Go Back   Forum 4Tuning > AUTO COMERCIAL > Talcioc

Talcioc Vand, cumpar, inchiriez, cedez, imprumut, schimb orice nu are legatura cu domeniul auto

Closed Thread

Thread Tools
Old 30-12-11, 22:21   #1
sOund
VW Driver

Stage 4

sOund's Avatar

Member of:
[VW]
Default Vand pui HUSKY

Vand pui husky. Am si baieti si fete. Se pot vedea in Bucuresti, nu trimit in tara!
Pret: 500RON

Dati PM sau reply pt detalii.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2011-12-25 16.23.07.jpg
Views:	104
Size:	1.18 MB
ID:	2277615  
sOund is offline  
Old 03-01-12, 18:34   #2
sOund
VW Driver

Stage 4

sOund's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Vand pui HUSKY

UP!! Mai am doua fetite
sOund is offline  
Old 05-01-12, 22:07   #3
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

1- datele de contact direct sunt obligatorii; Cunoasterea si respectarea regulamentului este Obligatoriu.
2- detaliile ce le oferi (sau nu, in cazul de fata) arata respectul pe care il ai (sau nu) pentru cei care vor parcurge topicul, deci pentru potentialii tai clienti..ceea ce mi se pare cel putin paradoxal in masura in care vrei sa interactionezi cu ei prin intermediul unei vanzari ,in cazul de fata.
Au pedigree puii?.. cine sunt parintii, acestia au pedigree ? din ce canise provin parintii ? Daca puii nu au pedigree, care-i motivul - parintii nu corespund standardelor rasei ca si comportament ori aspect si nu au avut rezultate care sa le permita o monta oficial inregistrata ?
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline  
Old 06-01-12, 13:14   #4
sOund
VW Driver

Stage 4

sOund's Avatar

Member of:
[VW]

1. nu mi-am pus numarul de telefon pentru ca il vad si persoanele care nu sunt inregistrare pe forum si se trezesc toti sa faca mistorui.

2. Mama a fost cumparata din magazin iar tatal este importat din Rusia. Puii nu au pedigree.

Puteai sa inchizi topicul in loc sa scrii pomelnice. Bafta!
sOund is offline  
Old 07-01-12, 15:08   #5
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by sOund View Post
...

Puteai sa inchizi topicul in loc sa scrii pomelnice. Bafta!
Da, puteam..deasemenea ,puteam sa dorm sau sa ma plimb la fel de bine....ce legatura are ce puteam face eu, cu ceea ce am decis ca este necesar si ce legatura ai tu in treaba asta? nu cred ca te-am solicitat ca si consilier ... In alta ordine de idei, daca NU esti de acord cu regulamentul, NU DESCHIZI TOPIC ! motivatiile ca vai..sa vezi ca te suna nustiucine sa faca mistouri(sa stii ca acei "nustiucine" tot suna non-stop pe toti cei 20MII de useri ce au anunturi..sau poate te-ar fi ales numai pe dumneata, avand "dujmanie" dedicata)..pai daca esti sensibil si iritat permanent, izoleaza-te frate in vreun incubator , sa nu risti cumva sa interactionezi altfel decat iti doresti tu, cu persoane pe care nu le-ai ales tu... ..Este posibil sa ai ceva probleme si te sfatuiesc sa vizitezi un psiholog. Succes !
lascarica is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -