintelegere nu tzeapa mai way`ule.. pt. ca nu sunt mecanic si ti-am zis ce am stiut.. si nai cumparato tuh..
apropo WAY.. am un focus fain acu'
|
|
|
31-12-06, 12:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by /\\LEX
OFF-TOPIC : daca eu ma incadrez la "incurajari" inseamna ca tu te incatrezi la "aberatii" pentru ca din post-ul tau nu reiese ca ai fi fost tzepuit...in fine sunt de acord cu tine,doar pentru ca in acest topic sa fie informatia cat mai concentrata, dar in acelasi timp cred ca nu e nimic gresit in a incuraja o astfel de initiativa.
|
Pustiu nu stiu daca am spus io vreodata ca am luat tzeapa, cu atat mai mult nu am aberat, daca te crezi tzepui inseamna ca esti si prost (fara suparare), daca tu te duci si cumperi orice cazan iti iese in cale si spune proprietarul ca e bun ...iar tu pui botul nu ramane sa cred decat ca esti total paralel cu masinile .... iar in cazul lui WAY am si io o intrebare... Daca tot esti asa stiutor si cunoscator si zici ca ti-a dat tzeapa MariusTXA de ce le-ai cumparat? .. inseamna ca si tu faci parte din categoria lui /\\LEX, altfel nu imi explic pt ca ziceai ca ai cumparat nu stiu ce si ca avea joc in ele si nu le-ai mai pus pe masina ... fratilor voi va duce-ti sa cumparati paine si va intoarceti cu planetare si alte piese de schimb? .. chiar nu aveti nici o boaba de cunostinta in domeniu? ...
|
|
|
31-12-06, 12:16
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Rebel_Boy
Pustiu nu stiu daca am spus io vreodata ca am luat tzeapa, cu atat mai mult nu am aberat, daca te crezi tzepui inseamna ca esti si prost (fara suparare), daca tu te duci si cumperi orice cazan iti iese in cale si spune proprietarul ca e bun ...iar tu pui botul nu ramane sa cred decat ca esti total paralel cu masinile .... iar in cazul lui WAY am si io o intrebare... Daca tot esti asa stiutor si cunoscator si zici ca ti-a dat tzeapa MariusTXA de ce le-ai cumparat? .. inseamna ca si tu faci parte din categoria lui /\\LEX, altfel nu imi explic pt ca ziceai ca ai cumparat nu stiu ce si ca avea joc in ele si nu le-ai mai pus pe masina ... fratilor voi va duce-ti sa cumparati paine si va intoarceti cu planetare si alte piese de schimb? .. chiar nu aveti nici o boaba de cunostinta in domeniu? ...
|
citeste bine topicul respectiv, am scris acolo ca era primul meu bmw si inca nu ma bagasem sub el sa vad cum arata amortizoarele, deci d-asta mi-am luat teapa, cat despre astra bertone (caius_tm), ii cunosc fiecare surub
|
|
|
31-12-06, 12:23
|
|
Stage 4
|
Hai ca e culmea...adica daca nu se pricepe omu la mecanica nu are voie sa cumpere....pe sistemu...nu cunosti iei teapa,traiasca rechinii mulatrii.nu toti sunt cunoscatori de mecanica,piese,elemente....asta nu inseamna ca nu are voie sa cumpere.
|
|
|
31-12-06, 12:29
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Iulixxx
Hai ca e culmea...adica daca nu se pricepe omu la mecanica nu are voie sa cumpere....pe sistemu...nu cunosti iei teapa,traiasca rechinii mulatrii.nu toti sunt cunoscatori de mecanica,piese,elemente....asta nu inseamna ca nu are voie sa cumpere.
|
Sa cumpere frate ... dar daca nu sunt sigur de ei sa cumpere noi ... doar asa sunt siguri ca nu isi iau tzepe ...
|
|
|
31-12-06, 16:07
|
|
Stage 5
|
bmw70angelayes e de evitat, tot ce vinde e fie no name cu sticker de marca pe el, fie umfla caracteristicile incat pt un necunoscator sa para mana cereasca. Cel mai mare tepar.
Un prieten si-a luat o teapa de 20 si ceva de milioane cu un dvd de la el.
|
|
|
31-12-06, 18:20
|
|
Stage 5
|
Nu stiu sincer ce tepe au luat altii de la bmw70angelayes, dar mie mi-a vandut piese foarte bune! Exista posibilitatea ca si el sa fi primit piese la la alt prieten spre vanzare pt. comision. Aceasta situatie este frecvent intalnita si apropos baieti:
Nimeni nu va scoate banii din buzunar!
daca nu te pricepi, i-a un mecanic cu tine ca nu te costa decat un loc in masina si o cafea!
No Ofence!
La Multi Ani!!
|
31-12-06, 18:59
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
dap,toti am luat tepe,nu am treaba cu cei in cauza,dar este urat sa scoti niste piese foarte uzate dupa masina sa le lustruiesti si sa le vinzi de bune,este ceva urat,sunt foarte multi care fac lucrul acesta si profita de oamenii care nu se pricep,este urat sa te folosesti de naivitatea oamenilor,a spus si way mai sus,poti sa-ti rupi gatul cu niste piese de cct puse pe masina...
|
|
|
31-12-06, 19:06
|
|
Stage 5
|
Pai daca sunt uzate si lustruite , nu le observi?
Tb. sa ai putina experienta, altfel intradevar iei tepe!
Ia sa ma puna pe mine cineva acum sa cumpar un BMW!!!!
|
|
|
31-12-06, 19:12
|
|
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club]
|
da frate ai dreptate,asa este,dar nu toti sunt ca noi,si pe mine nu ma poate pacalii cineva cu un bmw,dar nu toti sunt priceputi.si bmwangeleyes sau cum ii spune,adik dan,il cunosc,nu da tepe,cel putin nu cu piese,am cump si eu de la el multe,sunt pareri impartite...
|
|
|
31-12-06, 19:21
|
|
Dacia Driver
Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti]
|
scuze daca ma bag aiurea, nu postez ca sa acuz sau ca sa dezvinovatesc, dar nu sunt in totalitate de acord cu topicu asta... motivul: aici pot scrie foarte multi necunoscatori ce se pot baga in seama aiurea...
personal sunt de acord cu tipu' care a zis sa iei un mecanic cu tine sa verifice el masina sau piesele daca tu nu cunosti... eu personal il iau pe tata ca e mecanic si io sunt prashtie la mecanica deci recunosc atunci cand nu stiu si prefer sa afirm asta decat sa imi iau vreo tzeapa amara...
cei care acuzati va rog sa fiti mai specifici fiindca daca doar citesc thread-urile nu inteleg exact ce vreti sa spuneti... detalii, etc, va rog...
si asa thread-ul asta e subred si se transforma in tziganie...
nu acuzati fara afirmatii si dovezi solide...
31-12-06, 19:37
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [VW] [Competitor CNCA]
|
Quote:
Originally Posted by nt98adu
Exista posibilitatea ca si el sa fi primit piese la la alt prieten spre vanzare pt. comision. Aceasta situatie este frecvent intalnita ...
|
ma bag si eu si nu incurajez sau descurajez pe cineva.
2 exeple despre acest DAN. 1.statie pioneer 4x450wrms la 3mil si ceva.... WHAT?? 1 pioneer nu a facut asa ceva, 2 daca cauti pe net codul de pe statie nu gasesti nimik , deci este prastie
2. vand sub....pioneer...iara...ce om poate pune botu la o asemenea tampenie???? https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...__xx40429.html
aceeasi statie, alt nume ) GOLDY ) https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...w_xx40607.html
daca nu era marfa lui de ce se rupe in doua si spune ca sunt produse name cand de fapt ele sunt noname??? raspuns: E TZEPAR
numa bine!
|
|
31-12-06, 20:44
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [RR] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
Originally Posted by Zaf
madalinzolti pe asta il stiu eu.
|
Are cineva poza acestui individ ?!
A venit omu cu maica'sa si taica'su inapoi la mine cu ochii'n lacrimi (maica-sa) sa ii dau banii inapoi pe produsele ce le-o cumparat de la mine,cu pretextul ca scumpul lor baiat fura bani din casa !
Ce sa ii faci...omu din mine io dat n'apoi banii...dar acum regret,dupa vorbele ce mi le-am auzit ulterior din diferite alte directii !
P.S. Copilu e bolnav cu bila...aia de pe umeri (serios fara gluma,cine lo cunoscut poate sa confirme...)
Last edited by tm8bnz; 31-12-06 at 20:48.
|
|
|
|
|